Închide meniul

Kylian Mbappe, mesaj răzbunător după PSG – Bayern 0-1: „Vom câștiga returul și ne vom califica!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2023, 0:15 / Actualizat: 15 februarie 2023, 8:25

Kylian Mbappe, mesaj răzbunător după PSG – Bayern 0-1: „Vom câștiga returul și ne vom califica!

Kylian Mbappe, prima reacție după PSG - Bayern 0-1

Kylian Mbappe, în timpul meciului dintre PSG și Bayern / Profimedia

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după PSG – Bayern 0-1, super-duelul din „optimile” UEFA Champions League. Starul parizienilor e convins că echipa sa poate să obțină calificarea în manșa a doua. Mbappe a anunțat că PSG va câștiga returul de la Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda înfrângerii suferite de PSG, Mbappe consideră că parizienii pot să o elimine pe Bayern, dacă toți jucătorii vor fi disponibili la retur.

Kylian Mbappe, prima reacție după PSG – Bayern 0-1

„Trebuie să mergem mai departe și luăm lucrurile pozitive din această partidă. Am arătat în ultima parte a meciului că putem să-i punem în situații inconfortabile când jucăm fotbalul nostru ofensiv. Sper ca toată lumea să fie disponibilă pentru retur. Vom merge acolo, la retur, să câștigăm și să ne calificăm!”, a spus Kylian Mbappe, conform Canal Plus.

Bayern a învins-o pe PSG, pe Parc de Princes, în prima manșă din optimile UEFA Champions League. Golul victoriei pentru bavarezi a fost semnat de fostul parizian Kingsley Coman, în minutul 53.

Oaspeții au dominat categoric prima repriză de pe stadionul Parc de Princes. PSG nu a avut niciun corner și niciun șut pe spațiul porții. Bayern a avut o posesie de peste 60% și 10 șuturi.

Reclamă

Kingsley Coman și-a „răpus” fosta echipă

Tabela a fost deblocată la opt minute după revenirea de la cabine. Fotbalistul crescut la PSG, Kingsley Coman, a marcat cu o reluare cu latul după o centrare a lui Alphonso Davies. Donnarumma a scăpat pe sub el mingea, iar balonul trimis de Coman a intrat în poartă.

După golul lui Coman, tot Bayern a fost echipa care a rămas în ofensivă. Bavarezii au lovit bara în minutul 63, prin Eric Choupo-Moting, după o pasă primită de la Musiala.

Finalul i-a aparținut însă lui PSG, care a avut două goluri anulate. Primul, în minutul 73, după ce Mbappe, aflat în offside, a împins în poartă o minge respinsă de Sommer la un șut al lui Neymar. Același Mbappe a mai avut un alt gol anulat, în minutul 82, după un offside semnalizat de VAR la Nuno Mendes.

Reclamă 4 / 0/3

Returul de la Munchen e programat pe 8 martie.

Echipele de start

PSG: Donnarumma – Hakimi, Ramos, Marquinhos (cpt.), Nuno Mendes – Zaire-Emery, Danilo, Verratti, Soler – Messi, Neymar
Rezerve: Rico, Letellier – Kimpembe, Mbappe, Fabian Ruiz, Bernat, Vitinha, Pembele, Bitshiabu, Gharbi, Ekitike
Antrenor: Christophe Galtier

Bayern Munchen: Sommer – Pavard, De Ligt, Upamecano, Cancelo – Kimmich (cpt.), Goretzka – Sane, Musiala, Coman – Choupo-Moting
Rezerve: Ulreich, Schenk – Gnabry, Davies, Sarr, Blind, Muller, Gravenberch, Tel, Stanisic, Arijon Ibrahimovic
Antrenor: Julian Nagelsmann

Warren Zaire-Emery a scris istorie în PSG – Bayern

La 16 ani și 343 de zile, Zaire-Emery a devenit cel mai tânăr fotbalist care a evoluat vreodată într-un meci din fazele eliminatorii în UEFA Champions League. Puștiul care a fost titular împotriva lui Bayern s-a născut pe 8 martie 2006.

Comparațiile dintre Warren Zaire-Emery și starurile cu care împarte vestiarul la PSG sunt halucinante. Lionel Messi și Sergio Ramos și-au făcut debutul în Champions League încă dinainte ca acesta să se fi născut.

Mai mult, în ziua de 8 martie 2006, cea în care se năștea Zaire-Emery, Sergios Ramos juca pentru Real Madrid într-un meci de Champions League împotriva lui Arsenal și îi făcea marcaj lui Thierry Henry.

Reclamă

Pe 1 februarie, într-un Montpellier – PSG 1-3, Zaire-Emery a devenit cel mai tânăr marcator istoria parizienilor. El a marcat și în precedentul meci disputat de echipa lui Christophe Galtier, înfrângerea 1-3 cu AS Monaco, când a fost integralist.

Zaire-Emery este și cel mai tânăr jucător din istoria lui PSG, după ce a debutat în meciul cu Clermont din prima etapă din Ligue 1, disputat pe 6 august 2022. Avea atunci doar 16 ani și patru luni și 29 de zile.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și