Închide meniul

Real Madrid a fost făcută praf după calificarea miraculoasă în finala Ligii Campionilor: „Nu are niciun drept să fie în această finală. Nu mai înţeleg nimic din fotbal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 mai 2022, 13:19

Real Madrid a fost făcută praf după calificarea miraculoasă în finala Ligii Campionilor: „Nu are niciun drept să fie în această finală. Nu mai înţeleg nimic din fotbal

Bucuria jucătorilor lui Real Madrid după calificarea în finala UEFA Champions League

Profimedia Images

Real Madrid a fost făcută praf de Peter Schmeichel după calificarea miraculoasă în finala UEFA Champions League. „Galacticii” au revenit în meciul cu Manchester City, după ce au fost conduşi cu 1-0, până în minutul 90.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa lui Pep Guardiola a controlat jocul şi a condus cu 1-0, după golul lui Mahrez. Rodrygo a reuşit o dublă în minutele 90 şi 90+1 şi meciul a intrat în prelungiri. Karim Benzema a marcat golul calificării în prelungiri, după un penalty scos tot de el.

Real Madrid a fost făcută praf de Peter Schmeichel: Real Madrid nu are niciun drept să fie în această finală

„Prima lor ocazie de gol a venit în minutul 90, al doilea gol a venit la a doua ocazie, iar al treilea gol a venit după al treilea şut pe spaţiul porţii. Real Madrid nu are niciun drept să fie în această finală.

A fost echipa mai slabă de departe, în aceste două meciuri. Manchester City s-a aflat în total control, dar e unul din acele momente de care am vorbit. Am vorbit despre cum suporterii pot fi al 12-lea jucător. Când a început repriza secundă, acea ocazie după numai câteva secunde, parca a luat totul foc.

Nu înţeleg cum s-a întâmplat asta? Nu au jucat bine. Să ai o predicţie în această ediţie de Champions League a fost foarte greu. Am spus că Bayern va câştiga şi a ieşit în sferturi. Nu am crezut că Real va ajunge în finală. Doar meciul cu Chelsea a fost bun. Nu mai înţeleg nimic din fotbal”, a spus Schmeichel, citat de CBS Sports.

Reclamă

Rodrygo și Vinicius au oferit imaginea serii, după Real Madrid – Manchester City 3-1

Rodrygo și Vinicius au oferit imaginea serii, după ce Real Madrid s-a calificat dramatic în finala UEFA Champions League. Primul a reușit o dublă în prelungirile partidei cu Manchester City.

După fluierul de final al italianului Daniele Orsato, Rodrygo s-a pus în genunchi la mijlocul terenului, iar în fața lui a apărut Vinicius Jr, care s-a pus și el în genunchi și cei doi s-au îmbrățișat zeci de secunde.

Lângă ei au apărut apoi și Marcelo și alți colegi care au pus umărul la încă o calificare ce părea de mult pierdută de echipa cu mulțe vieți a lui Carlo Ancelotti.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool – Real Madrid este finala UEFA Champions League

Liverpool şi Real Madrid vor juca finala UEFA Champions League din acest sezon. În 2018, Real Madrid s-a impus cu 3-1 în finala nebună de la Kiev. Acela a fost şi ultimul meci al lui Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid. În urmă cu 41, chiar la Paris, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala Cupei Campionilor, iar englezii au reușit să se impună.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018. De cealalată parte, Real Madrid a câştigat de 13 ori trofeul: 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și