Închide meniul
LIVE TEXT

Bologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 3-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2024, 20:30

Reclamă
Bologna – Șahtior 0-0 şi Sparta Praga – Salzburg 3-0. Manchester City – Inter (22:00), meciul zilei din Liga Campionilor

Lukasz Skorupski a apărat un penalty în Bologna - Şahtior / Profimediaimages

Manchester City – Inter, meciul zilei din Liga Campionilor, va fi LIVE TEXT pe AS.ro! Partida va avea loc de la ora 22:00. Tot astăzi vor debuta şi PSG şi Borussia Dortmund în noul sezon al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG are parte de un duel dificil, acasă, cu Girona. Formaţia pariziană a suferit o lovitură importantă în vara aceasta, atunci când l-a pierdut pe Kylian Mbappe. Mbappe a marcat ieri, în Real Madrid – Stuttgart 3-1.

Manchester City – Inter, meciul zilei din Liga Campionilor! Bologna – Șahtior şi Sparta Praga – Salzburg se dispută acum

Min. 58: Sparta Praga – Salzburg 3-0! Qazim Laci a marcat cel de al treilea gol al Spartei Praga! Salzburg e la pământ

Min. 42: Sparta Praga – Salzburg 2-0! Cehii au mai dat o lovitură. Olatunji a marcat cu un şut la care Blaswich nu a avut nicio şansă să intervină.

Min. 4: Bologna – Șahtior 0-0! Sudakov nu a reuşit să îl învingă din penaly pe Skorupski.

Reclamă
Reclamă

Min. 2: Penalty pentru Şahtior! Posch l-a faultat pe Eguinaldo, iar arbitrul a arătat imediat punctul cu var.

Min. 2: Sparta Praga – Salzburg 1-0! Deschidere rapidă de scor. Kairinen a marcat din pasa lui Haraslin.

Min. 1: Au început disputele Bologna – Șahtior Donețk şi Sparta Praga – Salzburg!

Reclamă

Update: Echipele de start la primele două meciuri ale serii.

Bologna: Skorupski – Posch, Beukema, Lucumi, Lykogiannis – Fabbian, Freuler, Moro – Orsolini, Castro, Ndoye
Antrenor: Vicenzo Italiano

Șahtior Donețk: Riznyk – Pedro Henrique, Matvyenko, Bondar, Konoplia – Sudakov, Kryskiv, Bondarenko – Eguinaldo, Sikan, Zubkov
Antrenor: Marino Pusic

Sparta Praga: Vindahl – Vitik, Panak, Zeleny – Preciado, Laci, Kairinen, Wiesner – Birmancevic, Olatunji, Haraslin
Antrenor: Lars Friis

Salzburg: Blaswich – Mellberg, Piatkowski, Blank, Dedic – Clark, Bajcetic, Capaldo – Gloukh, Yeo, Nene
Antrenor: Pepijn Lijnders

Iată meciurile de miercuri, din Liga Campionilor:

  • Bologna – Șahtior Donețk 19:45
  • Sparta Praga – Salzburg 19:45
  • Manchester City – Inter 22:00
  • PSG – Girona 22:00
  • Club Brugge – Dortmund 22:00
  • Celtic – Slovan Bratislava 22:00

Bayern Munchen a făcut scorul zilei de marţi cu Dinamo Zagreb: 9-2!

Bayern Munchen a învins-o, marţi seară, cu 9-2 pe Dinamo Zagreb, într-un meci disputat pe Allianz Arena. Harry Kane a marcat 4 goluri, 3 dintre ele fiind din penalty, şi a mai avut şi o reuşită anulată cu VAR.

Nu a fost o noapte rea în Liga Campionilor! Una de ținut minte și încă o minge de luat acasă! Sa o ținem tot așa băieți”, a fost mesajul lui Harry Kane pe reţelele de socializare.

Bayern a deschis scorul în minutul 19, prin Harry Kane, din penalty. Până la pauză au mai marcat şi Raphael Guerreiro şi Michael Olise, iar bavarezii aveau un avans de trei goluri, după primele 45 de minute de joc.

Dinamo Zagreb a marcat două goluri în două minute, în startul reprizei secunde. Petkovic a punctat în minutul 49, iar Ogiwara în minutul 50.

Bayern a replicat imediat prin Harry Kane. Atacantul englez a marcat în minutul 57, din pasa lui Gnabry. Patru minute mai târziu, Michael Olise a reuşit „dubla”. În minutele 73 şi 78, Harry Kane a transformat două penalty-uri şi a completat un poker de vis, în primul meci al lui Bayern din Champions League.

Leroy Sane şi-a trecut şi el numele pe tabela de marcaj, în minutul 85, marcând din pasa lui Thomas Muller. În prelungirile partidei, Leon Goretzka a marcat şi el şi a stabilit scorul final, 9-2 pentru Bayern Munchen!

Borna stabilită de Harry Kane în Bayern Munchen – Dinamo Zagreb 9-2!

Harry Kane a stabilit o bornă impresionantă, în meciul cu Dinamo Zagreb. Atacantul a devenit jucătorul englez cu cele mai multe goluri marcate în competiţiile europene, depăşindu-l pe Wayne Rooney. Kane a ajuns la 33 de goluri marcate în Europa.

Totodată, Harry Kane are cifre fantastice în tricoul lui Bayern. Transferat de la Tottenham în vara anului trecut, atacantul englez a marcat 53 de goluri, în 50 de meciuri bifate la formaţia bavareză, în toate competiţiile.

Bayern a devenit prima echipă care a marcat nouă goluri, într-un meci de Champions League. Totodată, echipa lui Vincent Kompany a egalat performanţa obţinută în 2012, atunci când o învingea pe Basel tot la şapte goluri diferenţă, scor 7-0. Este de menţionat şi succesul uriaş înregistrat de bavarezi în 2020, atunci când o distrugeau pe Barcelona, scor 8-2, în sferturile Champions League.

Cea mai mare diferenţă de scor, într-un meci de Champions League, a fost bifată de Liverpool şi Real Madrid. În 2007, „cormoranii” o învingeau pe Beşiktaş cu scorul de 8-0, scor pe care l-au înregistrat şi madrilenii în 2015, contra lui Malmo.

Rezultatele de marţi din Liga Campionilor:

Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:59

„Nu joacă nici măcar la Rangers B” Presa din Spania, uimită de situaţia lui Ianis Hagi: „Nici vorbele tatălui său nu l-au ajutat”

20:29

Ciprian Tătăruşanu, prima apariţie publică după ce şi-a anunţat retragerea! Mesajul uriaş pentru fanii FCSB-ului

20:11

Dinamo încearcă două lovituri importante pe piaţa transferurilor! Jucătorii care ar putea semna cu echipa antrenată de Kopic

19:28

„Decizie sălbatică” Reacţia danezilor după ce Adrian Petre s-a retras la 26 de ani: „Părea că va avea o carieră grozavă”

18:46

Gigi Becali, derapaj la adresa unui antrenor din Liga 1: „Îi dă şi după aia îl aruncă în cap”!

18:18

Scoţienii, uluiţi de salariul săptămânal primit de Ianis Hagi la Rangers: „O situaţie foarte dezordonată. Mai bine ar pleca!”

1 VIDEOShanghai Port – Johor 2-2, în Liga Campionilor Asiei. A fost show total în meciul care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY! 2 FotoO vedetă din Australia a trăit un şoc în România: „A fost nebunesc!”. Dezvăluirile logodnicei portarului de la Rapid 3 Harry Kane, „poker” în Bayern – Dinamo Zagreb 9-2. Mbappe a marcat pentru Real Madrid. AC Milan – Liverpool 1-3, derby-ul Ligii! 4 FotoGestul uriaş făcut de FCSB la înmormântarea lui Gigi Mulţescu are în spate un detaliu mai puţin cunoscut 5 Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu 6 De ce zboară mașinile McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și