Închide meniul

Mohamed Salah a marcat cel mai rapid hat-trick din istoria UEFA Champions League! Klopp, reacție savuroasă: “Probabil ne vom îmbăta după o bere!”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 8:51

Mohamed Salah a marcat cel mai rapid hat-trick din istoria UEFA Champions League! Klopp, reacție savuroasă: “Probabil ne vom îmbăta după o bere!”

Liverpool

Liverpool / Profimedia

  • Mohamed Salah a marcat cel mai rapid hat-trick din istoria UEFA Champions League
  • Jurgen Klopp a avut o reacție savuroasă

Mohamed Salah a marcat cel mai rapid hat-trick din istoria UEFA Champions League, în Rangers – Liverpool 1-7. Trupa lui Jurgen Klopp s-a dezlănțuit pe Ibrox, iar finalul de meci i-a aparținut starului egiptean. Cormoranii se află la un pas de calificarea în primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salah a fost de neoprit în minutele de final ale partidei din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League.

 

Reclamă

Super-atacantul lui Liverpool a înscris de 3 ori într-un interval de 6 minute și 12 secunde. Mohamed Salah a semnat astfel cel mai rapid hat-trick din istoria UEFA Champions League.

Egipteanul a fost introdus pe teren în minutul 68 și a înscris în minutele 76, 80 și 81. Diogo Jota a oferit toate pasele decisive la golurile lui Salah.

Reclamă

 

Roberto Firmino (dublă), Darwin Nunez și Harvey Elliott au marcat celelalte goluri ale lui Livepool.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru cormorani urmează derby-ul cu Manchester City, de duminică. Meciul de pe Anfield va începe la ora 18:30 și va putea fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Jurgen Klopp, reacție savuroasă după Rangers – Liverpool 1-7: „Probabil ne vom îmbăta după o bere!”

Jurgen Klopp a avut o reacție savuroasă după victoria fabuloasă de pe Ibrox. Managerul lui Liverpool a dat “undă verde” la bere după ce Mohamed Salah&Co au făcut show și s-au apropiat la un singur punct de calificarea în optimile UEFA Champions League.

Liverpool are nevoie să nu piardă în meciul următor, cu Ajax, pentru a-și asigura prezența în primăvara europeană.

“De obicei bem bere după meciurile din deplasare. N-am mai băut de multă vreme, probabil ne vom îmbăta după o singură bere. Am avut o discuție extrem de pozitivă la pauză. Am încasat un gol, apoi am egalat și am avut momente foarte bune. Aveam nevoie să fim concentrați în ultima treime a terenului și, cu siguranță, acest lucru a funcționat. Toate golurile au fost absolut superbe.

Starea de spirit s-a schimbat, evident. Este cu totul altceva. Este bine, dar știm cu toții pe cine primim duminică (n.r. – despre derby-ul cu Manchester City). Va fi un meci diferit, dar este mai bine să mergem la acel meci simțindu-ne ca în această seară. Vom vedea, întotdeauna sunt pregătit pentru schimbări în direcția bună.

Ați putut vedea reacția. Nu l-am văzut pe Mo (n.r. – Mohamed Salah) sărbătorind golurile pentru că mereu fugea spre colțul terenului. Toate eforturile au meritat din plin. Cu toții știm că Mo este un jucător excepțional. Chiar dacă a jucat pe o poziție diferită, sper să meargă totul bine pentru el. Sunt bucuros să marcăm goluri, dar și dacă am fi câștigat numai cu 2-1, tot aș fi fost în al nouălea cer”, a spus Jurgen Klopp, citat de Daily Mail.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul "Regelui" în sezonul viitor
Fotbal extern • 27 mart., 7:15
Ianis Hagi a făcut anunţul! Unde va juca fiul „Regelui” în sezonul viitor. „Sunt multe chestii care mă aşteaptă”
Columbia - România 3-2 a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Ianis Hagi şi Tănase au marcat pentru tricolori
AntenaPLAY • 25 mart., 17:30
Ianis Hagi i-a impresionat pe scoţieni cu gestul său de la finalul meciului cu Irlanda de Nord! Reacţia presei din Scoţia
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională
Echipa naţională • 23 mart., 19:54
Ianis Hagi, mesaj cu subînţeles pentru fanii lui Rangers, care l-au luat cu asalt pe Arena Naţională
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”