Închide meniul
Foto

Faze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 mai 2024, 23:53

Reclamă
Faze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!

Faze controversate în Real Madrid - Bayern Munchen! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!

Szymon Marciniak a avut un meci foarte greu în a doua semifinală a Ligii Campionilor / capturi digisport.ro

Faze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! În minutul 71 al partidei jucătorii antrenaţi de Carlo Ancelotti au reuşit să egaleze, dar golul a fost anulat. Ulterior, golul de 2-1 pentru Real, marcat de Joselu, a avut şi el nevoie de VAR pentru a fi validat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 71, mingea a intrat în plasă cu noroc, după două devieri norocoase în urma unui corner, însă un fault comis de Nacho asupra lui Kimmich a făcut ca golul să fie anulat.

Faze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!

Centralul Szymon Marciniak a dictat iniţial gol valabil. Jucătorii lui Bayern Munchen au protestat vehement, iar ulterior centralului i s-a atras atenţia din camera VAR că trebuie să urmărească faza pe monitorul de lângă gazon.

După ce a văzut faza pe ecran, Marciniak a întors decizia, iar golul a fost anulat. Faultul comis de Nacho a fost evident.

Alphonso Davies a deschis scorul în returul semifinalei dintre Real Madrid şi Bayern Munchen. Davies a avut o execuţie perfectă, la colţul lung. Portarul Lunin, care până în acel moment a făcut o partidă foarte bună, nu a putut interveni.

Reclamă

Ulterior, Real Madrid a reuşit o remontada fantastică, prin golurile marcate de Joselu, în minutele 88 şi 90+1. A doua reuşită a lui Joselu a fost confirmată tot cu ajutorul VAR, după ce golul fusese iniţial anulat de central pentru un presupus offside. Imaginile au arătat că Joselu se afla în poziţie corectă.

Real Madrid va juca o nouă finală de Liga Campionilor, împotriva celor de la Borussia Dortmund, care s-au calificat ieri, în meciul cu PSG.

Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”

Un veteran de la Real Madrid a transmis un mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă. Este vorba despre Dani Carvajal, care a prefațat duelul cu echipa din Germania.

Reclamă 4 / 0/3

În manșa tur a semifinalei din UEFA Champions League, Real Madrid și Bayern au remizat, pe Alianz Arena, scor 2-2. Astfel, soarta „dublei” se decide pe Bernabeu, casa echipei antrenate de Carlo Ancelotti.

Înainte de partidă, Dani Carvajal a spus că jucătorii trebuie să trateze partida cu Bayern de parcă ar fi ultimul meci.

Totuși, acesta a tras un semnal de alarmă pentru ceilalți veterani din lotul madrilenilor și a spus că acesta ar putea fi ultimul duel pe care îl joacă, pe Bernabeu, în UEFA Champions League.

”Este dificil de spus ce se va întâmpla cu fiecare dintre noi. Va veni momentul în care va trebui să ne despărțim, dar, deocamdată, am contract. Trebuie să ne bucurăm pentru fiecare meci.

Sper să nu fie cazul, dar, probabil, pentru unii dintre noi va fi ultimul meci din Champions League pe Santiago Bernabeu. Sper că va fi victoria lui Real Madrid”, a spus Dani Carvajal la conferința de presă, citat de realmadrid.com.

Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei

Vinicius Junior a venit cu o ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei. Brazilianul în vârstă de 23 de ani s-a descătușat imediat după ce Real Madrid a devenit, matematic, campioana Spaniei. Atacantul lui Carlo Ancelotti i-a dat replica lui Ronald Araujo.

Real Madrid a câştigat pentru a 36-a oară titlul în La Liga. Totul după ce, în etapa a 34-a, a învins Cadiz şi FC Barcelona a pierdut dramatic confruntarea cu Girona.

Reclamă

Vinicius nu s-a putut abține și a transmis un mesaj care s-a viralizat imediat pe rețelele sociale. De aproape un an și jumătate a așteptat momentul.

Pe 15 ianuarie 2023, Real Madrid pierdea în fața Barcelonei finala Supercupei Spaniei. „Este începutul unei noi ere”, era mesajul războinic al lui Ronald Araujo, potrivit marca.com. Fundașul uruguayan al Barcelonei a continuat în același mod și după câștigarea titlului.

Vinicius Junior nu l-a uitat pe rivalul său și a reacționat imediat după ce Real Madrid a devenit oficial noua campioană a Spaniei. A distribuit o postare în care se amintea că a câștigat cel de-al 11-lea trofeu alături de „galactici”.

„Este noua eră”, a scris Vini Jr., spre bucuria fanilor Realului. Postarea ironică a adunat peste 8.5 milioane de vizualizari în primele 12 ore.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:35 VIDEOVIDEO | Fanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus un nou titlu! Imagini de senzaţie 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit 22:32 „Eroic!” Reacţia presei din Grecia, după ce PAOK a câştigat titlul! Laude la scenă deschisă pentru Răzvan Lucescu 22:17 VideoRăzvan Lucescu, înconjurat de scutieri, după ce PAOK a câştigat titlul pe terenul rivalei Aris. Încăierare generală pe tunel 22:01 Răzvan Lucescu, definitiv în istoria lui PAOK după câştigarea titlului! Performanţa pe care nu a mai atins-o nimeni în 98 de ani 21:54 Jurgen Klopp, moment genial la despărţirea de Liverpool! A cântat cu fanii pentru noul antrenor al „cormoranilor” 21:50 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 21:45 VIDEOFanii lui PAOK sărbătoresc titlul pe teren propriu! Imagini de senzaţie de la arena Toumba 20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK Vezi toate știrile
Citește și