Închide meniul

Lothar Matthaus o subestimează pe PSG înaintea confruntării cu Bayern Munchen: „Au fost eliminaţi de rivalii detestaţi din sud!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 14 februarie 2023, 14:42

Lothar Matthaus o subestimează pe PSG înaintea confruntării cu Bayern Munchen: Au fost eliminaţi de rivalii detestaţi din sud!”

Lionel Messi ar urma să fie anunţat la Al Hilal pe 6 iunie

Leo Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Lothar Matthaus, fostul component al naționalei Germaniei, o subestimează pe PSG înaintea confruntării cu Bayern Munchen. Partida PSG – Bayern va avea loc astăzi, de la ora 22:00, pe stadionul „Parc des Princes”, în manșa tur a optimilor Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG – Bayern se anunță un meci de „foc”. Însă, există șanse mici ca vedeta celor de la PSG, Kylian Mbappe, să se află pe teren, fiind accidentat. Inclusiv cei de la Bayern au, în „infirmerie”, un om important, pe Sadio Mane.

Lothar Matthaus o subestimează pe PSG înaintea confruntării cu Bayern Munchen

Lothar Matthaus o vede favorită certă pe Bayern în meciul cu PSG, având în vedere problemele, din ultima perioadă, cu care se confruntă formația franceză.

„Dacă urmăriţi veştile de la Paris Saint-Germain din ultimele săptămâni, FC Bayern nu are de ce să-şi facă griji. Nici Gnabry şi Gucci (n.r. controversa stârnită de prezenţa germanului la Săptămâna Modei în ziua lui liberă) şi nici Manuel Neuer şi accidentul de schi nu pot rivaliza cu ceea ce se întâmplă în jurul echipei franceze.

La nivel sportiv, Messi, Neymar şi compania au fost eliminaţi în Cupa Franţei de rivalii detestaţi din sud, Olympique de Marseille. În ligă, a fost faliment în prestigiosul duel cu Monaco. Povestea lui Neymar, accidentările lui Mbappé şi aşa mai departe. În comparaţie, Bavaria este însorită. Trei victorii consecutive. În Cupa Germaniei, Bayern a ajuns cu încredere în turul următor şi conduce şi în campionat”, a declarat Lothar Matthaus, pentru presa din străinătate.

Reclamă

Sergio Ramos, discurs mobilizator înainte de PSG – Bayern

Sergio Ramos, fundașul PSG-ului, se așteaptă la un meci greu cu Bayern Munchen, pe care o consideră una dintre cele mai bune echipe din lume. Totodată, fundașul spaniol susține că jucătorii PSG-ului trebuie să fie uniți și să meargă în aceeași direcție, pentru a putea obține rezultate pozitive.

„Plecarea de la Real Madrid a fost, în mod evident, o mare schimbare. Obiectivul meu este ca mereu să câștig. Am câștigat multe cu Real Madrid, dar cred că a fost o bună oportunitate să schimb decorul… să încerc să ajut o echipă precum PSG. La început, totul a fost foarte dificil Trebuie să găsești o casă și să te acomodezi, mai ales atunci când ai o familie, în cazul meu, cu patru copii. Procesul a fost puțin greu, la început, dar totul s-a terminat cu bine.

Aici sunt multe staruri, unii dintre cei mai buni jucători din lume. Dar, pentru a câștiga, trebuie să fim uniți și să mergem în aceeași direcție. Dacă o echipă câștigă, asta se întâmplă pentru că jucătorii și-au lăsat deoparte egourile personale. Obiectivul, din acest sezon, este să ne unim, să devenim cea mai bună versiune a noastră și să menținem balansul ca echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Când mă gândesc la Bayern, îmi amintesc de ziua în care am înscris împotriva lor, în 2014. Desigur, știm că este una dintre cele mai bune echipe cu care ne putem confrunta. Este o provocare uriașă. Pentru a câștiga Liga Campionilor, trebuie să-i învingi pe cei mai buni, iar Bayern se află printre ei în fiecare an”, a declarat Sergio Ramos, pentru site-ul oficial al UEFA.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și