Închide meniul

Vinicius, record fabulos după „dubla” de vis din Liverpool – Real Madrid! Starul brazilian a depăşit performanţa lui Johan Cruyff

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 23:21 / Actualizat: 22 februarie 2023, 13:07

Reclamă
Vinicius, record fabulos după „dubla de vis din Liverpool – Real Madrid! Starul brazilian a depăşit performanţa lui Johan Cruyff

Vinicius, record fabulos după "dubla" din Liverpool - Real Madrid

Vinicius, bucurie după golul marcat lui Liverpool/ Profimedia

Vinicius Jr. a atins un record fabulos, după „dubla” de vis reuşită în partida dintre Liverpool şi Real Madrid, partidă care se desfăşoară în turul optimilor din UEFA Champions League! Starul brazilian a depăşit performanţa legendarului Johan Cruyff, stabilită încă din 1966.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a reuşit să întoarcă scorul fabulos în partida cu Liverpool. După ce „cormoranii” au condus cu 2-0, după golurile lui Darwin Nunez şi Mo Salah, Vinicius a semnat o „dublă” prin care scorul s-a făcut egal înainte de pauză.

Vinicius, record fabulos după „dubla” de vis din Liverpool – Real Madrid

Vinicius a devenit cel mai tânăr jucător care marchează o „dublă” pe terenul lui Liverpool, într-o competiţie europeană, după legendarul Johan Cruyff. Mai exact, la vârsta de 22 de ani şi 224 de zile, starul brazilian a reuşit o performanţă incredibilă!

Recordul este deţinut de Johan Cruyff. Atacantul olandez a reuşit această performanţă în 1966, în tricoul lui Ajax, la doar 19 ani.

Reclamă

Totodată, Liverpool a devenit victima preferată a lui Vinicius. Mijlocaşul brazilian este jucătorul care a înscris cele mai multe goluri în poarta „cormoranilor”, în competiţiile europene.

Concret, cu cele două reuşite din partida din optimi, din acest sezon, „Vini” a ajuns la cinci goluri marcate, în cele patru meciuri în care a jucat împotriva trupei de pe Anfield.

Reclamă 4 / 0/3

Vinicius evoluează la Real Madrid din 2018, atunci când a fost cumpărat de la Flamengo, în schimbul sumei de 45 de milioane de euro. În acest sezon, brazilianul a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din trupa lui Carlo Ancelotti, marcând 18 goluri, în cele 35 de partide în care a evoluat, în toate competiţiile.

Vinicius Junior, victima rasismului în Osasuna – Real Madrid

Vinicius Junior a fost victima rasismului în Osasuna – Real Madrid. Oaspeții au câștigat clar meciul, scor 2-0, însă duelul nu a fost lipsit de tensiuni.

Brazilianul Vinicius Junior a fost abuzat de fanii gazdelor încă dinaintea începerii partidei. Suporterii prezenți pe stadionul din Pamplona au scandat împotriva starului de la Real Madrid.

Înainte de startul meciului s-a ținut un moment de reculegere în memoria victimelor cutremurelor din Turcia și Siria. O parte a fanilor de la Osasuna a profitat de liniștea de pe stadion și l-a abuzat pe starul madrilenilor: „Vinicius, fiu de c***ă!”, au strigat suporterii.

Situația neplăcută a continuat și pe parcursul meciului, iar scandările s-au amplificat. Fanii Osasunei chiar au început să strige „Vinicius, mori!” ulterior în meci.

Brazilianul a avut și el o ieșire nervoasă. Supărat că „centralul” partidei nu a fluierat un fault în favoarea sa, Vini Jr a preluat jignirea care i-a fost lui adresată de către fani și l-a insultat și el pe arbitru: „Fiu de c***ă, du-te naibii!”

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și