Închide meniul

Ovidiu Haţegan, delegat la Real Madrid – Şahtior Doneţk. Centralul se va afla în camera VAR, la o jumătate de an după ce a suferit un infarct

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 octombrie 2022, 18:00

Ovidiu Haţegan, delegat la Real Madrid – Şahtior Doneţk. Centralul se va afla în camera VAR, la o jumătate de an după ce a suferit un infarct

Ovidiu Hațegan

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / frf.ro

Ovidiu Haţegan se va afla în camera VAR pentru meciul dintre Real Madrid şi Şahtior Doneţk. Centralul român a primit vestea uriaşă, la doar jumătate de an distanţă după ce a suferit un infarct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Real Madrid şi Şahtior Doneţk se va disputa miercuri, de la ora 22:00, în format live score, pe AS.ro. „Galacticii” se află pe primul loc în grupă, cu maximum de puncte, iar adversara din această etapă se clasează pe locul secund, cu 4 puncte.

Ovidiu Haţegan, delegat la Real Madrid – Şahtior Doneţk. Centralul se va afla în camera VAR

Ovidiu Haţegan a rămas în atenţia UEFA, în ciuda absenţei din ultimele luni. Centralul a fost delegat ca asistent în camera VAR, la meciul dintre Real Madrid şi Şatior Doneţk. Arbitru de centru pentru acest meci va fi sloveanul Ivan Kruzliak, ajutat de asistenţii Branislav Hancko şi Jan Pozor.

Totodată, arbitru principal în camera VAR, alături de centralul român, este italianul Massimilliano Irrati.

Ovidiu Hațegan a trecut prin momente extrem de grele în ultimele luni, după ce în martie a suferit un infarct. Arbitrul n-a mai fost delegat la nicio partidă din cauza problemelor de sănătăte. Revenirea s-a făcut la Supercupa României, disputată la Arad, orașul său natal, însă centralul a fost prezent tot în camera VAR.

Reclamă

Istvan Kovacs, back in business în UEFA Champions League! Ce meci va arbitra românul

Istvan Kovacs e back in business în UEFA Champions League. După Dinamo Zagreb – Chelsea 1-0, arbitrul român va fi la centru în duelul dintre Club Brugge şi Atletico Madrid.

Confruntarea va avea loc marți, 4 octombrie, de la 22:00, şi va fi LIVE SCORE pe AS.ro. Belgienii sunt pe primul loc în Grupa B, cu 6 puncte, în timp ce madrilenii ocupă locul 3, cu 3 puncte.

În duelul din UEFA Champions League, Istvan Kovacs va fi ajutat de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Horațiu Feșnic este al patrulea oficial.

Reclamă 4 / 0/3

În camera VAR vor fi arbitrii Bastian Dankert și Marco Fritz.

Ovidiu Hațegan, pregătit să revină la centrul terenului

Ovidiu Hațegan este pregătit să revină la centrul terenului. Anunțul răsunător a fost făcut de Kyros Vassaras, la 6 luni după ce arbitrul de 42 de ani a suferit un infarct miocardic. Starea de sănătate a centralului din Arad s-a îmbunătățit între timp, iar acesta este pregătit să se întoarcă pe teren.

Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, a dezvăluit că există șanse mari ca Ovidiu Hațegan să arbitreze din nou la centru începând de anul viitor.

„Ovidiu Hațegan se pregătește în mod constant. Este în legătură cu specialiști. Planul este să revină. În 2023, cred că o să-l avem la centru în meciuri atât intern, cât și la nivel internațional”, a spus Kyros Vassaras, pentru Pro TV.

Ovidiu Hațegan a revenit în această vară la marea sa pasiune, însă nu din postura de arbitru central. Oficialul din Arad a făcut parte din brigada din camera VAR la Supercupa României, iar la final a izbucnit în lacrimi.

Recomandări
  • Ovidiu Haţegan a primit o veste uriaşă
  • Se va afla în camera VAR la meciul dintre Real Madrid şi Şahtior

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și