Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica, înainte ca Istvan Kovacs să arbitreze Liverpool – Real Madrid: „Nu ştiu dacă s-a încălzit bine la Chindia – U Cluj!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 februarie 2023, 21:25

Reacţia lui Mihai Stoica, înainte ca Istvan Kovacs să arbitreze Liverpool – Real Madrid: „Nu ştiu dacă s-a încălzit bine la Chindia – U Cluj!

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa arbitrului Andrei Chivulete după Rapid - Chindia 2-0

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la super-duelul dintre Liverpool şi Real Madrid, nu a întârziat să apară. Managerul general de la FCSB susţine că arbitrul român nu s-a încălzit bine în ultimul meci, acesta fiind la centru în partida din Liga 1 dintre Chindia şi U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs va arbitra cel mai important meci din cariera sa, Liverpool – Real Madrid, partidă ce se va desfăşura în faza optimilor din UEFA Champions League. Meciul va avea loc marţi, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro!

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce Istvan Kovacs se pregăteşte de meciul carierei, Liverpool – Real Madrid

Mihai Stoica a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la cel mai tare meci din faza optimilor din Champions League. Managerul general de la FCSB s-a arătat bucuros de faptul că un central român este prezent la un meci de asemenea nivel, însă a evidenţiat şi o greşeală pe care acesta a comis-o în ultima partidă arbitrată, cea dintre U Cluj şi Chindia.

„Îmi pare bine când văd un cunoscut că ajunge lângă fotbalişti mari. Nu ştiu dacă s-a încălzit bine la Chindia – U Cluj. Să zic că au fost vinovaţi cei de la VAR, dar trebuia să vadă faultul lui Cooper asupra lui Romario Pires. Trebuia să oprească atunci faza.

Problema e că trebuie să plătească cei care greşesc, că antrenorii şi jucătorii plătesc. Să te plimbe din VAR în teren şi invers nu e ok”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

De cealaltă parte, Nicolae Dică l-a apărat pe Istvan Kovacs, şi a declarat că centralul reprezintă o mândrie pentru România, mărturisind că greşeli de arbitraj există în orice campionat din lume.

„Exagerăm cu arbitrajul din România. Greşeli sunt şi în Anglia, şi în Italia. Arbitrii au şi circumstanţe şi văd mai bine pe viu acolo decât noi. Greşeli se fac peste tot, nu doar la noi.

Trebuie să fim mândri că un român arbitrează un asemenea meci în Champions League. E vorba şi despre concentrare. Şi eu jucam într-un fel în Champions League, iar când veneam în campionat eram mai relaxat”, a declarat Nicolae Dică, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Pariul lui Ion Crăciunescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la meciul de gală Liverpool – Real Madrid

Ion Crăciunescu şi-a dezvăluit pariul, după ce Istvan Kovacs va arbitra meciul de gală din Champions League, dintre Liverpool şi Real Madrid. Fostul arbitru consideră că centralul român traversează o perioadă extrem de bună din cariera sa, şi ca urmare, este convins că acesta va arbitra şi o finală din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Ion Crăciunescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Istvan Kovacs. Fostul mare arbitru român este de părere că centralul din Carei a fost luat în calcul de către forul continental pentru partida de pe Anfield, ca urmare a prestaţiilor din ultimii ani.

„Păi când îți dă să arbitrezi Liverpool – Real Madrid, înseamnă că ai ajuns la un nivel foarte înalt, ești considerat unul dintre arbitrii de top din Europa. Și eu cred că, pentru că îl ajută și vârsta, 38 de ani, va arbitra și o finală de Champions League, pentru că merită.

Știți că Ioan Igna l-a descoperit pa Kovacs, la un meci la Reșița și a tras toate semnalele de alarmă. A fost propus pe lista FIFA de Lupescu și iată că are o evoluție excelentă acolo. Eu cred că, din toți arbitrii care au trecut, la vârsta lui, nimeni nu a realizat ce a realizat el”, a declarat Ion Crăciunescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și