Închide meniul

Cristi Balaj, explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Neinspirație, ghinion, neșansă!” Ardelenii s-au plâns de arbitraj: ”L-a lovit în cap!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 21:17

Cristi Balaj, explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0: ”Neinspirație, ghinion, neșansă!” Ardelenii s-au plâns de arbitraj: ”L-a lovit în cap!”

Cristi Balaj, răspuns acid pentru Mihai Stoica, înainte de FCSB - CFR Cluj

Cristi Balaj este președintele lui CFR Cluj / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURaES via Hepta

Cristi Balaj a venit cu explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0. Campioana României s-a încurcat la Erevan, iar președintele ardelenilor s-a plâns de arbitraj. Acesta este de părere că echipa sa trebuia să primească o lovitură de la 11 metri!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat pe terenul lui FC Pyunik Erevan, scor 0-0. Elevii lui Dan Petrescu au avut câteva ocazii notabile, cea a lui Gabriel Debeljuh fiind cea mai mare. Atacantul a lovit bara transversală, după ce a încercat o finalizare spectaculoasă din „foarfecă”.

Cristi Balaj, explicații după FC Pyunik – CFR Cluj 0-0

”Important este că nu am primit gol. A fost o echipă incomodă. Au fost câteva atacuri. Am avut ocazii mai mari. Am fost prezenți în fața porții. Neinspirație, ghinion, neșansă. Sunt mai buni băieții decât echipa gazdă!

Meciul retur va fi dierit față de ce a fost astăzi. Denis Kolinger mi-a plăcutJefte Betancor a avut și el o ocazie. Am avut și o lovitură de pedeapsă când Debeljuh a fost lovit de adversar. N-am avut reluări. Apărătorul a venit din spate și l-a lovit în cap.

Un antrenor duce echipa în fața porții. Au fost ocazii. Avem două echipe bune pentru Supercupă!”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu: ”Nu mă interesează egal, victorie! Vreau să mă calific!”

Dan Petrescu a avut un discurs uluitor înainte de Pyunik – CFR Cluj. „Bursucul” a făcut praf fotbalul românesc la conferinţa de presă, unde a transmis că ardelenii nu sunt favoriţi în duelul de mâine seară.

„Băieţii nu au văzut decât un meci de anul trecut. Trebuie să se omogenizeze puţin. Nu aveau jucători de nivelul acesta anul trecut. Fotbalul românesc ce a mai oferit în ultimul timp ca să fim favoriţi? Echipa naţională a pierdut aici. În ultimii 10 ani, în afară de CFR Cluj, nu s-a mai făcut nimic. Înainte, când veneai şi jucai în Armenia, erai obligat să câştigi.

Toţi uităm unde suntem.Avem probleme mari peste tot. Ar trebui să ştim realitatea. Nu înseamnă că CFR Cluj mâine nu poate să piardă. Eu sunt conştient de orice. Eu nu văd de ce să fie un meci foarte echilibrat. Nu mă interesează egal, victorie, vreau să mă calific. Restul e istorie! Cel mai important este să ne calificăm. E cel mai greu şi cel mai important”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine este FC Pyunik, adversara lui CFR Cluj 

Pyunik deține un record impresionant în Armenia, fiind cea mai titrată echipă din campionatul național. Fondată în 1992, adversara CFR-ului a cucerit 15 titluri de-a lungul istoriei, în 1992, 1996, 1997, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2014–15 și 2021–22.

Pe lângă cele 15 titluri, FC Pyunik a mai câștigat 8 Cupe și 9 Supercupe ale Armeniei.

La ora actuală, adversara campioanei României are o valoare a lotului de 5,96 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. Cei mai scumpi jucători ai echipei sunt Nikita Baranov, Anton Bratkov, Alexander Gonzalez, Renzo Zambrano și Jose Caraballo, cotați fiecare la 300.000 de euro.

FC Pyunik n-a ajuns niciodată în grupele unei cupe europene. Campioana Armeniei a participat ultima oară în preliminariile UEFA Champions League în 2015, când a fost „spulberată” de Molde, cu scorul general de 0-6.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” Vezi toate știrile
Citește și