Închide meniul

Lionel Messi și Neymar, lăsați corigenți de L’Equipe după PSG – Bayern Munchen 0-1! Notele horror primite de starurile parizienilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 februarie 2023, 8:40 / Actualizat: 16 februarie 2023, 14:31

Lionel Messi și Neymar, lăsați corigenți de LEquipe după PSG – Bayern Munchen 0-1! Notele horror primite de starurile parizienilor

PSG a fost învinsă de Bayern Munchen în manșa tur a optimilor UEFA Champions League

PSG a fost învinsă de Bayern Munchen în manșa tur a optimilor UEFA Champions League / Profimedia

Lionel Messi și Neymar au fost lăsați corigenți de L’Equipe, după meciul PSG – Bayern Munchen 0-1, din manșa tur a optimilor UEFA Champions League. Bavarezii au obținut o victorie uriașă pe Parc des Princes, grație golului marcat de Kingsley Coman în minutul 53. A fost o seară „ștearsă” pentru Messi și Neymar, care nu au reușit să pună mare presiune la poarta campioanei Germaniei. Kylian Mbappe, introdus pe teren în minutul 57, a fost singurul star din ofensiva lui Christophe Galtier care s-a remarcat, prin golul anulat de VAR în minutul 82, pe motiv de offside.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost asediu la poarta lui PSG în duelul din optimile UEFA Champions League. Bayern Munchen a trimis 17 șuturi în total, în timp ce Messi&Co au reușit numai 9. Lionel Messi și Neymar au fost titulari la campioana Franței, iar la final au fost taxați aspru de celebra publicație L’Equipe.

Lionel Messi și Neymar, lăsați corigenți de L’Equipe după PSG – Bayern Munchen 0-1

În prima repriză, jucătorii lui Galtier n-au reușit să expedieze niciun șut pe spațiul porții. Jurnaliștii din Hexagon i-au făcut praf pe jucătorii lui PSG, după înfrângerea în fața nemților.

Lionel Messi și Neymar au primit nota 3 din partea L’Equipe, la fel ca Archaf Hakimi, Zaire-Emery și Marco Verratti. Tot cu 3 a fost notat și antrenorul Christophe Galtier, care n-a reușit să-și trezească elevii după golul încasat după o oră de joc.

3,9 a fost media notelor din tabăra lui PSG, după eșecul de pe Parc des Princes. Fundașii centrali Marquinhos și Sergio Ramos au fost singurii jucători ai parizienilor „iertați” de L’Equipe, cu nota 6.

Reclamă

„A avut parte de puțină susținere, a fost marcat constant de doi sau trei adversari, iar rezultatul s-a văzut: o influență minimă, fără să creeze pericol la poarta adversă”, a scris L’Equipe despre Lionel Messi.

„Între pierderea mingii și alegerea unor variante individuale fără succes, Neymar nu s-a remarcat în niciun fel pe faza ofensivă a lui PSG”, au scris jurnaliștii francezi despre Neymar.

PSG va încerca să întoarcă rezultatul în manșa retur din optimile UEFA Champions League, programat pe 8 martie, la Munchen.

Reclamă 4 / 0/3

Christophe Galtier, prima reacție după PSG – Bayern Munchen 0-1

Christophe Galtier a avut o primă reacție după PSG – Bayern Munchen 0-1, meciul tur din optimile UEFA Champions League. Cu Kylian Mbappe mai puțin de o repriză pe teren, oaspeții au dominat jocul la toate capitolele.

Pentru PSG, aceasta este a treia înfrângere consecutivă, în toate competițiile și a cincea din 2023, an în care a mai înregistrat alte cinci victorii și un egal. Asta în situația în care în stagiunea precedentă, PSG suferea patru eșecuri în cele 46 de partide disputate.

”Am avut o oră de joc foarte grea, în fața unei echipe care a avut și posesia. Ne-am așteptat la asta, dar nu am avut adâncime în echipă. Hakimi și-a pierdut energia încă din prima repriză. A jucat mult la Cupa Mondială, cu dureri. Am încercat să îl aducem la nivelul optim de la revenire.

Am luat acel gol, înainte să îl trimitem pe Kylian pe teren, dar Bayern merita să înscrie mai multe goluri. După aceea, am avut mai multe conexiuni, mai multă viteză. Am avut destule ocazii de a marca, dar nu a fost de ajuns. Sper să ne revenim din punct de vedere al prospețimii.

Vom vedea. Este o dublă manșă, iar după această seară nu există o echipă eliminată și una calificată. Am multă speranță. Am avut deja o discuție în vestiar cu jucătorii. Cele două eșecuri precedente (1-2 cu Marseille și 1-3 cu Monaco) au contat la nivelul moralului. Dar nu sunt scuze de căutat. Suntem la un moment în care echipa nu este completă și nu se află la nivelul ei maxim”, a spus Galtier, citat de L`Equipe.

Recomandări
  • Lionel Messi și Neymar, lăsați corigenți de L’Equipe după PSG – Bayern Munchen 0-1
  • Notele horror primite de starurile parizienilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și