Închide meniul

Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar, în lotul lui PSG pentru partida „de foc” cu Bayern din Liga Campionilor! Anunțul campioanei Franței

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 18:49

Reclamă
Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar, în lotul lui PSG pentru partida de foc” cu Bayern din Liga Campionilor! Anunțul campioanei Franței

Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe, pregătiți de partida cu Bayern

Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimedia

Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar vor fi în lotul celor de la PSG, pentru partida „de foc” cu Bayern, din optimile Ligii Campionilor. Starul argentinian și starul francez s-au confruntat cu accidentări în ultima perioadă, și rămâne de văzut dacă vor fi folosiți încă din primul minut al meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG și Bayern se înfruntă marți, în turul optimilor de finală din Liga Campionilor. Meciul se anunță unul extrem de încins, fiind reeditarea finalei din 2020, atunci când bavarezii se impuneau cu scorul de 1-0. Partida va fi de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro!

Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar, în lotul lui PSG pentru duelul cu Bayern

PSG a anunțat lotul pentru partida cu Bayern, pe pagina oficială a clubului. Incertitudinile planau asupra lui Lionel Messi și Kylian Mbappe. Starul francez s-a accidentat în partida Montpellier, de la începutul lunii februarie, și a ratat următoarele meciuri ale parizienilor, cu Toulouse, Marseille și Monaco.

De cealaltă parte, Lionel Messi nu a fost utilizat de către Christophe Galtier în deplasarea de la Monaco, din ultima rundă. Starul argentinian s-a resimțit după partida de Cupa Franței, contra lui Marseille, iar tehnicianul echipei a ales să nu riște.

Reclamă

Totodată, deși cei doi fac parte din lotul lui PSG pentru partida cu Bayern, rămâne de văzut dacă Christophe Galtier va risca și îi va trimite pe ambii în teren încă din primul minut.

Lotul lui PSG pentru meciul cu Bayern:

„Vor juca Messi și Mbappe cu Bayern Munchen?” Răspunsul clar oferit de Christophe Galtier

Christophe Galtier a oferit noi detalii despre starea de sănătate a vedetelor lui PSG, Lionel Messi și Kylian Mbappe, înainte de marele meci cu Bayern Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

Francezul a oferit un răspuns clar în privința lui Lionel Messi, dar în continuare nu crede că se va putea baza pe Kylian Mbappe.

„Kylian se recuperează, la el vorbim despre o perioadă de 3 săptămâni de indisponibilitate. Sănătatea este pe primul loc, iar sezonul este foarte lung. Cât despre Messi, el va reveni la antrenamente luni, cu o zi înainte de meciul cu Bayern.

Nu va face deplasarea la Monaco, dar credem că va juca în Liga Campionilor. Nu vrem să căutăm scuze, dar Cupa Mondială a avut loc chiar în mijlocul sezonului”, a declarat Galtier la conferința de presă premergătoare meciului de sâmbătă dintre PSG și Monaco.

Dacă prezența lui Mbappe rămâne pusă sub semnul întrebării, Lionel Messi va fi apt de joc, deși argentinianul a suferit și el o problemă medicală. De cealaltă parte, Bayern Munchen nu se va putea baza pe Sadio Mane, senegalezul fiind în continuare accidentat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și