Închide meniul

Lionel Messi și Kylian Mbappe, „desființați” de L’Equipe după Bayern – PSG 2-0: „Fără putere!”. Ce note au primit starurile parizienilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 martie 2023, 9:14

Lionel Messi și Kylian Mbappe, „desființați de LEquipe după Bayern – PSG 2-0: „Fără putere!. Ce note au primit starurile parizienilor

Lionel Messi a primit nota 3 din partea L'Equipe, după Bayern - PSG 2-0

Lionel Messi a primit nota 3 din partea L'Equipe, după Bayern - PSG 2-0 / Profimedia

Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost „desființați” de L’Equipe după Bayern – PSG 2-0. Starurile lui Christophe Galtier n-au reușit să întoarcă rezultatul în manșa retur din Germania. Parizienii au pierdut cu 2-0 în Bavaria și au fost eliminați în optimile UEFA Champions League. Messi și Mbappe n-au strălucit nici în meciul de la Munchen și au fost „taxați” aspru de jurnaliștii din Hexagon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

L’Equipe n-a avut milă de jucătorii lui PSG, după eșecul din Germania. Celebra publicație din Franța le-a acordat note extrem de mici starurilor de pe Parc des Princes.

Lionel Messi și Kylian Mbappe, „desființați” de L’Equipe după Bayern – PSG 2-0! Ce note au primit starurile parizienilor

Lionel Messi și Kylian Mbappe au fost dați „dispăruți” în meciul retur cu Bayern Munchen. Cei doi n-au amenințat aproape deloc poarta lui Sommer, iar la final au fost trași la răspundere de jurnaliștii francezi.

Messi și Mbappe au primit nota 3 din partea L’Equipe, după o nouă eliminare suferită de PSG în faza optimilor din UEFA Champions League.

Doar Marco Verratti a primit un calificativ mai mic. Mijlocașul italian a greșit la ambele goluri marcate de Bayern în meciul de miercuri seară. Verratti a fost deposedat ușor de jucătorii lui Julian Nagelsmann, care au plecat pe contraatac și l-au învins pe Gianluigi Donnarumma.

Reclamă

„Verratti s-a scufundat, Mbappe fără putere”, a titrat L’Equipe.

Nuno Mendes este jucătorul de la PSG care a primit cea mai mare notă (7), după înfrângerea de la Munchen.

Sergio Ramos a trecut de două ori pe lângă gol, iar L’Equipe i-a dat nota 6.

Reclamă 4 / 0/3

Notele primite de jucătorii lui PSG, după meciul cu Bayern Munchen:

  • Donnarumma – 6, Hakimi – 4, Danilo – 6, Ramos – 6, Bitshiabu – 6, Nuno Mendes – 7, Verratti – 2, Vitinha – 4, Fabian Ruiz – 5, Messi – 3, Mbappe – 3

Kylian Mbappe, prima reacție după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League

Choupo-Moting și Gnabry au marcat golurile campioanei Germaniei și au „propulsat” echipa lui Julian Nagelsmann în sferturile UEFA Champions League.

La finalul partidei de la Munchen, Kylian Mbappe s-a arătat extrem de dezamăgit de eliminarea lui PSG.

Atacantul parizienilor a recunoscut că „acesta e potențialul nostru maxim”. PSG a ieșit încă o dată din cursa pentru trofeul UEFA Champions League, obiectivul măreț al parizienilor de la instalarea șeicilor la conducere.

Kylian Mbappe își dorește ca echipa să treacă repede peste această eliminare și să se concentreze pe câștigarea titlului în Franța.

Mbappe a vorbit și despre viitorul său. În ultima vreme s-a zvonit că vicecampionul mondial se gândește să plece de pe Parc des Princes. Acum, atacantul de 24 de ani spune că este focusat doar pe finalul de sezon, apoi va vedea ce se va întâmpla.

„Suntem dezamăgiți. Acum, asta e, trebuie să trecem peste. Trebuie să ne punem întrebări fiecare dintre noi și să mergem mai departe.

Reclamă

Bayern are o echipă extraordinară, construită pentru a câștiga Champions League. La începutul sezonului, am spus că vom face tot posibilul. Acesta este potențialul nostru maxim. Ăsta e adevărul. Ne vom analiza și ne vom întoarce la viața de zi cu zi din campionat.

(Reporter – Această eliminare îți poate afecta viitorul?) Nu, nu, sunt calm. Singurul lucru care contează pentru mine în acest sezon este să câștig campionatul și apoi vom vedea”, a declarat Kylian Mbappe, după Bayern Munchen – PSG 2-0, potrivit lequipe.fr.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și