Închide meniul

Kylian Mbappe, prima reacție după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League: „Ăsta e potențialul nostru maxim!”. Ce a spus despre viitorul său

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 8:29

Kylian Mbappe, prima reacție după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League: „Ăsta e potențialul nostru maxim!. Ce a spus despre viitorul său

Kylian Mbappe, dezamăgit după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League

Kylian Mbappe, dezamăgit după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League / Profimedia

Kylian Mbappe a oferit prima reacție după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League. Campioana Franței a fost eliminată din nou în faza optimilor din UCL. De această dată, parizienii au fost învinși de Bayern Munchen, cu scorul general de 3-0. Kylian Mbappe a jucat în ambele manșe și chiar a purtat banderola de căpitan pe finalul meciului de la Munchen. Cu toate acestea, starul francez n-a reușit să facă diferența și să-și ajute echipa să se califice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, Lionel Messi și coechipierii lor au sperat să întoarcă rezultatul din meciul tur (0-1), însă Bayern a fost de neclintit și în returul din Bavaria.

Kylian Mbappe, prima reacție după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League: „Ăsta e potențialul nostru maxim!”

Choupo-Moting și Gnabry au marcat golurile campioanei Germaniei și au „propulsat” echipa lui Julian Nagelsmann în sferturile UEFA Champions League.

La finalul partidei de la Munchen, Kylian Mbappe s-a arătat extrem de dezamăgit de eliminarea lui PSG.

Atacantul parizienilor a recunoscut că „acesta e potențialul nostru maxim”. PSG a ieșit încă o dată din cursa pentru trofeul UEFA Champions League, obiectivul măreț al parizienilor de la instalarea șeicilor la conducere.

Reclamă

Kylian Mbappe își dorește ca echipa să treacă repede peste această eliminare și să se concentreze pe câștigarea titlului în Franța.

Mbappe a vorbit și despre viitorul său. În ultima vreme s-a zvonit că vicecampionul mondial se gândește să plece de pe Parc des Princes. Acum, atacantul de 24 de ani spune că este focusat doar pe finalul de sezon, apoi va vedea ce se va întâmpla.

„Suntem dezamăgiți. Acum, asta e, trebuie să trecem peste. Trebuie să ne punem întrebări fiecare dintre noi și să mergem mai departe.

Reclamă 4 / 0/3

Bayern are o echipă extraordinară, construită pentru a câștiga Champions League. La începutul sezonului, am spus că vom face tot posibilul. Acesta este potențialul nostru maxim. Ăsta e adevărul. Ne vom analiza și ne vom întoarce la viața de zi cu zi din campionat.

(Reporter – Această eliminare îți poate afecta viitorul?) Nu, nu, sunt calm. Singurul lucru care contează pentru mine în acest sezon este să câștig campionatul și apoi vom vedea”, a declarat Kylian Mbappe, după Bayern Munchen – PSG 2-0, potrivit lequipe.fr.

În Ligue 1, PSG este lider detașat, cu 8 puncte avans față de rivala Olympique Marseille.

PSG, eliminată de Bayern din Champions League

Fără Neymar, accidentat, PSG a încercat revenirea la Munchen. Choupo-Moting a marcat în minutul 61, după o fază în care defensiva parizienilor s-a întrecut în greşeli. Gnabry a înscris și el în minutul 89 și a îndepărtat orice dubiu în privința echipei calificate.

În ultimii ani, PSG s-a confruntat cu „blestemul” optimilor de finală în Champions League. Starurile din Hexagon au fost eliminate în această fază a competiţiei în 5 dintre ultimele 7 ediţii. În sezonul 2016-2017 au pierdut incredibil cu Barcelona după ce au câştigat cu 4-0 meciul tur. A urmat un eşec istoric pe Camp Nou, scor 1-6.

Un an mai târziu, PSG a ratat sferturile de finală după o dublă cu Real Madrid. Nu a avut nicio şansă şi a pierdut tur-retur, 2-5 la general. Parizienii s-au oprit în optimi chiar pentru a treia oară la rând. În 2019 a fost eliminată de Manchester United, de această dată prin regula golurilor marcate în deplasare. A fost 3-3 la general.

Au urmat două ediţii în care gruparea din Ligue 1 a reuşit să se apropie de câştigarea trofeului. În 2020 a jucat finala, iar în 2021 a ajuns până în semifinală. Problemele au revenit în 2021, când PSG s-a oprit din nou în optimile de finală. Real Madrid i-a mai adus o dezamăgire şeicului Nasser Al-Khelaifi, care visează să îşi vadă echipa campioana Europei!

Reclamă

Acum, PSG a fost eliminată tot în optimi după două meciuri în care nu a înscris niciun gol. Messi şi Mbappe nu şi-au putut ajuta echipa, chiar dacă amândoi erau în mare formă.

Recomandări
  • Kylian Mbappe, prima reacție după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League
  • „Ăsta e potențialul nostru maxim!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și