Închide meniul

Istvan Kovacs revine în UEFA Champions League! Un meci care se joacă cu calificarea pe masă va fi condus de arbitrul român

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 11 decembrie 2023, 15:35

Istvan Kovacs revine în UEFA Champions League! Un meci care se joacă cu calificarea pe masă va fi condus de arbitrul român

Istvan Kovacs revine în UEFA Champions League

Istvan Kovacs, în timpul meciului dintre AC Milan şi Borussia Dortmund / Profimedia

Istvan Kovacs revine în UEFA Champions League! Arbitrul român a fost delegat de forul continental la partida de miercuri seară dintre FC Porto şi Şahtior din grupa H.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida este extrem de importantă pentru cele două echipe, deoarece miercuri seară se va decide a doua echipă a grupei care va merge mai departe în optimile UEFA Champions League.

Istvan Kovacs revine în UEFA Champions League!

FC Porto şi Şahtior sunt la egalitate de puncte în Grupa H, ambele cu câte 9 puncte. Barcelona, cu 12 puncte, este deja calificată în optimile de finală şi va juca în ultimul meci cu codaşa grupei, Antwerp (0 puncte).

În ceea ce îl priveşte pe Istvan Kovacs, el va conduce al patrulea meci din acest sezon de UEFA Champions League. El s-a mai aflat la centru la partidele Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0 şi AC Milan – Borussia Dortmund 1-3.

„Brigada lui Istvan Kovacs va conduce partida din UEFA Champions League dintre FC Porto și Șahtior Donețk, care va avea loc miercuri, 13 decembrie, de la ora 22:00, în ultima etapă a grupei H.

Reclamă

Istvan Kovacs va fi ajutat la cele două linii de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, al patrulea oficial fiind Marcel Bîrsan. În camera VAR se vor afla Massimiliano Irrati (Italia) și Cătălin Popa.

Înaintea acestei ultime runde, FC Porto și Șahtior au ambele câte 9 puncte și se află în luptă directă pentru calificarea în fazele eliminatorii.

Acesta va fi al patrulea meci în faza grupelor UEFA Champions League al lui Istvan Kovacs în actualul sezon, după Newcastle – PSG 4-1, Arsenal – Sevilla 2-0, Milan – Dortmund 1-3″, a anunţat frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Istvan Kovacs a fost lăudat de presa din Italia, pentru prestaţia din AC Milan – Borussia Dortmund.

Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA la o nouă partidă din Champions League, iar arbitrul român nu a avut deloc o misiune uşoară. El a fost la centru pe San Siro, în partida dintre AC Milan şi Borussia Dortmund, câştigată de formaţia din Bundesliga cu 3-1.

Kovacs a ieşit în evidenţă încă din primele 10 minute ale partidei, când a acordat două lovituri de la 11 metri. Presa din Italia a avut numai cuvinte de laudă la adresa arbitrului român pentru modul în care a condus partida de pe San Siro, chiar dacă AC Milan a pierdut.

În primele 10 minute, „centralul” din Carei a dictat două lovituri de la 11 metri. Primul penalty a venit după un henţ al lui Schlotterbeck, în timp ce al doilea a fost dictat după ce Calabria l-a faultat pe Bynone-Gittens.

„Bravo, Kovacs!”, au scris italienii de la Corriere dello Sport, care l-au notat pe român cu 6,5 şi au apreciat că acesta a luat decizia corecăt la ambele lovituri de la 11 metri. Aceeaşi notă a fost primită şi de asistenţii Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu, pentru prestaţia de pe San Siro.

Singurul reproş făcut de cei de la Corriere dello Sport a fost la faza golului marcat de Adeyemi, la 3-1, când Artene nu a văzut că mingea depăşise linia porţii şi a fost nevoie de Goal Line Technology.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și