Închide meniul
Foto

Rodrygo și Vinicius au oferit imaginea serii, după Real Madrid – Manchester City 3-1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 mai 2022, 9:41

Rodrygo și Vinicius au oferit imaginea serii, după Real Madrid – Manchester City 3-1

Rodrygo și Vinicius au oferit imaginea serii

Profimedia

Rodrygo și Vinicius au oferit imaginea serii, după ce Real Madrid s-a calificat dramatic în finala UEFA Champions League. Primul a reușit o dublă în prelungirile partidei cu Manchester City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când totul părea că s-a terminat pentru galactici, Rodrygo a ieșit la rampă și a dus partida în prelungiri, acolo unde Karim Benzema a marcat golul calificării dintr-un penalty scos tot de el.

Rodrygo și Vinicius au oferit imaginea serii după Real Madrid – Manchester City 3-1

După fluierul de final al italianului Daniele Orsato, Rodrygo s-a pus în genunchi la mijlocul terenului, iar în fața lui a apărut Vinicius Jr, care s-a pus și el în genunchi și cei doi s-au îmbrățișat zeci de secunde.

Lângă ei au apărut apoi și Marcelo și alți colegi care au pus umărul la încă o calificare ce părea de mult pierdută de echipa cu mulțe vieți a lui Carlo Ancelotti.

Sărbătoare în vestiar după Real Madrid – Manchester City 3-1

Sărbătoarea gazdelor a continuat în vestiare. Eduardo Camavinga a dat tonul, iar dansul său a devenit imediat viral.

Reclamă

Madrilenii au postat, pe contul de Instagram, bucuria din vestiar. Rodrygo, Militao şi Mendy au dat startul petrecerii, moment în care şi-a făcut apariţia Camavinga. Mijlocaşul adus de la Rennes cu 31 de milione de euro s-a descătuşat.

Clipul a fost apreciat deja de aproximativ 3.5 milioane de oameni. Rodrygo a fost eroul Realului în confruntarea cu „cetăţenii”. Şi-a găsit cu greu cuvintele după golurile marcate în minutele 90 şi 90+1.

Cum a reacţionat Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti a oferit o primă reacție după thriller-ul Real Madrid – Manchester City 3-1, meciul în urma căruia galacticii s-au calificat în finala UEFA Champions League, acolo unde se va duela cu Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

„Echipa a văzut un videoclip motivațional cu toate cele opt reveniri pe care le-am reușit în acest sezon. Videoclipul s-a încheiat cu mesajul ’Mai lipsește una’, dar am reușit-o și pe aceasta.

Grandoarea acestui club face toate acestea. Nu ne permitem să lăsăm brațele jos, să spunem că totul s-a terminat. Totul ne dă forța să mergem mai departe, să credem. Am făcut un meci bun împotriva unui rival puternic, într-un moment în care totul părea terminat. Cu ultimele energii, am reușit să egalăm. Când ești capabil să egalezi în ultimul moment, îți dă un avantaj psihologic.

Am avut niște optimi foarte grele, sferturi foarte grele, trei rivale foarte puternice, este un succes că am ajuns în finală. Suntem aproape să câștigăm„, a spus Carlo Ancelotti, după meci.

Liverpool – Real Madrid este finala UEFA Champions League

Liverpool şi Real Madrid vor juca finala UEFA Champions League din acest sezon. În 2018, Real Madrid s-a impus cu 3-1 în finala nebună de la Kiev. Acela a fost şi ultimul meci al lui Cristiano Ronaldo pentru Real Madrid. În urmă cu 41, chiar la Paris, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala Cupei Campionilor, iar englezii au reușit să se impună.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018. De cealalată parte, Real Madrid a câştigat de 13 ori trofeul: 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și