Închide meniul

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 februarie 2024, 23:14

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit, înainte de Inter - Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit, înainte de Inter – Atletico Madrid. Arbitrul din Carei a fost delegat la partida portarului român. Cei doi s-au salutat pe culoar, înainte ca partida să înceapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs arbitrează unul dintre meciurile „de foc” din optimile Champions League. Partida este în format live score, pe AS.ro.

Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan este rezerva lui Jan Oblak, în duelul de pe San Siro. Pe culoar, înainte să înceapă partida, fostul portar al celor de la Rapid s-a întâlnit cu brigada din România.

Moldovan nu a rămas indiferent şi, cu zâmbetul pe buze, i-a salutat pe Istvan Kovacs şi asistenţii săi, Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene.

Horaţiu Moldovan a salutat brigada lui Istvan Kovasc, înainte de Inter - Atletico Madrid/ Digi Sport
Horaţiu Moldovan a salutat brigada lui Istvan Kovasc, înainte de Inter – Atletico Madrid/ Digi Sport

Horaţiu Moldovan a fost transferat de Atletico Madrid, în această iarnă, de la Rapid. Madrilenii au plătit suma de 800.000 de euro în schimbul portarului echipei naţionale. Moldovan încă nu a debutat la formaţia lui Diego Simeone, titular indiscutabil între buturile trupei de pe Wanda Metropolitano fiind Jan Oblak.

Reclamă

Istvan Kovacs, de cealaltă parte, a bifat o delegare de lux. Centralul român din Carei arbitrează al cincilea meci în Champions League, în acest sezon. Acesta a mai fost la centru în partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3 și FC Porto – Șahtior 5-3, toate din faza grupelor.

Fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru

A fost o fază controversată în Inter – Atletico Madrid, cu Istvan Kovacs la centru. Centralul român a fost luat la țintă de fanii formației din Milano, încă din debutul partidei.

În minutul 13 al duelului de pe Giuseppe Meazza, Inter a trimis balonul într-o zonă periculoasă, din careul spaniolilor. Lautaro Martinez a trimis un șut puternic, care s-a izbit de Axel Wittsel.

Reclamă 4 / 0/3

Mai apoi, balonul a sărit în mâna lui Molina, însă Istvan Kovacs, care era aproape de fază, a decis să nu acorde o lovitură de la 11 metri.

De asemenea, nici oficialii din camera VAR, Marco Fritz din și Cătălin Popa nu au intervenit, așa că jocul a fost lăsat să continue. După această fază, fanii celor de la Inter au luat cu asalt rețelele de socializare și au oferit o serie de reacții dure:

„Penalty clar!” ; „VAR?” ; „Atletico VARdrid!” ; „E henț, cât se poate de clar!” ; „Arbitrul e plătit de Atletico!!”, au fost o parte din reacțiile dure, după ce românul nu a acordat o lovitură de la 11 metri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și