Închide meniul

Karim Benzema, despre decizia lui Kylian Mbappe de a rămâne la PSG: „Îmi doream să îşi îndeplinească visul”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 mai 2022, 15:29

Karim Benzema, despre decizia lui Kylian Mbappe de a rămâne la PSG: „Îmi doream să îşi îndeplinească visul

Karim Benzema a vorbit despre decizia lui Mbappe de a rămâne la PSG

Profimedia

Karim Benzema, despre decizia lui Kylian Mbappe de a rămâne la PSG. Karim Benzema a vorbit despre acest subiect imediat după ce a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema spune că îi respectă decizia lui Kylian Mbappe, deşi ştie că starul de la PSG şi-a dorit de mic să joace la Real Madrid.

Karim Benzema, despre decizia lui Kylian Mbappe de a rămâne la PSG

„Îmi doream ca el să-și îndeplinească visul și să joace la Real Madrid, împreună cu mine. A ales PSG, trebuie să-i respectăm decizia. E tânăr, are multă responsabilitate pe umerii săi. Ne vom bucura să jucăm împreună la națională, nu e nicio problemă din acest punct de vedere. Fiecare își ia propriile decizii”, a spus Karim Benzema, conform Telefoot.

Florentino Perez, mesaj pentru Kylian Mbappe după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor

Preşedintele Realului a fost în culmea fericirii după triumful istoric din UEFA Champions League. Perez nu a uitat că starul lui PSG, Kylian Mbappe, a refuzat oferta celor de la Real Madrid. Florentino Perez spune că, în acest moment, Kylian Mbappe este „istorie” pentru el şi Real Madrid.

Real Madrid va continua să lucreze mereu pentru a avea cei mai buni jucători, dar astăzi Mbappe este deja uitat. Nu s-a întâmplat nimic, Real Madrid a avut un sezon perfect și aceasta este o problemă uitată.

Reclamă

Transferul lui Mbappe la Real Madrid a fost o posibilitate, dar el a ales în cele din urmă și e decizia lui. Real Madrid rămâne Real Madrid, Mbappe rămâne Mbappe și PSG rămâne PSG. Nimic nu s-a schimbat din cauza deciziei lui„, a spus Florentino Perez conform as.com.

Mama lui Mbappe, reacţie după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor

Şi mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, a avut o reacţie pe reţelele de socializare după ce Real Madrid a câştigat Liga Campionilor. Aceasta a explicat de ce fiul său a ales să rămână la PSG.

„Acesta este motivul pentru care Mbappé a decis să rămână la PSG. Care este valoarea adăugată de a merge la un campioana Spaniei şi Europei? Niciuna. Imposibil să faci mai bine chiar și marcând 70 de goluri. La Paris, poți face istorie. Va fi de anul viitor?”, a scris mama lui Mbappe pe reţelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3

Kylian Mbappe a ţinut cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor

Starul francez a ţinut cu Real Madrid în finala Ligii Campionilor. A spus-o chiar el într-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

„De mic, în loc să visez la ce pot face, am preferat să-mi trăiesc visul. De mic am încercat să avansez din provocare în provocare. De mic mi-am construit drumul spre succes, respectând întotdeauna regulile de conduită.

Vreau să vă anunț că am ales să-mi prelungesc contractul cu PSG. Sunt convins că aici voi continua să cresc. Vreau să-i mulțumesc președintelui Al Khelaifi pentru încredere și răbdare. De asemenea, le mulțumesc fanilor lui PSG, din Franța și din întreaga lume, pentru manifestările lor nesfârșite de afecțiune.

Vreau, de asemenea, să mulțumesc sincer Madridului și președintelui Florentino Perez. Recunosc oportunitatea și privilegiul de a fi dorit de un astfel de club. Bănuiesc că sunt dezamăgiți.

Voi fi cel mai mare fan al lor la finala Champions League de la Paris. Acasă la mine”, a scris Kylian Mbappe, pe contul de Twitter.

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Reclamă
Recomandări
  • Karim Benzema, despre decizia lui Kylian Mbappe de a rămâne la PSG
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și