Închide meniul

Liverpool – Villarreal 2-0 | Jurgen Klopp a egalat un record magic în UEFA Champions League: “I-am redus la tăcere!”. Unai Emery amenință ca nu s-a jucat calificarea: “În retur va fi diferit!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 aprilie 2022, 8:28

Liverpool – Villarreal 2-0 | Jurgen Klopp a egalat un record magic în UEFA Champions League: “I-am redus la tăcere!”. Unai Emery amenință ca nu s-a jucat calificarea: “În retur va fi diferit!”

Reacțiile lui Jurgen Klopp și Unai Emery, după Liverpool - Villarreal 2-0

Colaj Profimedia

Liverpool – Villarreal 2-0 | Trupa lui Jurgen Klopp a învins fără emoții revelația sezonului din UEFA Champions League. “Cormoranii” s-au impus cu 2-0 în manșa tur de pe Anfield, dar cei doi antrenori anunță că încă nu s-a jucat calificarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a câștigat duelul cu Villarreal din turul semifinalelor UEFA Champions League. Autogolul lui Pervis Estupinan și golul lui Sadio Mane au scris istoria partidei de pe Anfield.

Liverpool – Villarreal 2-0. Jurgen Klopp, record fantastic în UEFA Champions League

“Cormoranii” continuă sezonul de vis, cu Jurgen Klopp la cârmă. Managerul german a egalat un record fabulos: a câștigat toate cele 4 meciuri de pe teren propriu disputate de-a lungul carierei în semifinalele UEFA Champions League. Doar Marcelo Lippi și Ottmar Hitzfeld au mai reușit această performanță.

Liverpool a ajuns la 9 victorii în actualul sezon de UEFA Champions League, bifând un nou record pentru club.

La final, Jurgen Klopp s-a arătat extrem de mulțumit de jocul echipei sale. Managerul german a lăudat fazele de la cele două goluri și modul în care jucătorii lui au controlat meciul.

Reclamă

Totuși, Klopp spune că Liverpool va aborda partida retur din Spania ca și când duelul de pe Anfield s-ar fi încheiat 0-0.

Reacția lui Jurgen Klopp, după victoria de pe Anfield: “Asta ne-am dorit înainte de meci”

„A fost un meci extraordinar, să fiu sincer. Mi-a plăcut foarte mult jocul nostru și în prima repriză, chiar dacă n-am reușit să înscriem. A fost singura problemă pe care am avut-o în această seară. În rest, i-am redus la tăcere. Era important, pentru că reprezentau o amenințare pe contraatac.

Am încercat să ne creăm ocazii, să jucăm direct, să îmbinăm lucrurile. Au fost multe momente bune, ambele goluri au fost remarcabile. Puteam să marcăm și golul al treilea, dar de la un anumit moment încolo a avut logică doar să controlăm jocul și asta am făcut.

Reclamă 4 / 0/3

Asta ne-am dorit înainte de meci (n.r. – Villarreal n-a avut niciun șut pe poartă), îi arăți respect adversarului prin modul în care te aperi împotriva lui. Mi-a plăcut cum am făcut pressing, băieții au fost remarcabili.

Este doar un rezultat la pauză, nimic mai mult, dar e mult mai bine decât înainte de această partidă. Gerard Moreno va reveni pentru ei în meciul retur. Nu s-a terminat totul, știm asta, mai este un meci. Dar nu este o problemă, vom juca acolo ca și când în această seară ar fi fost 0-0.”, a declarat Jurgen Klopp, după Liverpool – Villarreal 2-0.

Unai Emery, discurs extrem de sincer după Liverpool – Villarreal 2-0: “Nu am meritat mai mult”

De cealaltă parte, Unai Emery a recunoscut superioritatea lui Liverpool din meciul de pe Anfield. Antrenorul lui Villarreal așteaptă o altă reacție din partea elevilor săi la retur. 

“În semifinale, e normal să întâlnești un astfel de adversar, atât de puternic, într-un moment atât de bun. A fost un meci în care nu ne-au lăsat să preluăm controlul. Nu i-am putut surprinde nici cu pase în profunzime. A fost vorba doar despre cât putem rezista în apărare.

În retur va fi diferit, ne vom propune mai mult. E Liverpool, știam că e echipa favorită și mai bună, dar am arătat că putem juca împotriva lor. Nu am meritat mai mult decât acest 0-2. Trebuie să jucăm altfel pe teren propriu. Se putea și mai rău, nu am avut ocazii.”, a spus Unai Emery, citat de cotidianul Marca.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și