Închide meniul

Mihai Aioani visează la grupele Champions League şi o dă exemplu chiar pe Sheriff: „A bătut-o pe Real Madrid!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 23:41

Reclamă
Mihai Aioani visează la grupele Champions League şi o dă exemplu chiar pe Sheriff: „A bătut-o pe Real Madrid!

Mihai Aioani visează la grupele Champions League şi o dă exemplu chiar pe Sheriff

Mihai Aioani, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Aioani visează cu ochii deschişi la calificarea în grupele Champions League. Portarul titular al Farului a avut o reacţie vehementă după victoria cu Sheriff, scor 1-0, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aioani i-a dat exemplu chiar pe moldovenii pe care i-a învins la Ovidiu graţie golului lui Kiki, din minutul 56. A amintit de surpriza de necrezut reuşită de Sheriff, în 2021, chiar pe Bernabeu. A câştigat cu 2-1, în grupele Ligii Campionilor, împotriva lui Real Madrid.

Mihai Aioani visează la grupele Champions League şi o dă exemplu chiar pe Sheriff

Goalkeeperul în vârstă de 23 de ani are încredere în coechipierii săi şi aşteaptă o victorie şi în returul de la Tiraspol. Sheriff – Farul va fi marţi, pe 18 iulie, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

O victorie foarte importantă, muncită, dar încă nu s-a rezolvat nimic. Ne pregătim pentru meciul de la Tiraspol. Echipa mea a făcut un joc excelent şi cred că puteam să mai marcăm în seara asta. Uşor-uşor cred că o să arătăm din ce în ce mai bine. Au fost mulţi jucători care au venit mai târziu din vacanţă.

Ei au jucători de calitate, mai ales în faţă, cei doi atacanţi. Dar din fericire pentru noi toată echipa a făcut un joc fantastic.

Reclamă

(Reporter: E prea greu în Champions League, sau să ne mulţumim cu Conference League?) De ce să fie greu? Şi Sheriff a bătut-o pe Real Madrid, de ce să nu credem că se poate?„, a fost reacţia lui Mihai Aioani.

Dacă va trece de campioana Republicii Moldova, Farul va da piept cu învingătoarea duelului Hamrun – Maccabi Haifa. În partida tur, israelienii s-au impus cu 4-0 şi sunt acum mari favoriţi să se califice în turul secund preliminar.

În cazul în care Farul nu va reuşi să obţină calificarea la Tiraspol, va ajunge să joace în UEFA Conference League. În turul 2 preliminar se va duela cu învinsa din „dubla” FC Urartu – HSK Zrinjski (0-1 în meciul tur).

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, decizie radicală după Farul – Sheriff 1-0

Managerul campioanei României a dezvăluit că toţi titularii din confruntarea cu Sheriff vor rămâne la Ovidiu pentru a se pregăti de reuturul cu moldovenii. Se va baza pe alţi jucători în campionat.

„Ştiam că aveam un adversar foarte bun, care avea mai multă experienţă decât noi. Noi cu problemele noastre la început, dar uşor uşor am mizat pe omogenitatea echipei, pe jucătorii vechi. Uşor uşor intrăm în ea şi arătăm mai bine.

Ştiam că folosesc mai multe sisteme, informaţia… chiar dacă nu vrei să arăţi, se află. Nu e o surpriză, ştiam toate. I-am analizat, şi pe noi, conta mai mult jocul colectiv. Jucătorii au făcut 4-5 antrenamente.

Orice jucător de anul trecut, care ne-a făcut campioni, e fantastic. Sunt foarte buni. Unii au fost la lot, nu au încă minute în picioare, dar îşi doresc. Se formează grupul iar, meci de meci încercăm să punem mecanismul în mişcare. (Reporter: Spuneau adversarii că aţi avut noroc?) Noi? Ei au avut. Putea fi 2-0 în minutul 10. Trebuia să fie 3-0, noi am avut ocaziile clare.

Important e să revenim noi la ritmul şi intensitatea de anul trecut. Nu e uşor, dar încercăm. Cei care au jucat astăzi rămân la Constanţa, mergem cu ceilalţi la Hermannstadt. Am decis să rămânem cu 11 jucători acasă. Avem un lot de 30 de jucători, cred că o să facem o echipă care să se lupte de la egal la egal. Băluţă era greu să joace 90 de minute, a făcut 4-5 antrenamente. E bine că am marcat şi nu am luat gol„, a declarat Gică Hagi pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și