Închide meniul

Luciano Spalletti, după eliminarea lui Napoli din Liga Campionilor: ”Am avut un penalty clar. Nu poți rata asta”

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2023, 8:35

Reclamă
Luciano Spalletti, după eliminarea lui Napoli din Liga Campionilor: ”Am avut un penalty clar. Nu poți rata asta”

Luciano Spalletti, după eliminarea lui Napoli din Liga Campionilor

Duelul dintre Leao și Lozano, din Napoli - AC Milan 1-1 / Profimedia

Luciano Spalletti a oferit primele declarații după eliminarea lui Napoli din Liga Campionilor. Milan a obținut egalul, 1-1, care a dus-o în semifinalele competiției.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce și-a felicitat adversara, Spalletti a vorbit și despre situația grea prin care trece liderul din Serie A în ultima perioadă. El a acuzat și arbitrajul. În prima repriză, gazdele au cerut un penalty după duelul dintre Lozano și Leao.

Arbitrul Marciniak a lăsat jocul liber, după ce faza a fost verificată și de arbitrajul video. Napoli a primit un penalty în minutul 80, dar Khvicha Kvaratskhelia l-a ratat.

Luciano Spalletti, după eliminarea lui Napoli din Liga Campionilor

”În primul rând, trebuie să o felicităm pe Milan pentru calificare. A arătat ca o echipă matură care a știut să își aleagă momentele. Am fost naivi în anumite momente și am plătit pentru lipsa de experiență.

Osimhen a avut probleme în ultimele 20 de zile. Au fost niște greșeli. Penalty-ul și primul gol puteau fi evitate, aveam o posesie totală în acele momente. Nu am fost la fel de buni în careul de 16 metri cum au fost ei.

Reclamă

Ultima pauză internațională ne-a luat ceva. Eram la nivel de top, mental și fizic, și am revenit cu multe defecte. Am avut și un penalty clar la Lozano. Leao lovește glezna și nu poți rata asta. Nu este un contact, este o lovitură, altfel nu i se întorcea glezna în acel fel”, a spus Spalletti, citat de Mediaset.

Real Madrid şi AC Milan, primele echipe calificate în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid şi AC Milan sunt primele echipe calificate în semifinalele UEFA Champions League. „Galacticii” lui Carlo Ancelotti au eliminat-o pe Chelsea şi au mai făcut un pas spre apărarea trofeului. AC Milan a răpus-o chiar pe rivala din campionat, Napoli.

Pentru al doilea an la rând, Real Madrid a eliminat-o pe Chelsea din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. După victoria cu 2-0 din tur, spaniolii au dat lovitura şi pe Stamford Bridge. Thibaut Courtois a fost magistral, iar Rodrygo a finalizat un contraatac spectaculos în minutul 58. A reuşit chiar „dubla”, în minutul 80.

Reclamă 4 / 0/3

A fost show şi în celălalt meci al serii din competiţia stelelor. Olivier Giroud a ratat un penalty în minutul 22 al meciului Napoli – AC Milan. S-a revanşat chiar înainte de pauză, când a înscris din pasa perfectă a lui Rafael Leao.

A fost apoi rândul lui Mike Maignan să apere un penalty, în minutul 80, la execuţia lui Kvaratskhelia. Osimhen a marcat în prelungiri, dar a fost prea târziu. Câştigători cu 1-0 în tur, rossonerii s-au calificat în penultimul act al UCL pentru prima oară din 2007.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și