Închide meniul

Mihai Stoichiţă laudă abordarea lui Dan Petrescu din partida CFR Cluj – Pyunik Erevan: „E bine că a făcut treaba asta”. Ce spune despre meciul retur

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2022, 22:47

Reclamă
Mihai Stoichiţă laudă abordarea lui Dan Petrescu din partida CFR Cluj – Pyunik Erevan: „E bine că a făcut treaba asta. Ce spune despre meciul retur

Mihai Stoichiţă a dezvăluit noul obiectiv al lui Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă/ Hepta

Mihai Stoichiţă laudă modul de abordare a lui Dan Petrescu, din partida CFR Cluj – Pyunik Erevan. Directorul tehnic al FRF îi vede favoriţi pe campioni pentru calificare în turul doi preliminar al Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a remizat pe terenul lui Pyunik Erevan, scor 0-0, în prima manşă a confruntării din turul unu preliminar de Champions league. Trupa lui Dan Petrescu ţinteşte calificare în retur, care va avea loc miercuri, în Gruia.

Mihai Stoichiţă laudă abordarea lui Dan Petrescu din partida CFR Cluj – Pyunik Erevan

Mihai Stoichiţă a declarat că Dan Petrescu a abordat corect partida cu Pyunik Erevan. Directorul tehnic al FRF este de părere că arădenii se vor impune cu uşurinţă în returul din Gruia, fiind favoriţi şi în turul secund, cu învingătoarea dintre Dudelange şi Tirana.

„E bine că Dan a făcut treaba asta, să fie circumspect. Echipa lui nu are ritm de joc e normal. E mai bine să fii circumspect, să iei acest drum spre calificare. Eu cred că la Cluj va fi cu totul altceva, în favoarea noastră.

CFR Clj își asigură calificarea. La Cluj le va fi mai greu armenilor. Diferența de valoare, ritmul de joc momentul în care se află ei acum. Își fac și ei calcule când să ajungă la potențial maxim. Consideră primele două tururi mai accesibile. Probabil forma va fi atinsă în tururuile superioare. Dan Petrescu știe că meciurile din primele tururi le poate câștiga mai ușor.

Reclamă
Reclamă 4

Nu putem spune că că nu am avut oportunitți de a înscrie. Judecând logic, eu cred că nu au nicio șansă în România. E bine că Dan se pregătește cu astfel de echipe. A fost o echipă, pe care din talent cred că am dominat-o, părea la discreția noastră”, a declarat Mihai Stoichiţă, conform digisport.ro.

Totodată, Mihai Stoichiţă, fost antrenor al lui Pyunik, a declarat că Dan Petrescu a fost reţinut înaintea partidei cu armenii, după rezultatele obţinute de naţionala României la Erevan.

„Dan Petrescu a fost circumspect pentru că a văzut România cu Armenia, pentru că te pune pe gânduri un astfel de rezultat. E pe teren necunoscut. Nu știi ce jucători aduc, ce randament dau. Eu când am fost în Armenia, eram deja de 6 luni, și mi-au adus vreo 14 jucători argentinieni, pentru că au o comunitate puternică în Argentina. Eu am adus niște români. Deci, e greu să înțelegi sistemul ăsta. Poți să ai surpriza ca o echipă să aibă succes din neant”, a mai spus Mihai Stoichiţă, pentru aceeşi sursă citată mai sus.

Reclamă

Dan Petrescu, prima reacţie după Pyunik – CFR Cluj 0-0

„Bursucul” a apreciat valoarea adversarilor, dar a fost însă nemulţumit de rezultatul înregistrat la Erevan. Petrescu e de părere că scorul nu reflectă realitatea din teren. E sigur că jucătorii săi ar fi meritat să câştige.

„Nu m-a surprins nimeni pentru că ştiam că va fi un meci dificil. Sunt campionii Armeniei, au jucători buni şi nu a fost o surpriză pentru mine.

În ceea ce priveşte meciul, noi am avut mai multe ocazii, trebuia să marcăm. Adversarii au avut mai puţine ocazii. 0-0 nu este rezultatul corect pentru că am avut mai multe ocazii, dar e fotbal şi orice este posibil„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

CFR Cluj a remizat pe terenul lui FC Pyunik Erevan. Elevii lui Dan Petrescu au avut câteva ocazii notabile, cea a lui Gabriel Debeljuh fiind cea mai mare. Atacantul a lovit bara transversală, după ce a încercat o finalizare spectaculoasă din „foarfecă”.

Ardelenii au fost lipsiţi de şansă pe terenul campioanei din Armenia. CFR Cluj a dominat la toate capitolele, dar nu a putut să înscrie în poarta adversă. 12 şuturi spre poarta lui Pyunik au avut campionii României, 5 execuţii fiind cadrate.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:43

Cine va arbitra România – Olanda, din optimile EURO 2024! Centralul a fost implicat într-un scandal uriaş de luare de mită

17:41

„Își face propriul nume!” Ianis Hagi, analizat de specialiști înainte de România – Olanda! Verdict despre comparația cu tatăl său

17:10

LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:10

VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 iunie

17:01

„E frustrat!” Dumitru Dragomir a auzit că Ladislau Boloni nu a fost impresionat de calificarea României și a răbufnit

16:43

„Ne supraestimăm!” Virgil van Dijk, semnal de alarmă înainte de România – Olanda! Mesaj direct fani

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și