Închide meniul

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele celor de la PSG și ar putea juca în meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 februarie 2023, 17:37

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele celor de la PSG și ar putea juca în meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele celor de la PSG

Kylian Mbappe, la antrenamentul celor de la PSG / Profimedia

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele celor de la PSG și ar putea fi în teren la primul meci din „dubla” cu Bayern Munchen. Superstarul parizienilor s-a accidentat într-un meci de campionat cu Montpellier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astăzi Mbappe a revenit sub comanda lui Christophe Galtier și există șanse ca francezul să poată evolua evolua pe Parc des Princes împotriva bavarezilor. Manșa tur a optimei de finală din Liga Campionilor dintre PSG și Bayern poate fi urmărită LIVE TEXT marți, 14 februarie, de la 22:00 pe AS.ro!

Kylian Mbappe a revenit la antrenamentele celor de la PSG și ar putea juca în meciul cu Bayern Munchen! Surpriză de proporții înainte de șocul optimilor de finală din Liga Campionilor

După accidentarea suferită cu Montpellier, Kylian Mbappe era anunțat indisponibil pentru măcar 3 săptămâni. Julian Nagelsmann, antrenorul germanilor, a tras un semnal de alarmă în privința francezului. Tehnicianul lui Bayern se așteaptă ca Mbappe să fie pe teren în meciul tur de pe Parc des Princes.

Dacă prezența lui Mbappe rămâne pusă sub semnul întrebării, Lionel Messi va fi apt de joc, deși argentinianul a suferit și el o problemă medicală. De cealaltă parte, Bayern Munchen nu se va putea baza pe Sadio Mane, senegalezul fiind în continuare accidentat.

Cele două echipe s-au întâlnit de mai multe ori în ultimii ani în Liga Campionilor. În sezonul 2019/2020 Bayern Munchen câștiga competiția, trecând în marea finală chiar de PSG, scor 1-0. Un sezon mai târziu, parizienii aveau câștig de cauză în sferturile de finală.

Reclamă

Bayern Munchen a câștigat Liga Campionilor de 6 ori, în timp ce PSG nu are niciun trofeu cucerit în cea mai importantă competiție europeană la nivel de club.

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial

Kylian Mbappe ar putea ajunge gratis la Real Madrid în 2024! Anunțul momentului în fotbalul mondial a fost făcut de jurnaliștii de la The Athletic.

Britanicii anunță că superstarul parizian are o clauză contractuală care îi permite să nu-și prelungească contractul cu PSG dincolo de vara anului 2024. Astfel, Kylian Mbappe ar putea semna cu Real Madrid din postura de fotbalist liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

Clubul din Madrid a încercat să-l transfere pe francez și în vara lui 2022, iar mutarea a fost foarte aproape să se realizeze. Situația a fost însă schimbată după presiunile uriașe care au fost puse pe Kylian Mbappe de a rămâne în Franța.

Inclusiv Emmanuel Macron, președintele din Hexagon, a jucat un rol decisiv în convingerea fotbalistului de a nu pleca în Spania. Totuși, Mbappe nu pare a fi mulțumit de ce se întâmplă la PSG și ia în calcul să facă totuși trecerea la Real Madrid.

„Mbappe nu va pleca de la Paris în această vară. Real Madrid va monitoriza atent situația francezului, după ce a aflat de clauza din contract care poate favoriza un transfer în 2024. Haaland era o altă țintă pentru madrileni, dar este mai avantajos să-l iei pe Mbappe liber în 2024 decât să dai 176 de milioane de lire sterline pentru Haaland”, precizează sursa citată.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și