Închide meniul

Mihai Stoica nu s-a abţinut nici în timpul meciului Villarreal – Liverpool 2-3: „Ăla i-a spus mulţumesc, el a răspuns numai bine!” Ironii după cea mai controversată fază a meciului

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2022, 0:24

Reclamă
Mihai Stoica nu s-a abţinut nici în timpul meciului Villarreal – Liverpool 2-3: „Ăla i-a spus mulţumesc, el a răspuns numai bine! Ironii după cea mai controversată fază a meciului

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica, potop de ironii în timpul meciului Villarreal – Liverpool 2-3. Echipa lui Unai Emery a sperat într-o minune în prima repriză a returului cu Liverpool, când a condus cu 2-0. Cu câteva minute înainte să marcheze al doilea gol, Villarreal a cerut penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Unai Emery a cerut penalty în minutul 37, la un duel dintre Giovanni Lo Celso și Alisson. Jucătorul lui Villarreal a scăpat singur cu portarul lui Liverpool și s-a prăbușit după intervenția brazilianului. Arbitrul nu a acordat lovitura de pedeapsă cerută, motiv pentru care Mihai Stoica a lansat un val de ironii.

Mihai Stoica, potop de ironii în timpul meciului dintre Villarreal şi Liverpool

Managerul general al FCSB e de părere că Villarreal trebuie să primească un penalty la faza din minutul 37”Penalty gigantic!”, a fost un prim mesaj ironic postat de Mihai Stoica. După aceea, Mihai Stoica a venit cu o completare la fel de ironică.

”Ăla de la VAR (n.r – Van Boekel) l-a întrebat dacă a văzut contactul, el a zis că da, ăla i-a spus mulțumesc, el a răspuns numai bine”, a mai postat managerul general al FCSB.

Reclamă
Reclamă

Mihai Stoica a râs şi de Rulli, după ce a primit 3 goluri

Nici portarul celor de la Villarreal nu a scăpat de ironiile lui Mihai Stoica. Portarul spaniolilor a fost taxat pentru modul în care a încasat golurile. Sadio Mane a marcat golul al treilea pentru Liverpool în minutul 74, după o ieșire hazardată a portarului Geronimo Rulli. Senegalezul a ajuns la 24 de reușite în UEFA Champions League de-a lungul carierei, dintre care 15 au venit în fazele eliminatorii.

Pe al 3-lea nu l-a mai luat printre craci. Doar a dat pe lângă ea”, a fost un alt comentariu al lui Mihai Stoica. În ciuda insistențelor jucătorilor lui Unai Emery, arbitrul olandez Danny Makkelie nu a dictat penalty. Nici cei din camera VAR nu au sesizat nimic.

Liverpool, prima finalistă a UEFA Champions League

Condusă cu 0-2 la pauză, echipa lui Jurgen Klopp a întors meciul după pauză, în doar 12 minute, și s-a calificat în finala UEFA Champions League. Rezerva Luis Diaz a făcut un meci fabulos. După 3-2 cu Villarreal, Liverpool a ajuns la 139 de goluri marcate în actualul sezon, în toate competițiile. Niciodată în istoria clubului n-au mai ajuns cormoranii la o asemenea bornă.

Reclamă

Liverpool e angrenată și în lupta la titlu în Premier League, fiind la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Echipa de pe Anfield e calificată deja și în finala Cupei Angliei și a câștigat deja Cupa Ligii Angliei.

După calificarea lui Liverpool în finala UEFA Champions League, Jurgen Klopp a stabilit un record unic în istoria fotbalului britanic. Germanul e primul antrenor care își califică echipa în toate finalele din competițiile în care este angrenată (Champions League, FA Cup și Cupa Ligii Angliei).

De asemenea, pentru Klopp este a patra prezență în finala Ligii Campionilor, egalându-i pe legendarii Marcello Lippi, Sir Alex Ferguson și Carlo Ancelotti.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:03

„E şantaj!” Florin Prunea, acuzaţii incredibile după disputa Gigi Becali – Răzvan Burleanu: „N-am fost niciodată de acord”

11:43

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Mariners – Buriram se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

11:09

Simona Halep a aflat când debutează la Hong Kong! Programul zilei de miercuri anunţat de organizatori

10:33

Răzvan Lucescu, probleme de lot înainte de PAOK – FCSB! Ce jucători au şanse mici să joace în Europa League

10:09

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

10:03

Renault nu va mai produce motoare de Formula 1! Ce se va întâmpla cu Alpine

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei 6 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”
Citește și