Închide meniul

Pep Guardiola, încântat după Manchester City – Inter 0-0: „Îmi iubesc echipa!”. Haaland a ratat şansa să îl depăşească pe Ronaldo

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2024, 8:56

Reclamă
Pep Guardiola, încântat după Manchester City – Inter 0-0: „Îmi iubesc echipa!. Haaland a ratat şansa să îl depăşească pe Ronaldo

Pep Guardiola, încântat după Manchester City - Inter 0-0

Pep Guardiola şi Simone Inzaghi / Profimediaimages

Pep Guardiola s-a declarat încântat după meciul Manchester City – Inter, scor 0-0, din grupa principală a UEFA Champions League. Managerul campioanei Angliei şi-a felicitat jucătorii, chiar dacă aceştia nu au reuşit să marcheze în poarta lui Sommer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Autor a 9 goluri în primele 4 meciuri din campionat, Erling Haaland a avut o evoluţie „ştearsă” împotriva lui Inter. Chiar dacă avea şansa de a ajunge la 100 de goluri în tricoul lui City, norvegianul a fost de nerecunoscut. A fost titularul care a atins de cele mai puţine ori mingea (14).

Pep Guardiola, încântat după Manchester City – Inter 0-0

Guardiola se aştepta la un duel „de foc” împotriva italienilor, la debutul în noul format al Ligii.

(Ce v-a plăcut la echipă?) Totul, absolut totul! Am jucat atât de bine, îmi iubesc echipa, suntem fantastici.

Am jucat atât de bine împotriva unei echipe care este stăpână în apărare. Am avut o ocazie şi jumătate, dar nu te poţi aştepta să ai 20 de şanse împotriva unui adversar care se apără atât de retras.

Reclamă
Reclamă

Când pierdem mingi uşoare şi adversarii pleacă pe contraatac, este imposibil să-i opreşti. Trebuia să fim mai precişi, dar nu poţi controla întotdeauna totul.

Nu am avut prea multe şanse, dar au fost atât de clare. Este începutul sezonului, aceşti jucători se vor îmbunătăţi odată cu trecerea timpului„, a declarat Pep Guardiola, potrivit beinsports.com.

Haaland putea doborî recordul lui Cristiano Ronaldo în meciul cu Inter, din Champions League. Norvegianul era la un gol distanţă de a deveni jucătorul care ajunge cel mai rapid la 100 de goluri marcate, pentru un singur club european, record deţinut în prezent de Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Erling Haaland a marcat 103 goluri, în 99 de meciuri, în toate competiţiile pentru Manchester City. Cristiano Ronaldo a ajuns la 100 de goluri marcate pentru Real Madrid în 2012, după ce a evoluat în 105 partide pentru „galactici”.

Manchester City, remiză fără goluri cu Inter

Manchester City a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Inter, într-un meci din prima etapă a tabloului principal a Ligii Campionilor. Tot miercuri, Celtic a învins cu 3-1 Slovan, Dortmund s-a impus în confruntarea cu Bruges şi PSG a învins Girona datorită nui autogol pe final.

Rezultate de miercuri din Liga Campionilor:

Celtic – Slovan Bratislava 5-1

Au marcat: Scales ’17, Furuhashi ’47, Engels ’56 (penalti), Maeda ’70, Idah ’86 / Wimmer ‘61

FC Bruges – Borussia Dortmund 0-3

Au marcat: Bynoe-Gittens ’76, ’86, Guirassy ‘90+5 (penalti)

Manchester City – Inter 0-0

PSG – Girona 1-0

A marcat: Gazzaniga ’90 (autogol)

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și