Închide meniul
VIDEO

Gică Hagi, răspuns fabulos când a fost întrebat ce echipe vrea să vadă în finala UEFA Champions League. Cum a comentat eliminarea Barcelonei din UEFA Europa League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 aprilie 2022, 17:19

Gică Hagi, răspuns fabulos când a fost întrebat ce echipe vrea să vadă în finala UEFA Champions League. Cum a comentat eliminarea Barcelonei din UEFA Europa League

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa

Gică Hagi este antrenorul Farului Constanţa / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gică Hagi a stârnit râsete la ultima conferință de presă, în momentul în care a fost întrebat ce echipe își dorește să se califice în finala UEFA Champions League. „Regele” a comentat și eliminarea Barcelonei din UEFA Europa League, fața celor de la Eintracht Frankfurt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi, pus pe glume, a spus ca și-ar dori să o vadă pe Farul în finala Ligii Campionilor. Antrenorul constănțenilor a dezvăluit că îl admiră pe Pep Guardiola și anticipează ca Manchester City să se califice în ultimul act al competiției.

Gigă Hagi, întrebat de finala UEFA Champions League

„Farul cu nu știu care (n.r.-RÂSETE). Îmi place de Pep, de modul lui cum gândește, cum construiește echipe, cum joacă fotbal. Duce fotbalul la strategii de nivel foarte mare, își dorește să controleze și să dicteze ritmul jocului. Au echipă foarte bună, experimentată, vom vedea”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă dinaintea meciului Farul – Universitatea Craiova.

Manchester City – Real Madrid și Liverpool – Villarreal e „careul de ași” din UEFA Champions League. Cele două formații din Premier League sunt favoritele bookmakerilor la câștigarea trofeului. Cormoranii au o cotă de 2.25 din partea specialiștilor, în timp ce cetățenii au o cotă de 2.35.

Cine e dispus să riște, poate fi tentat de cota de 6.50 primită de Real Madrid pentru a pune mâna pe al 14-lea trofeu UCL din istoria clubului. Chiar dacă le-a eliminat pe Juventus și Bayern, Villarreal are o cotă uriașă, 25, pentru câștigarea trofeului.

Reclamă

Gică Hagi, despre eliminarea Barcelonei din UEFA Europa League

Barcelona, favorită la câștigarea UEFA Europa League, a suferit o eliminare șoc, pe teren propriu, în fața lui Eintracht Frankfurt, 2-3 pe Camp Nou (3-4 la general). Gică Hagi știe unde a pierdut echipa lui Xavi calificarea.

„În fotbal, totul se scrie pe teren. Am văzut o echipă extraordinară, Frankfurt i-a surprins. Meciurile trebuie să le joci foarte bine, să marchezi goluri. Barca, puţin, ieri, a suferit la acest capitol”, a mai spus Gigă Hagi.

West Ham – Eintracht Frankfurt și RB Leipzig – Rangers sunt semifinalistele din UEFA Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gică Hagi, răspuns fabulos când a fost întrebat ce echipe vrea să vadă în finala UEFA Champions League
  • Cum a comentat eliminarea Barcelonei din UEFA Europa League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și