Închide meniul

Manchester United, bornă negativă incredibilă după eliminarea din Champions League! Reacția surpriză a lui Erik ten Hag

Viviana Moraru Publicat: 13 decembrie 2023, 8:30

Reclamă
Manchester United, bornă negativă incredibilă după eliminarea din Champions League! Reacția surpriză a lui Erik ten Hag

Manchester United, bornă negativă incredibilă după eliminarea din Champions League

Erik ten Hag, la finalul meciului dintre Manchester United și Bayern/ Profimedia

Manchester United a atins o bornă negativă incredibilă, după eliminarea din Champions League. „Diavolii” au avut un sezon dezastruos în cea mai importantă competiție inter-cluburi din Europa, și au intrat în „istoria neagră” a competiției. În ciuda acestui fapt, Erik ten Hag a avut o reacție surprinzătoare la finalul partidei pierdute cu Bayern.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester United a încheiat grupa de Champions League pe ultimul loc, sub Bayern, Copenhaga și Galatasaray. „Diavolii” nu au prins nici măcar locul al treilea, care i-ar fi dus în „primăvara europeană” din Europa League.

Manchester United, bornă negativă incredibilă după eliminarea din Champions League

Bayern a învins-o la limită pe Manchester United, pe Old Trafford. Kingsley Coman a marcat unicul gol al meciului, iar reușita a consemnat o bornă negativă pentru „diavoli”.

Concret, Manchester United este echipa din Premier League cu cele mai multe goluri încasate în istorie, în faza grupelor de Champions League, conform OptaJoe. Trupa lui Erik ten Hag a încasat nu mai puțin de 15 goluri, în cele șase meciuri bifate în grupă.

La finalul duelului cu Bayern, Erik ten Hag a avut o reacție surprinzătoare. În ciuda faptului că echipa sa a părăsit competiția într-un mod rușinos, managerul olandez a declarat că Manchester United a prestat un joc solid în duelul cu Bayern Munchen.

Reclamă

Am făcut greșeli. Multe greșeli individuale din partea jucătorilor. În final, nu am fost suficient de buni. În această seară, prestația echipei a fost foarte bună. Nu am meritat să pierdem, dar am pierdut acest joc.

Vrem să fim mai constanți. Trebuie să îmbunătățesc echipa, trebuie să îi ghidez, iar jucătorii trebuie să fie mai responsabili”, a declarat Erik ten Hag.

Manchester United, umilită pe Old Trafford de Bournemouth în ultima etapă

Manchester United a fost umilită pe Old Trafford de Bournemouth! Echipa lui Erik ten Hag a primit o corecţie în meciul cu Bournemouth, formaţie care se afla pe locul 15 în Premier League înaintea acestei etape şi care s-a impus cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Înfrângerea de pe Old Trafford a readus-o cu picioarele pe pământ pe Manchester United, după victoria de la mijlocul săptămânii din derby-ul cu Chelsea.

Dominic Solanke a deschis scorul în minutul 5. Fostul jucător al lui Liverpool, marea rivală a lui United, a marcat din centrarea lui Cook.

După mai bine de o oră fără gol pe Old Trafford, tot Bournemouth a fost cea care a înscris. Billing a marcat cu o lovitură de cap din centrarea lui Tavernier, în minutul 68.

Dezastrul a fost completat în minutul 73. Acelaşi Tavernier şi-a trecut în cont o nouă pasă decisivă, după ce a executat perfect un corner. Apărarea lui Manchester United l-a lăsat singur pe Senesi, care nu a avut probleme în a îl învinge pe Onana cu o lovitură de cap.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și