Închide meniul

Jucătorul lui Liverpool care a primit nota 2 din partea L’Equipe, după “măcelul” în fața lui Real Madrid: “A greșit la toate cele 5 goluri!”

Cosmin Cioboată Publicat: 22 februarie 2023, 12:30

Reclamă
Jucătorul lui Liverpool care a primit nota 2 din partea LEquipe, după “măcelul” în fața lui Real Madrid: “A greșit la toate cele 5 goluri!”

Joe Gomez a primit nota 2, după Liverpool - Real Madrid 2-5

Joe Gomez a primit nota 2, după Liverpool - Real Madrid 2-5 / Profimedia

Joe Gomez este jucătorul lui Liverpool care a primit nota 2 din partea L’Equipe, după “măcelul” în fața lui Real Madrid. “Cormoranii” au fost învinși fără drept de apel de campioana Spaniei, scor 5-2, în manșa tur a optimilor UEFA Champions League. Trupa lui Jurgen Klopp a condus cu 2-0, dar seara s-a transformat într-un coșmar până la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema și colegii săi au marcat de 5 ori pe Anfield și sunt cu un pas în sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Jucătorul lui Liverpool care a primit nota 2 din partea L’Equipe, după “măcelul” în fața lui Real Madrid

La finalul partidei din Anglia, celebra publicație L’Equipe a găsit principalul vinovat pentru înfrângerea-șoc suferită de Liverpool în fața propriilor suporteri. Francezii consideră că Joe Gomez a greșit la toate cele 5 goluri încasate de Alisson.

Fundașul englez, înlocuit de Jurgen Klopp în minutul 73, a primit cea mai mică notă de pe teren – 2.

„Jurgen Klopp va regreta, cu siguranță, că l-a folosit pe Joe Gomez în locul lui Matip. Fundașul englez a fost foarte ezitant și a fost implicat în toate golurile primite de Liverpool.

Reclamă

E scos ușor din joc de Vinicius la primul gol, îl pune în dificultate pe Alisson cu pasa sa în spate, la al doilea gol, provoacă lovitura liberă care duce la al treilea gol, deviază mingea la al patrulea și e foarte apatic la al cincilea. 

Klopp a încheiat coșmarul în minutul 73, când l-a înlocuit cu Joel Matip”, au scris jurnaliștii L’Equipe.

Karim Benzema și Vinicius Jr, cei mai buni de pe teren în Liverpool – Real Madrid 2-5

Jordan Henderson, Mohamed Salah și Darwin Nunez sunt singurii jucători de la Liverpool care au primit notă de trecere din partea L’Equipe, după eșecul dureros suferit contra Realului.

Reclamă 4 / 0/3

Nici Jurgen Klopp n-a fost iertat de francezi. Managerul “cormoranilor” a primit nota 3. De cealaltă parte, Carlo Ancelotti a fost notat cu 7.

Karim Benzema și Vinicius Jr au fost “premianții” lui Real Madrid, după victoria colosală obținută în fața lui Liverpool. Cei doi jucători au marcat câte o “dublă” pe Anfield și au fost răsplătiți pe măsură de L’Equipe.

Benzema a primit nota 8, iar Vinicius 9. Starul brazilian a oferit și un assist pentru Benzema în meciul din Anglia.

Notele acordate de L’Equipe, după Liverpool – Real Madrid 2-5:

Liverpool: Alisson – 3, Alexander-Arnold – 4, Joe Gomez – 2, Van Dijk – 4, Robertson – 4, Henderson – 5, Fabinho – 4, Bajcetic – 4, Salah – 6, Gakpo – 4, Nunez – 5

Real Madrid: Courtois – 3, Carvajal – 6, Militao – 7, Rudiger – 6, Alaba – fără notă, Valverde – 7, Camavinga – 5, Modric – 7, Rodrygo – 6, Benzema 8, Vinicius Jr – 9

Partida retur Real Madrid – Liverpool va avea loc miercuri, 15 martie, de la ora 22:00, și va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Jurgen Klopp, prima reacție după Liverpool – Real Madrid 2-5

Jurgen Klopp nu și-a putut explica declinul echipei sale, survenit după marcarea golului de 2-0, din minutul 14.

„Începutul a fost extraordinar, a fost perfect, am jucat exact ce voiam. Toată prima repriză a fost bună, cu excepția golurilor încasate. La primul gol, am fost pasivi, nu am urmărit adversarii. Golul doi e o eroare, nu trebuia să se întâmple, dar s-a întâmplat, 2-2.

La prima fază de la reluare, a fost o minge lungă pe Vinicius. Nu știu sigur dacă a fost fault, dar știu că nu e în regulă cum ne-am apărat. S-a făcut 3-2, ceea ce nu ne poate avantaja când jucăm împotriva unei echipe care e atât de bună pe contraatac.

Apoi nu am reușit să ne revenim. Ei au devenit mai încrezători și au marcat goluri superbe. Unul a fost deviat. Așa a decurs jocul, a fost ciudat. 

Aveam cinci sau șase jucători în defensivă, dar niciunul nu ieșea să blocheze. Asta nu ar trebui să se întâmple. Am fost pasivi. Singurul mod în care poți temporiza un joc este prin păstrarea posesiei, dar noi am pierdut mingi în momente importante la începutul părții secunde. 

Vom merge acolo și vom juca fotbal, va fi o provocare imensă. Până atunci, trebuie să jucăm în Premier League și să învățăm ceva din acest meci”, a declarat Jurgen Klopp, citat de BBC.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și