Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie genială în timpul meciului Manchester City – Real Madrid. Kevin de Bruyne, comparat cu un jucător de la FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 aprilie 2022, 23:29

Mihai Stoica, reacţie genială în timpul meciului Manchester City – Real Madrid. Kevin de Bruyne, comparat cu un jucător de la FCSB

Mihai Stoica l-a comparat pe De Bruyne cu Darius Olaru

Hepta

Mihai Stoica a avut o reacţie fabuloasă în timpul super-meciului dintre Manchester City şi Real Madrid. Starul lui Manchester City, Kevin de Bruyne, a fost comparat cu Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin de Bruyne a deschis scorul în nebunia de meci dintre Manchester City şi Real Madrid. Managaerul general al celor de la FCSB a avut o reacţie fabuloasă când a văzut cu joacă starul belgian al lui Pep Guardiola. Mihai Stoica l-a comparat cu Darius Olaru, unul dintre cei mai bun jucători de la FCSB.

Mihai Stoica l-a comparat pe De Bruyne cu Darius Olaru

KdB la City e Olaru la noi„, e mesajul viral postat de Mihai Stoica pe Facebook. Acesta nu s-a oprit aici şi a continuat să comenteze cele mai importante faze de la meciul de senzaţie din semifinala Ligii Campionilor. „Dorm 3 în pat”,  a fost o ironie fină care a părut că e adresată fundaşilor celor de la Real Madrid.

Kevin de Bruyne a deschis scorul în City – Real Madrid

Kevin De Bruyne a scris istorie în Manchester City – Real Madrid, din manşa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Mijlocaşul belgian al liderului din Premier League a dat lovitura încă din startul meciului de pe Etihad Stadium.

Mijlocaşul de 30 de ani a avut nevoie de numai 93 de secunde pentru a înscrie în derby-ul fabulos din Ligă. Mahrez a reuşit o pasă de geniu şi l-a servit ideal pe De Bruyne, care nu l-a iertat pe Courtois, coechipierul său de la naţională.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI DE BRUYNE!

A fost cel mai rapid gol înscris vreodată de City în UEFA Champions League. Kevin De Bruyne a „bătut” recordul stabilit de Stones, în 2017, împotriva lui Feyenoord (95 de secunde). A intrat astfel direct în istoria clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Belgianul a fost de neoprit împotriva celei mai titrate echipe din istoria competiţiei stelelor. În minutul 11 a reuşit şi un assist pentru Gabriel Jesus. Brazilianul care tocmai reuşise patru goluri în Manchester City – Watford a profitat de o gafă a fundaşilor Realului şi a înscris cu uşurinţă.

Istvan Kovacs l-a arbitrat din nou pe Kevin De Bruyne

Istvan Kovacs a fost delegat la super-meciul Manchester City – Real Madrid. Arbitrul român a împărţit dreptatea la un meci al „cetăţenilor” şi în urmă cu trei săptămâni, la victoria obţinută de englezi în faţa lui Atletico Madrid.

În manşa tur a sferturilor de finală, De Bruyne a căzut în careu în minutul 40. Belgianul a protestat vehement, dar Kovacs nu a putut fi înduplecat să acorde penalty. Românul acordase fault în atac, după ce Kevin îl faultase pe Luis Felipe.

În cele din urmă, De Bruyne a reuşit să îşi treacă numele pe tabelă. A marcat singurul gol al confruntării. Această reuşită s-a dovedit a fi decisivă în calculele calificării. În returul de la Madrid a fost 0-0 şi Manchester City a fost echipa care a rămas în UCL.

Recomandări
  • Mihai Stoica, reacţie genială
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și