Închide meniul

Gică Hagi, criticat dur după Sheriff – Farul 3-0: „Nu ai transferat nimic! Jucători aduşi de la retrogradare”

Viviana Moraru Publicat: 18 iulie 2023, 23:32

Reclamă
Gică Hagi, criticat dur după Sheriff – Farul 3-0: „Nu ai transferat nimic! Jucători aduşi de la retrogradare

Gică Hagi, criticat după ce Farul a fost învinsă categoric de Sheriff

Gică Hagi, în timpul unui meci al Farului/ Profimedia

Gică Hagi a fost criticat dur după ce Farul a fost învinsă cu scorul de 3-0 de Sheriff, în primul tur preliminar din Champions League. Vasile Miriuţă a tras un semnal de alarmă în privinţa transferurilor efectuate de „Rege” la campioana României, în această perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a fost eliminată din primul tur preliminar de Champions League. Sheriff s-a impus cu scorul de 3-1 la general, şi a trimis-o pe campioana României în turul doi preliminar din Conference League.

Gică Hagi, criticat după ce Farul a fost învinsă categoric de Sheriff

Vasile Miriuţă a făcut-o praf pe Farul, după înfrângerea cu Sheriff. Tehnicianul susţine că trupa lui Gică Hagi a fost depăşită la toate capitolele de campioana Moldovei, fiind lipsită de omogenizare şi de organizare.

De asemenea, Miriuţă i-a transmis un mesaj dur şi lui Gică Hagi, mărturisind că „Regele” a transferat jucători de la echipe aflate în zona retrogradării.

„Campioana României a fost de nerecunoscut! Sheriff ne-a bătut la calitatea individuală, asta e părerea mea. Dacă ei erau omogeni şi aveau organizare, aceşti băieţi de la Sheriff, pentru că noi oricum nu am trecut de mijlocul terenului, ne distrugeau, nu ştiu ce se întâmpla cu noi!

Reclamă

Ei nu au avut nici omogenizare, nici organizare. Acolo s-au adus jucători acum vreo trei săptămâni, 12 jucători a adus Sheriff. Atunci, despre ce vorbim? Campioana României, ce? Am văzut înainte de meci că se spunea că vom ataca, că ne vom face jocul nostru, vorbe goale! Dacă nu eşti agresiv la un meci ca acesta, în cupele europene nu ai şanse! Îmi asum să spun că, în afară de CFR, altă echipă românească nu va mai juca în grupele Europa League sau Champions League.

Trebuie să aduci jucători dacă vrei în grupele cupelor europene! Nu poţi să vrei în grupe cu jucători aduşi de la retrogradate. Nu am nimic cu nimeni, vrei să joci la un nivel, trebuie să aduci! Tu, ce ai transferat? Nu ai transferat nimic! Trebuie să aduci trei jucători de top, le dai salarii şi încerci să ajungi în Conference League sau în Europa League”, a declarat Vasile Miriuţă, conform primasport.ro.

România, „interzis” în Champions League

România are în continuare „interzis” în Champions League. Farul a fost eliminată de Sheriff, în primul tur preliminar din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. De 10 ani, nicio echipă din Liga 1 nu a mai prins grupele Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Liga 1 nu va da nici în acest sezon o echipă în grupele Champions League. Farul nu a putut trece de moldovenii de la Sheriff, fiind învinsă cu scorul de 3-1, la general. În tur, constănţenii se impuneau cu 1-0 graţie golului marcat de Kiki.

Returul a fost decis după cele două reprize de prelungiri. Scorul după cele 90 de minute a fost de 1-0, după golul marcat de Talal, în prelungirile primei reprize. Ulterior, Sheriff a marcat în doar cinci minute, două goluri. Ngom Mbekeli şi Ademo au marcat şi au dus scorul la 3-0.

România a avut ultima dată echipă calificată în grupele Champions League în sezonul 2013-2014. FCSB termina atunci pe ultimul loc grupa din care au mai făcut parte Chelsea, Schalke şi FC Basel.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și