Închide meniul

Presa cehă, derapaj la adresa lui Gigi Becali! Cum l-a numit pe patronul roş-albaştrilor, înainte de Sparta Praga – FCSB!

Publicat: 6 august 2024, 18:35

Reclamă
Presa cehă, derapaj la adresa lui Gigi Becali! Cum l-a numit pe patronul roş-albaştrilor, înainte de Sparta Praga – FCSB!

Presa cehă, derapaj la adresa lui Gigi Becali! Cum l-a numit pe patronul roş-albaştrilor

Gigi Becali / Hepta

Presa cehă a fost protagonista unui derapaj la adresa lui Gigi Becali! Site-ul ceh Idnes.cz l-a numit pe Gigi Becali „nebunul din palatul de aur”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar pe prima pagină, site-ul respectiv i-a făcut un portret lui Gigi Becali. Finanţatorul FCSB-ului a fost criticat.

Presa cehă, derapaj la adresa lui Gigi Becali! Cum l-a numit pe patronul roş-albaştrilor, înainte de Sparta Praga – FCSB!

“A îmbătrânit. Părul i s-a cărunțit și i-au apărut riduri pe frunte, pe care le ascunde din ce în ce mai des sub o șapcă cu cruce roșie. Șeful nebun al fotbalului românesc, Gigi Becali, s-ar putea să-și fi schimbat puțin fața de-a lungul anilor, dar modurile sale ciudate nu s-au schimbat.

În Cehia se vorbește mereu despre el când FCSB-ul său, fosta Steaua, se încrucișează cu una dintre echipele interne. Deși acest lucru s-a întâmplat destul de des în ultimii ani, mai sunt multe de făcut la Sparta înainte de meciul din preliminariile Ligii Campionilor”, a scris site-ul idnes.cz despre Gigi Becali.

Sparta Praga – FCSB e în format LIVE TEXT pe AS.ro în această seară, de la ora 21:00. Returul, FCSB – Sparta Praga, se va disputa marţea viitoare, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea. Şi acest meci va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali l-a scos din primul 11 pe Marius Ştefănescu pentru meciul cu Sparta Praga! Cine îi ia locul în echipa de start

Gigi Becali l-a scos din primul 11 pe Marius Ştefănescu pentru meciul cu Sparta Praga! Patronul roş-albaştrilor a decis ca Ştefănescu să nu fie titular cu Sparta Praga.

Daniel Popa ar urma să îi ia locul în echipa de start lui Marius Ştefănescu.

Potrivit fanatik.ro, Gigi Becali le-a transmis celor din staff că nu mai vrea să îl vadă în primul 11 pe Ştefănescu cel puţin la meciul cu Sparta Praga.

Reclamă

Iată cum ar putea arăta FCSB diseară, la meciul cu Sparta Praga:

  • Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Lixandru, Șut – Popa, Olaru, Băluță – Miculescu

Elias Charalambous: „Noi am analizat Sparta, ei ne-au analizat pe noi. Ne cunoaștem tacticile reciproc”

În cazul în care va trece de Sparta Praga, FCSB se va duela în playoff-ul Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre PAOK Salonic şi Malmo. Înaintea partidei de la Praga, Elias Charalambous a avut un discurs plin de încredere.

„Știm că vom întâlni un adversar foarte dificil, ne gândim doar la acest meci. Este normal ca pe măsură ce avansezi în competiție să dai de adversari mai puternici. Pentru mine sunt două reprize, prima va fi mâine. Sper să reușim un rezultat bun, dar cred că soarta calificării se va juca în ambele meciuri. Toți fotbaliștii sunt foarte entuziasmați să joace în astfel de meciuri. Nu poți să spui că unul este mai entuziasmat decât altul. Mereu am spus că nu depindem de un jucător, suntem o echipă. Dacă nu suntem un colectiv, nu putem reuși nimic. Trebuie să jucăm ca o echipă, așa văd eu lucrurile.

Sparta a schimbat câțiva jucători, dar și noi am făcut-o. Tactica și filosofia de joc sunt aceleași. Suntem focusați pe modul în care vom juca noi și cred că adversarii fac același lucru. Noi am analizat Sparta, ei ne-au analizat pe noi, sunt lucruri normale în fotbal, avem tehnologia necesară. Ne cunoaștem tacticile reciproc. Suntem un club cu o istorie mare în spate și visăm să ajungem cât mai departe posibil. Unicul lucru pe care îl putem face este să luăm fiecare meci în parte, dar în mintea noastră visăm foarte departe. Îmi place ca jucătorii mei să viseze foarte departe, căci doar așa poți realiza lucruri mărețe. Trebuie să muncim din greu”, a declarat Elias Charalambous la conferința de presă de dinainte de Sparta Praga – FCSB.

 

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:49

LIVE TEXTSparta Praga – FCSB 0-0. Duel infernal pentru campioana României în Liga Campionilor. Adrian Şut, ocazie uriaşă

21:46

Bianca Ghelber, locul 9 în finala probei de aruncarea ciocanului de la Jocurile Olimpice de la Paris!

21:40

Germania – Franţa, în prima semifinală la baschet masculin! Serbia s-a calificat dramatic şi va întâlni SUA sau Brazilia

21:38

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului

20:52

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă debutează la Paris. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

20:50

Un nou stadion, de peste 110 milioane de euro, în România! Primarul a făcut anunţul: „Am semnat contractul”

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 3 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 4 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 5 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 6 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate
Citește și