Închide meniul

Florin Prunea s-a convins după Liverpool – Real Madrid 2-5: “Mă uit la băiatul ăsta… dacă era la noi, îl dădeau afară!”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2023, 17:18

Reclamă
Florin Prunea s-a convins după Liverpool – Real Madrid 2-5: “Mă uit la băiatul ăsta… dacă era la noi, îl dădeau afară!”

Joe Gomez a fost criticat de Florin Prunea

Joe Gomez a fost criticat de Florin Prunea / Profimedia

Florin Prunea s-a convins după ce a văzut meciul Liverpool – Real Madrid 2-5. “Cormoranii” au suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din ultima vreme, în manșa tur a optimilor UEFA Champions League. Trupa lui Jurgen Klopp a fost învinsă categoric de Real pe Anfield, iar Joe Gomez a fost considerat vinovatul principal pentru eșecul usturător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inclusiv celebra publicație L’Equipe a criticat prestația slabă a fundașului lui Liverpool. Jurnaliștii francezi i-au acordat nota 2 lui Joe Gomez și au scos în evidență faptul că englezul a greșit la toate cele 5 goluri marcate de Karim Benzema&Co.

Florin Prunea s-a convins după Liverpool – Real Madrid 2-5: “Mă uit la băiatul ăsta… dacă era la noi, îl dădeau afară!”

Despre seara de coșmar a lui Joe Gomez a vorbit și Florin Prunea. Fostul portar al Generației de Aur a analizat partida dintre Liverpool și Real Madrid și a tras concluzia.

Prunea este convins că, dacă ar fi jucat în Liga 1, Gomez ar fi fost dat afară de la echipă în ziua următoare.

Florin Prunea s-a arătat dezamăgit și de prestațiile lui Alisson și Fabinho, care au fost surclasați de jucătorii lui Real Madrid în meciul din UEFA Champions League.

Reclamă

În aceași timp, fostul goalkeeper al lui Dinamo a făcut un pariu răsunător. Florin Prunea consideră că Vinicius Jr. va ajunge cel mai bun fotbalist din lume în viitorul apropiat.

Atacantul brazilian a fost omul meciului pe Anfield, după ce a marcat o “dublă” și a oferit un assist.

“E alt nivel. E plăcut ochiului, cu greșeli, cu gol senzațional. Liverpool are probleme în apărare. Au greșeli ca în campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Mă uit la băiatul ăsta, la Joe Gomez. Dacă era la noi, îl făceau praf. Îl dădeau și afară. Să greșești așa într-o partidă ca asta…

Mă miră și prestația portarului (n.r. – Alisson), vine după o accidentare. Era om de bază acolo. Pe Fabinho nu l-am văzut jucând așa de prost.

Vinicius va fi numărul unu în doi ani, dacă nu este. Are o calitate și pleacă de pe loc…”, a spus Florin Prunea, potrivit digisport.ro.

Joe Gomez a primit nota 2 din partea L’Equipe, după “măcelul” în fața lui Real Madrid

La finalul partidei din Anglia, celebra publicație L’Equipe a găsit principalul vinovat pentru înfrângerea-șoc suferită de Liverpool în fața propriilor suporteri. Francezii consideră că Joe Gomez a greșit la toate cele 5 goluri încasate de Alisson.

Fundașul englez, înlocuit de Jurgen Klopp în minutul 73, a primit cea mai mică notă de pe teren – 2.

„Jurgen Klopp va regreta, cu siguranță, că l-a folosit pe Joe Gomez în locul lui Matip. Fundașul englez a fost foarte ezitant și a fost implicat în toate golurile primite de Liverpool.

E scos ușor din joc de Vinicius la primul gol, îl pune în dificultate pe Alisson cu pasa sa în spate, la al doilea gol, provoacă lovitura liberă care duce la al treilea gol, deviază mingea la al patrulea și e foarte apatic la al cincilea. 

Reclamă

Klopp a încheiat coșmarul în minutul 73, când l-a înlocuit cu Joel Matip”, au scris jurnaliștii L’Equipe.

Notele acordate de L’Equipe, după Liverpool – Real Madrid 2-5:

Liverpool: Alisson – 3, Alexander-Arnold – 4, Joe Gomez – 2, Van Dijk – 4, Robertson – 4, Henderson – 5, Fabinho – 4, Bajcetic – 4, Salah – 6, Gakpo – 4, Nunez – 5

Real Madrid: Courtois – 3, Carvajal – 6, Militao – 7, Rudiger – 6, Alaba – fără notă, Valverde – 7, Camavinga – 5, Modric – 7, Rodrygo – 6, Benzema 8, Vinicius Jr – 9

Partida retur Real Madrid – Liverpool va avea loc miercuri, 15 martie, de la ora 22:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și