Închide meniul

Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”

Alex Ioniță Publicat: 7 mai 2024, 23:17

Reclamă
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci

Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă

Jucătorii de la Real Madrid / Profimedia

Un veteran de la Real Madrid a transmis un mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă. Este vorba despre Dani Carvajal, care a prefațat duelul cu echipa din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În manșa tur a semifinalei din UEFA Champions League, Real Madrid și Bayern au remizat, pe Alianz Arena, scor 2-2. Astfel, soarta „dublei” se va decide pe Bernabeu, casa echipei antrenate de Carlo Ancelotti.

Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă

Înainte de partidă, Dani Carvajal a spus că jucătorii trebuie să trateze partida cu Bayern de parcă ar fi ultimul meci.

Totuși, acesta a tras un semnal de alarmă pentru ceilalți veterani din lotul madrilenilor și a spus că acesta ar putea fi ultimul duel pe care îl joacă, pe Bernabeu, în UEFA Champions League.

”Este dificil de spus ce se va întâmpla cu fiecare dintre noi. Va veni momentul în care va trebui să ne despărțim, dar, deocamdată, am contract. Trebuie să ne bucurăm pentru fiecare meci.

Reclamă

Sper să nu fie cazul, dar, probabil, pentru unii dintre noi va fi ultimul meci din Champions League pe Santiago Bernabeu. Sper că va fi victoria lui Real Madrid”, a spus Dani Carvajal la conferința de presă, citat de realmadrid.com.

Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei

Vinicius Junior a venit cu o ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei. Brazilianul în vârstă de 23 de ani s-a descătușat imediat după ce Real Madrid a devenit, matematic, campioana Spaniei. Atacantul lui Carlo Ancelotti i-a dat replica lui Ronald Araujo.

Real Madrid a câştigat pentru a 36-a oară titlul în La Liga. Totul după ce, în etapa a 34-a, a învins Cadiz şi FC Barcelona a pierdut dramatic confruntarea cu Girona.

Reclamă 4 / 0/3

Vinicius nu s-a putut abține și a transmis un mesaj care s-a viralizat imediat pe rețelele sociale. De aproape un an și jumătate a așteptat momentul.

Pe 15 ianuarie 2023, Real Madrid pierdea în fața Barcelonei finala Supercupei Spaniei. „Este începutul unei noi ere”, era mesajul războinic al lui Ronald Araujo, potrivit marca.com. Fundașul uruguayan al Barcelonei a continuat în același mod și după câștigarea titlului.

Vinicius Junior nu l-a uitat pe rivalul său și a reacționat imediat după ce Real Madrid a devenit oficial noua campioană a Spaniei. A distribuit o postare în care se amintea că a câștigat cel de-al 11-lea trofeu alături de „galactici”.

„Este noua eră„, a scris Vini Jr., spre bucuria fanilor Realului. Postarea ironică a adunat peste 8.5 milioane de vizualizari în primele 12 ore.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 13:17 Oțelul – U Cluj LIVE SCORE (14:30). Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene. Echipele probabile 12:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” Vezi toate știrile
Citește și