Închide meniul

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Bogdan Stănescu Publicat: 16 iulie 2024, 16:37

Reclamă
OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB

Maccabi Tel Aviv / Profimedia Images

Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB! Campioana Israelului va întâlni campioana României în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Maccabi Tel Aviv – FCSB se va disputa pe 31 iulie, pe Bozsik Arena din Budapesta.

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

FCSB a învins-o cu 7-1 pe Virtus în San Marino. Returul se anunţă doar o formalitate pentru echipa antrenată de Elias Charalambous.

FCSB – Virtus se dispută în această seară, de la ora 20:30, pe stadionul Ghencea. Meciul va în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Presa din San Marino este conştientă că Virtus nu are nicio şansă de calificare mai departe. Iată ce a scris presa din San Marino despre echipa lui Gigi Becali. Jurnaliştii din San Marino au punctat că FCSB este o echipă evident superioară lui Virtus. Cei din San Marino au remarcat că Virtus nu a avut la meciul tur implicarea din alte partide.

Reclamă
Reclamă 4

Prima dată în Europa, primul gol, primul meci în deplasare. Romantismul lui Virtus în Liga Campionilor continuă și se îmbogățește cu un capitol și mai prestigios: călătoria în România pentru a onora cel mai bine dubla din cea mai importantă competiție europeană la nivel de cluburi.

Scorul de 7-1 din prima manșă nu lasă loc de vise de calificare, Steaua București (n.r. FCSB), așa cum era prezis, s-a dovedit a fi un adversar superior din toate punctele de vedere: tehnic, tactic, fizic și atletic.

Ambițiile echipei României sunt cu totul altele: obiectivul este să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Pentru Virtus este o recompensă meritată pentru un sezon grozav, chiar dacă spiritul de luptă care a caracterizat-o mereu pe Acquaviva a lipsit”, au scris cei de la sanmarinortv.sm.

Reclamă

Meci special pentru Federico Piovaccari! Italianul îşi ia adio de la cariera de fotbalist chiar la meciul cu FCSB din Ghencea

Federico Piovaccari (39 de ani) a anunţat că îşi va pune ghetele în cui după meciul cu FCSB. Atacantul italian a jucat şi în meciul tur cu FCSB.

Piovaccari a intrat în minutul 82 al meciului Virtus – FCSB 1-7. Atacantul de 39 de ani l-a înlocuit pe Simone Benincasa.

Am urmărit mereu FCSB de când am plecat. Au trecut atâţia ani de când nu au mai luat campionatul, de când nu au mai fost în această competiţie. Mă bucur că pot intra în noua competiţie, în noul format Champions League. Următoarea partidă cu Tel Aviv va fi diferită, dar au o echipă bună.

(n.r.: Vreun jucător care te-a impresionat?) Olaru. Şi Popa, atacantul, e un atacant bun, tânăr”, a declarat Federico Piovaccari în exclusivitate pentru AntenaSport.

Sunt foarte bucuros că am revenit! Este o ocazie să îmi închei cariera, să joc ultima mea partidă din carieră, pe Ghencea. Sunt foarte bucuros că o să mă văd cu foşti amici. E frumos să mă întorc aici, emoţii, amintiri.

Am jucat deja o dată, m-am întâlnit cu MM, Pinti, Filip. Am vorbit cu Szukala şi alţi prieteni şi vecini pe care i-am avut aici. Prietenii din România ştiu că sunt aici, mi-au scris că vor să treacă să mă salute. Oraşul nu s-a schimbat foarte mult, din ce îmi amintesc.

(n.r. Un gol?) Da, să sperăm că vom face un joc bun, e o experienţă atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei”, a mai declarat Federico Piovaccari pentru AntenaSport.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

16:28

„Cea mai frumoasă experienţă” Istvan Kovacs, mândru de naţionala României după EURO 2024: „A fost o mare bucurie”

16:21

VideoAntena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 16 iulie, pe AS.ro

15:33

FCSB – Virtus LIVE TEXT, ora 20:30. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană

15:02

EXCLUSIVNeluţu Varga, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj

13:55

Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și