Închide meniul

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 23:14

Reclamă
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit, înainte de Inter - Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit, înainte de Inter – Atletico Madrid. Arbitrul din Carei a fost delegat la partida portarului român. Cei doi s-au salutat pe culoar, înainte ca partida să înceapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs arbitrează unul dintre meciurile „de foc” din optimile Champions League. Partida este în format live score, pe AS.ro.

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan este rezerva lui Jan Oblak, în duelul de pe San Siro. Pe culoar, înainte să înceapă partida, fostul portar al celor de la Rapid s-a întâlnit cu brigada din România.

Moldovan nu a rămas indiferent şi, cu zâmbetul pe buze, i-a salutat pe Istvan Kovacs şi asistenţii săi, Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Horaţiu Moldovan a salutat brigada lui Istvan Kovasc, înainte de Inter - Atletico Madrid/ Digi Sport
Horaţiu Moldovan a salutat brigada lui Istvan Kovasc, înainte de Inter – Atletico Madrid/ Digi Sport

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid, în această iarnă, de la Rapid. Madrilenii au plătit suma de 800.000 de euro în schimbul portarului echipei naţionale. Moldovan încă nu a debutat la formaţia lui Diego Simeone, titular indiscutabil între buturile trupei de pe Wanda Metropolitano fiind Jan Oblak.

Reclamă
Reclamă 4

Istvan Kovacs, de cealaltă parte, a bifat o delegare de lux. Centralul român din Carei arbitrează al cincilea meci în Champions League, în acest sezon. Acesta a mai fost la centru în partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor.

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru

A fost o fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. Centralul român a fost luat la țintă de fanii formației din Milano, încă din debutul partidei.

În minutul 13 al duelului de pe Giuseppe Meazza, Inter a trimis balonul într-o zonă periculoasă, din careul spaniolilor. Lautaro Martinez a trimis un șut puternic, care s-a izbit de Axel Wittsel.

Reclamă

Mai apoi, balonul a sărit în mâna lui Molina, însă Istvan Kovacs, care era aproape de fază, a decis să nu acorde o lovitură de la 11 metri.

De asemenea, nici oficialii din camera VAR, Marco Fritz din și Cătălin Popa nu au intervenit, așa că jocul a fost lăsat să continue. După această fază, fanii celor de la Inter au luat cu asalt rețelele de socializare și au oferit o serie de reacții dure:

„Penalty clar!” ; „VAR?” ; „Atletico VARdrid!” ; „E henț, cât se poate de clar!” ; „Arbitrul e plătit de Atletico!!”, au fost o parte din reacțiile dure, după ce românul nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și