Închide meniul

Gică Popescu nu are emoții înaintea returului cu Sheriff Tiraspol: „Victoria nu este un miracol, este ceva normal”

Alex Ioniță Publicat: 12 iulie 2023, 23:17

Reclamă
Gică Popescu nu are emoții înaintea returului cu Sheriff Tiraspol: Victoria nu este un miracol, este ceva normal”

Gică Popescu nu are emoții înaintea returului cu Sheriff Tiraspol

Gică Popescu, în timpul unui interviu / Hepta

Gică Popescu nu are emoții înaintea returului cu Sheriff Tiraspol. Președintele celor de la Farul Constanța are încredere în elevii lui Gică Hagi și crede în calificarea în turul 2 preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a obţinut a 2-a victorie din istorie în preliminariile Champions League! Meciul retur dintre echipa lui Gică Hagi şi Sheriff va avea loc săptămâna viitoare, pe 18 iulie, la Tiraspol.

Gică Popescu nu are emoții înaintea returului cu Sheriff Tiraspol. Oficialul „marinarilor” speră să îl vândă pe Adrian Mazilu

Oficialul formației de la malul mării a vorbit despre partida cu Sheriff Tiraspol, de la Ovidiu, câștigată de elevii lui Gică Hagi cu scorul de 1-0. De asemenea, acesta a menționat că speră ca Adrian Mazilu, care a ratat două ocazii imense în prima repriză a meciului, să ajungă într-un campionat puternic, pentru a deveni un jucător important.

„Din fericire pentru noi nu au arătat ca o echipă închegată. Mergem la Tiraspol cu speranța calificării. V-am spus încă de după Supercupă că avem nevoie de timp, avem nevoie ca jucătorii care au venit mai târziu să se antreneze. De la meci la meci vom crește, din păcate vom avea 2 echipe, pentru campionat și cupele europene.

Nu suntem la maxim din punct de vedere fizic, dar când joci în cupele europene trebuie să fii pregătit. Victoria pentru noi nu este un miracol, este ceva normal. Am primit aprobarea de la minister pentru a juca pe Ghencea, vom găsi înțelegere.

Reclamă

Noi ne-am dori să plece (n.r. Adrian Mazilu), dar nu este nimic concret, au fost oferte, nu am ajuns la o înțelegere. Vom negocia și cu Brighton și cu oricine își dorește. El vrea să facă performanță, este foarte motivat”, a spus Gică Popescu.

Dragoş Nedelcu, prima reacţie după Farul – Sheriff 1-0

Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, Farul va da piept cu învingătoarea duelului Hamrun – Maccabi Haifa. În partida tur, israelienii s-au impus cu 4-0 şi sunt acum mari favoriţi să se califice în turul secund preliminar.

„Este important că am obţinut un rezultat pozitiv, era important să câştigăm. Acum e importantă recuperarea şi să ne gândim la următorul meci. Sâmbătă avem un alt meci. Din punctul meu de vedere, partida din Supercupă ne-a ajutat foarte mult pentru că nu am intrat direct.

Reclamă 4 / 0/3

Mister le-a anticipat sistemul de joc, ne-am pregătit pentru sistemul lor. I-am simţit o echipă foarte bună, de aceea au şi ajuns anul trecut în optimi de Conference. Era important rezultatul! A fost un meci foarte tare. Eu cred că meciul din această seară s-a ridicat la nivelul celor din play-off de anul trecut. Mă bucur că am făcut faţă cu brio. În prima repriză am avut două ocazii de singur cu portarul, dar este important că am câştigat şi un factor pozitiv este că nu am luat gol.

Trebuie să pregătim meciul retur cel puţin la fel de bine ca meciul din această seară”, a declarat Dragoş Nedelcu pentru digisport.ro.

În cazul în care Farul nu va reuşi să obţină calificarea la Tiraspol, va ajunge să joace în UEFA Conference League. În turul 2 preliminar se va duela cu învinsa din „dubla” FC Urartu – HSK Zrinjski (0-1 în meciul tur).

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și