Închide meniul

Real Madrid – Manchester City | Vinicius, ratarea carierei! Atacantul lui Ancelotti a șutat pe lângă cu poarta goală

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 23:25

Real Madrid – Manchester City | Vinicius, ratarea carierei! Atacantul lui Ancelotti a șutat pe lângă cu poarta goală

Vinicius Jr. a ratat o ocazie uriașă în Real Madrid - Manchester City

Profimedia

Real Madrid – Manchester City e meciul de poveste din semifinalele UEFA Champions League. Brazilianul Vinicius Jr. a avut ratarea carierei în startul reprizei secunde.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a început ca din tun repriza a doua cu Manchester City. Elevii lui Carlo Ancelotti i-au surprins pe oaspeți cu o schemă fabuloasă, chiar după fluierul de start al arbitrului.

Real Madrid – Manchester City | Vinicius, ratarea carierei

Toni Kroos a trimis o diagonală către Dani Carvajal, care a centrat fără preluare, iar mingea l-a găsit perfect pe Vinicius. În mod însă inexplicabil, brazilianul a șutat pe lângă, deși avea toată poarta goală.

Video aici cu ratarea lui Vinicius Jr.

„Galacticii” lui Carlo Ancelotti, care în weekend au devenit matematic campioni în Spania, sunt pregătiți să își ia revanșa în fața trupei lui Pep Guardiola. În finală așteaptă deja Liverpool, care marți seară a reușit o revenire spectaculoasă pe terenul lui Villarreal.

În tur, Real Madrid și Manchester City au oferit un meci de poveste, pe Etihad, unde City s-a impus cu un fabulos 4-3.

Reclamă

Aymeric Laporte i-a dat o palmă lui Luka Modric

Gest incredibil al lui Aymeric Laporte în faţa lui Luka Modric. Fundaşul celor de la Manchester City a avut o reacţie deplasată în faţa starului de la Real Madrid. Între cei doi a apărut un moment tensionat după un fault al lui Casemiro asupra lui Kevin de Bruyne.

După ce mijlocaşul brazilian de la Real Madrid l-a faultat pe De Bruyne, jucătorii celor de la Manchester City au mers la Daniele Orsato să îi arate cartonaşul galben. În acel moment, s-a iscat un conflict între Laporte şi Luka Modric. Fundaşul celor de la Manchester City l-a lovit cu palma pe starul croat. Culmea, tot fundaşul francez a fost cel care s-a aruncat pe gazon.

Arbitrul italian le-a arătat ambilor jucători cartonaşul galben.

Reclamă 4 / 0/3

Video cu gestul lui Aymeric Laporte în faţa lui Luka Modric

Atmosferă fabuloasă pe Santiago Bernabeu

Fanii celor de la Real Madrid au creat un adevărat spectacol atât pe stadion, cât şi în afara lui, înainte de meci.

„O altă seară magică pentru regii Europei”, a fost mesajul fanilor. Şi înaintea partidei, fanii celor de la Real Madrid au făcut spectacol.

Fanii lui Real Madrid au întâmpinat autocarul care îi ducea pe jucătorii lui Carlo Ancelotti la stadion cu torțe și fumigene. Fanii s-au adunat în număr mare și au mărșăluit pe străzile din Madrid, în drum spre Santiago Bernabeu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și