Închide meniul

Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Manchester City – Real Madrid: „Măcar la nivelul arbitrilor să fim acolo!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2022, 13:38 / Actualizat: 25 aprilie 2022, 15:11

Reacţia lui Mircea Lucescu, după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Manchester City – Real Madrid: „Măcar la nivelul arbitrilor să fim acolo!

Mircea Lucescu a vorbit despre delegarea lui Istvan Kovacs la Manchester City - Real Madrid

Getty Images

Mircea Lucescu a avut o primă reacţie după ce Istvan Kovacs a fost delegat la Manchester City – Real Madrid, şocul din semifinalele Ligii Campionilor. Lucescu se bucură că măcar la nivelul arbitrilor să fim sus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu a dat şi un pronostic în ceea ce priveşte semifinalele Ligii Campionilor. Manchester City – Liverpool este finala anunţată de Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, despre delegarea lui Istvan Kovacs: „Măcar aici să fim în elită”

”Părerea mea e că va câştiga City, dacă nu va fi acelaşi noroc pe care l-au avut în meciurile precedente. Se pare că va fi o finală Manchester City – Liverpool. Măcar la nivelul arbitrilor să fim prezenţi în elita fotbalului european”, a spus Mircea Lucescu.

Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid

Istvan Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

”Centralul român a fost delegat la manșa tur a semifinalei celei mai importante competiții de club la nivel continental, programată marți, 26 aprilie, de la ora 22:00, la Manchester. Este pentru prima dată în carieră când va conduce o semifinală a unei competiții continentale de club.

Reclamă

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, arbitri asistenți. Al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Germania, Marco Fritz și Bastian Dankert.

Va fi al cincilea meci din actuala ediție a UEFA Champions League pe care Kovacs o va arbitra, până acum fiind delegat la trei partide din faza grupelor și la ”sfertul” Man.City – Atletico Madrid 1-0„, a anunțat frf.ro.

Cum a caracterizat presa din Spania delegarea lui Istvan Kovacs la “șocul” Manchester City – Real Madrid

Presa spaniolă a comentat decizia UEFA și a etichetat-o drept o “revelație”. Jurnaliștii iberici au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Kovacs, care recent a fost criticat vehement de Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB, scor 0-1.

Reclamă 4 / 0/3

„Suntem în fața unei revelații. Este clar că ne confruntăm cu unul dintre arbitrii fenomen din Europa pentru că, pe lângă că a arbitrat în faza grupelor, a arbitrat în sferturile de finală a Ligii Campionilor și încă o optime de finală în acest sezon”, a notat publicația Mundo Deportivo.

Ce a spus Dan Petrescu despre Istvan Kovacs

Dan Petrescu a fost întrebat despre performanța lui Istvan Kovacs, delegat la meciul de lux dintre Manchester City și Real Madrid, din semifinalele UEFA Champions League.

CFR Cluj a câștigat greu pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-0, după golul înscris de Nana Boateng în minutul 83. După meci, Dan Petrescu a fost întrebat și despre delegarea lui Istvan Kovacs la partida de “5 stele” Manchester City – Real Madrid, din Champions League.

“Nu l-am contestat (n.r. – după CFR Cluj – FCSB 0-1), am zis că a fost o greșeală a lui, în opinia mea. Poate am greșit eu, dacă am spus eu nu înseamnă că am dreptate. Domnul Kovacs a decis să dea roșu, iar eu nu am fost de acord.

Sigur va arbitra la Mondiale. Acum arbitrează o semifinală de Champions League, dar nu l-am contestat. Am spus doar că a dat prea ușor un cartonaș roșu.”, a spus Dan Petrescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Mircea Lucescu, reacţie după delegarea lui Istvan Kovacs
  • Istvan Kovacs va arbitra Manchester City – Real Madrid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și