Închide meniul

Nebunie totală în Real Madrid – Manchester City! Trei goluri în primele 14 minute. Rodrygo s-a bucurat ca Ronaldo

Publicat: 9 aprilie 2024, 22:28

Reclamă
Nebunie totală în Real Madrid – Manchester City! Trei goluri în primele 14 minute. Rodrygo s-a bucurat ca Ronaldo

Nebunie totală în Real Madrid - Manchester City

Profimedia

Nebunie totală în Real Madrid – Manchester City. S-au marcat 3 goluri în primele 14 minute în şocul de pe Bernabeu. Manchester City a fost prima care a „lovit”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bernardo Silva a marcat în secunda 108 a partidei de pe Bernabeu. Starul portughez de la City l-a surprins pe Lunin şi a marcat din lovitură liberă. A fost golul cu numărul 5 marcat de Silva în poarta celor de la Real Madrid.

Nebunie totală în Real Madrid – Manchester City

Real Madrid a oferit o nouă revenire de senzaţie. Echipa lui Carlo Ancelotti a întors scorul în două minute. Camavinga a egalat în minutul 12, cu un şut deviat de Ruben Dias. Peste doar două minute, Real Madrid a marcat şi al doilea gol. Vinicius i-a dat o pasă genială lui Rodrygo, iar atacantul brazilian a reuşit să trimită mingea în poartă.

Rodrygo s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo după ce a reuşit să marcheze.

Reclamă

În sezonul 2021/22, Real Madrid s-a impus în semifinale, după ce echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 4-3 pe Etihad, după care madrilenii au întors miraculos scorul prin Rodrygo, care a înscris de două ori, în minutule 90 şi 90+1. Partida a ajuns în prelungiri, iar Benzema a marcat golul calificării în finala de la Paris, acolo unde echipa lui Carlo Ancelotti avea să o învingă pe Liverpool în finală.

Un sezon mai târziu, Manchester City şi-a luat revanşa. După 1-1 în primul meci, pe Santiago Bernabeu, „cetăţenii” au demolat echipa lui Carlo Ancelotti şi s-au impus cu 4-0 o săptămână mai târziu, pe Etihad. Într-un final, City a cucerit trofeul, după ce a învins-o pe Inter în finala de la Istanbul.

Formaţia care se va impune în această dublă va întâlni câştigătoarea sfertului de finală dintre Arsenal şi Bayern Munchen. Pentru prima oară după 7 ani, cele două echipe se reîntâlnesc în UEFA Champions League. Ultimul duel a avut loc în optimile de finală ale sezonului 2016/17, atunci când Bayern a câştigat ambele manşe cu 5-1. Mai mult, ultimele trei meciuri oficiale dintre Bayern şi Arsenal au fost câştigate cu 5-1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer Vezi toate știrile
Citește și