Închide meniul

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, chiar dacă starul lui Manchester City a marcat 12 goluri în 8 meciuri: „Mai este o parte, în afara golurilor marcate”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 septembrie 2022, 9:36

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, chiar dacă starul lui Manchester City a marcat 12 goluri în 8 meciuri: „Mai este o parte, în afara golurilor marcate

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, chiar dacă starul lui Manchester City a marcat 12 goluri în 8 meciuri

Erling Haaland şi Kevin de Bruyine, în Sevilla - Manchester City 0-4 / Profimedia Images

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, chiar dacă atacantul de 22 de ani a marcat deja 12 goluri în doar 8 meciuri după transferul la Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Belgianul îl avertizează pe vârful cotat la 150 de milioane de euro că golurile nu sunt totul, atunci când joci într-o echipă antrenată de Pep Guardiola. „Abia atunci vom fi la un nivel mai înalt”, susţine starul campioanei din Premier League.

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, după Sevilla – Manchester City 0-4

„Haaland s-a adaptat foarte bine, dar mai este o parte, în afara golurilor marcate, la care e mai greu să de adaptezi. Ar face lucrurile mai interesante.

Dacă s-ar putea mula pe felul în care jucăm noi, nivelul de joc va fi mult mai ridicat. Dar normal, dacă marchezi atâtea goluri, poţi scăpa mai mult timp de acest aspect”, a spus De Bruyne, după Sevilla – Manchester City 0-4.

Erling Haaland, „dublă” de senzaţie pentru Manchester City în Liga Campionilor

Starul lui norvegian al lui Manchester City a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a înscrie pentru prima dată în Liga Campionilor în tricoul campioanei Angliei.

Reclamă

Starul norvegian are cifre uluitoare la vârsta de 22 de ani. A reuşit să marcheze peste 160 de goluri în cariera. Ca o comparaţie, Messi avea la 22 de ani 140 de goluri marcate, în timp ce Cristiano Ronaldo doar 102.

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid

Motivul pentru care Erling Haaland a refuzat transferul uriaş la Real Madrid a fost dezvăluit chiar de tatăl norvegianului. Forma lui Karim Benzema şi posibila sosire pe „Bernabeu” a lui Kylian Mbappe au fost decisive.

Atacantul cotat la 150 de milioane de euro a ajuns până la urmă la Manchester City, echipă pentru care a evoluat şi tatăl său. În documentarul pentru ViaPlay, Alf-Inge Haaland a dezvăluit de ce fiul său a acceptat oferta cetăţenilor.

Reclamă 4 / 0/3

„În această vară, am stabilit un prim criteriu pentru alegerea noastră: “ce echipă are nevoie de un număr 9?”. Manchester City era opțiunea perfectă din acest punct de vedere.

În cazul lui Real Madrid, evaluarea noastră a fost de 5/10 pe scara importanței, având în vedere ce reprezintă Benzema pentru ei și modul în care a jucat în sezonul trecut. În plus, aveam semne de întrebare și pe fondul informațiilor că vor să-l transfere pe Mbappe.

În realitate, e greu să spui “nu” unui club precum Real Madrid, dar Manchester City a îndeplinit toate criteriile noastre”, a spus Alf-Inge Haaland, tatăl starului lui City.

Recomandări
  • Erling Haaland a marcat peste 160 de goluri în carieră
  • Norvegianul de 22 de ani e cotat la 150 de milioane de euro

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și