Închide meniul

Gică Popescu, reacţie clară după ce Farul va întâlni Sheriff în preliminariile Champions League: „Sunt încrezător!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iunie 2023, 8:51

Reclamă
Gică Popescu, reacţie clară după ce Farul va întâlni Sheriff în preliminariile Champions League: „Sunt încrezător!

Eroul lui Hagi cu Sepsi, discurs sincer:

Jucătorii de la Farul, în timpul unui meci / Profimediaimages

Gică Popescu a avut o reacţie clară, după ce Farul va întâlni Sheriff Tiraspol în preliminariile din UEFA Champions League. Preşedintele campionaie României s-a declarat încrezător, mărturisind că adversara constănţenilor nu mai este aceeaşi echipă care învingea Real Madrid în urmă cu doi ani, pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sheriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova, va fi adversara Farului în primul tur preliminar din Champions League. În urmă cu doi ani, moldovenii reuşeau surpriza, şi se calificau în grupele cele mai importante competiţii inter-cluburi din Europa.

Gică Popescu, reacţie clară după ce Farul va întâlni Sheriff în preliminariile Champions League

Gică Popescu a analizat-o pe Sheriff Tiraspol şi a ajuns la concluzia că nu este un adversar de temut, deoarece echipa s-a schimbat foarte mult faţă de acum doi ani, când juca în grupele Champions League.

De asemenea, preşedintele de la Farul a punctat faptul că moldovenii au un buget mult mai mare faţă de cel al campioanei României, însă chiar şi aşa, Popescu susţine că trupa constănţeană îşi propune calificare în grupele Champions League.

„Sunt încrezător! Sheriff Tiraspol nu mai este o echipa de acum doi ani care o bătea pe Real Madrid. Au plecat foarte mulți jucători din acea echipă, cred că a mai rămas un singur jucător din acea echipă care a bătut-o pe Real Madrid.

Reclamă

Nu va fi ușor, pentru că e o echipă care are, cred, un buget mult mai mare decât al nostru. Dacă nu-ți propui astfel de obiective, sigur nu le poți atinge.

L-ați auzit și pe Gică Hagi, e clar că ne dorim calificarea în grupele unei competiții europene și încercăm să o facem.

Cred că este foarte greu să pici în Liga Campionilor cu echipe slabe. Noi suntem încrezători, am vorbit foarte mult cu Gică și cred că avem capacitatea de a ajunge în turul doi”, a declarat Gică Popescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Reacţii de la Farul, după ce campioana României va juca cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor

Au apărut primele reacţii de la Farul, după ce au aflat că vor juca cu Sheriff Tiraspol în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Echipa lui Gheorghe Hagi va juca partida tur pe teren propriu, pe 11/12 iulie, urmând ca partida retur să se dispute pe 18/19 iulie, în Republica Moldova.

„Întâlnim o echipă foarte bună, care a demonstrat în Europa că are un lot bun, format din străini. Orice adversar era puternic. Sperăm ca noi să ne rdiciăm la nivelul lor, pentru că avem şansele noastre. E o echipă mai experimentată decât noi, pentru că noi n-am mai fost în Europa. Părerea mea e că acest tur e cel mai important.

Am încredere în băieţi, avem o echipă bună şi sperăm să continuăm pe drumul cel bun. Sper să începem cu bine, spectatorii vor umple stadionul şi ne vor ajuta să începem cu dreptul. Mister (n.r. – Gică Hagi) ne-a spus ca în campionat, Cupa României şi cupele europene să ajungem cât mai departe„, a spus Ionuţ Larie.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și