Închide meniul

Marius Şumudică, val de ironii după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Poate tunsoarea i-a plăcut lui Balaj!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 iulie 2022, 8:42

Marius Şumudică, val de ironii după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: „Poate tunsoarea i-a plăcut lui Balaj!

Marius Şumudică, prima reacţie după umilinţa suferită de CFR Cluj

Marius Şumudică, în timpul unui meci / GEORGE FLUSTER / MEDIAFAX FOTO

Marius Şumudică a lansat un val de ironii după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0. Fostul antrenor al ardelenilor a râs de Cristi Balaj, preşedintele din Gruia, care l-a lăudat pe Vito Hammershoy-Mistrati.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nimic special la noutăți, nu a ieșit nimeni în evidență. Tot Debeljuh a fost cel mai periculos. Nu înțeleg de ce nu a fost folosit Petrila, care poate destabiliza, e mult peste Roger. Nu am nimic cu Roger, de la UTA, e un jucător liniar, care nu are ruperi de ritm. Dar Petrila e bun și pe contraatac, și la unu-la-unu. Părerea mea e că trebuie să joace.

Marius Şumudică, val de ironii după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0

În rest, nu au pus nicio problemă (n.r. – cei de la Pyunik Erevan) pe faza defensivă. De aceea m-a și surprins declarația lui Balaj, care a spus că acel fundaș central s-a achitat de sarcini, că a jucat extraordinar. Păi fundașul ăla central ce să se achite de sarcini? Că a dat două lumânări și vreo trei prin tribune

Îmi place Betancor, care va marca și va pune probleme, e jucător tehnic, știe să intre în combinații, e jucător de execuție. Îi trebuie timp să se adapteze. Dar restul jucător, de exemplu cel de la Rijeka, sau de nu știu unde, pe care s-au plătit 400.000, Mistrati, sau ceva de genul ăla, de care a zis domnul Balaj că i-a plăcut… Dar nu știu ce i-a plăcut. Poate tunsoarea”, a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Cristi Balaj, explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Neinspirație, ghinion, neșansă!”

Cristi Balaj a venit cu explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0. Campioana României s-a încurcat la Erevan, iar președintele ardelenilor s-a plâns de arbitraj. Acesta este de părere că echipa sa trebuia să primească o lovitură de la 11 metri!

Reclamă

”Important este că nu am primit gol. A fost o echipă incomodă. Au fost câteva atacuri. Am avut ocazii mai mari. Am fost prezenți în fața porții. Neinspirație, ghinion, neșansă. Sunt mai buni băieții decât echipa gazdă!

Meciul retur va fi dierit față de ce a fost astăzi. Denis Kolinger mi-a plăcut. Jefte Betancor a avut și el o ocazie. Am avut și o lovitură de pedeapsă când Debeljuh a fost lovit de adversar. N-am avut reluări. Apărătorul a venit din spate și l-a lovit în cap.

Un antrenor duce echipa în fața porții. Au fost ocazii. Avem două echipe bune pentru Supercupă!”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, reacţie furibundă după remiza campioanei de la Erevan

Marius Şumudică a avut o reacţie furibundă după Pyunik – CFR Cluj 0-0. Campioana României a remizat în Armenia, în prima manşă din turul 1 preliminar al UEFA Champions League.

Jucătorii lui Dan Petrescu sunt favoriţi la calificare după rezultatul înregistrat la Erevan.

„Cei de la Erevan au o valoare a lotului de 6 milioane, când cea a lui CFR e de 30 de milioane. Nu este normal, este un coleg de-al meu, e omul care a venit după mine la CFR şi nu e normal să fac comparaţii, dar nu trebuie să ne ascundem. Această echipă cu care a jucat astăzi CFR se bate la retrogradare la noi în campionat, fără probleme. Săracii au laba piciorului umflată de cât au degajat.

Armenilor le trebuia paşaport ca să treacă de centrul terenului. Diferenţă mare de valoare, imensă! Cei care sunt implicaţi să răspundă. Eu nu am pomenit un meci de Champions League în care să nu vezi 5-6 pase legate. Fără prospeţime… poate greşesc eu. Nu sunt deloc răutăcios! Probabil încă nu au intrat în ritm, depinde cum a pregătit echipa (n.r. Dan Petrescu). Ceea ce am văzut astăzi… fundaşul central l-a făcut Pele. Astăzi CFR Cluj trebuia să câştige fără drept de apel! Fără să fiu subiectiv.

Eu niciodată nu am ieşit înainte de joc să fiu atât de precaut. Eu am alta mentalitate, încerc să desfiinţez adversarul. El este opusul, îi ridică în slăvi. Ne-o fi bătut pe noi Armenia, dar ei nu au avut nicio ocazie. Probabil aşa a pregătit meciul. În momentul de faţă CFR Cluj arată rău!„, a declarat Marius Şumudică, potrivit sursei citate.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și