Închide meniul

Jamie Carragher l-a distrus pe Virgil van Dijk, după Liverpool – Real Madrid 2-5: „Cred că i-aş lua locul în apărare acum!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 8:39

Jamie Carragher l-a distrus pe Virgil van Dijk, după Liverpool – Real Madrid 2-5: „Cred că i-aş lua locul în apărare acum!

Jamie Carragher l-a ironizat pe Virgil van Dijk

Profimedia

Jamie Carragher l-a distrus pe Virgil van Dijk, după Liverpool – Real Madrid 2-5. Fostul fundaş al „cormoranilor” l-a taxat pe olandez după prestaţia dezastruoasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Carragher nu a uitat declaraţia data de Virgil van Dijk dată acum două luni, în care spunea că fostul fundaş nu ar fi avut loc în actuala echipă de la Liverpool. Carragher a glumit şi a spus că acum e momentul să îi ia locul lui Van Dijk în echipa lui Jurgen Klopp.

Jamie Carragher l-a distrus pe Virgil van Dijk, după Liverpool – Real Madrid 2-5

Ceea ce mă face să râd este că Virgil van Dijk a spus că n-aș intra în echipa actuală de la Liverpool. Cred că i-aș lua locul în acest moment„, a spus Carragher după dezastrul cu Real Madrid.

Real Madrid, lecţie de fotbal cu Liverpool! Ce record au stabilit „galacticii”, după cele cinci goluri marcate pe Anfield

Real Madrid i-a predat o lecţie de fotbal lui Liverpool, în partida tur din optimile UEFA Champions League, şi au stabilit un record impresionant. „Galacticii” au marcat cinci goluri în doar 70 de minute pe Anfield, şi au revenit fantastic, după ce au fost conduşi cu 2-0 încă din 14, după reuşitele lui Darwin Nunez şi Mo Salah.

Real Madrid a devenit prima echipă care reuşeşte să marcheze cinci goluri, pe terenul lui Liverpool, într-un meci din competiţiile europene. „Cormoranii” au mai încasat cinci goluri în partida cu Ajax, din 1966, însă meciul respectiv nu era disputat pe Anfield, ci pe terenul „lăncierilor”.

Reclamă

Real Madrid a prestat un joc fabulos. Deşi a fost condusă cu 2-0, încă din startul partidei, trupa lui Carlo Ancelotti a reuşit o remontada de excepţie.

De-a lungul istoriei, în competiţiile europene, Liverpool a primit doar în trei meciuri un număr mare de goluri. Concret, în partidele cu Spartak Moscova, din 1992, cu Chelsea, din 2009, şi cu Roma, din 2018, „cormoranii” au încasat patru goluri, însă diferenţa faţă de partida cu Real Madrid, din această seară, constă în faptul că meciurile din sezoanele precedente erau disputate în deplasare.

Reclamă 4 / 0/3

Vinicius a semnat „dubla” în prima repriză, în minutele 21, respectiv 36. Ulterior, Eder Militao i-a dus pe „galactici” în avantaj, încă din startul reprizei secunde, în minutul 47.

Ulterior, Karim Benzema şi-a trecut şi el numele pe tabelă. Atacantul francez a marcat o „dublă”, în minutele 55, respectiv 67, şi a stabilit scorul final, 5-2 pentru Real Madrid.

Vinicius, record fabulos după „dubla” de vis din Liverpool – Real Madrid

Vinicius Jr. a atins un record fabulos, după „dubla” de vis reuşită în partida dintre Liverpool şi Real Madrid, partidă care se desfăşoară în turul optimilor din UEFA Champions League! Starul brazilian a depăşit performanţa legendarului Johan Cruyff, stabilită încă din 1966.

Vinicius a devenit cel mai tânăr jucător care marchează o „dublă” pe terenul lui Liverpool, într-o competiţie europeană. Mai exact, la vârsta de 22 de ani şi 224 de zile, starul brazilian a reuşit o performanţă incredibilă!

Precedentul record era deţinut de Johan Cruyff. Atacantul olandez a reuşit această performanţă în 1966, în tricoul lui Ajax, la doar 19 ani.

Totodată, Liverpool a devenit victima preferată a lui Vinicius. Mijlocaşul brazilian este jucătorul care a înscris cele mai multe goluri în poarta „cormoranilor”, în competiţiile europene.

Concret, cu cele două reuşite din partida din optimi, din acest sezon, „Vini” a ajuns la cinci goluri marcate, în cele patru meciuri în care a jucat împotriva trupei de pe Anfield.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și