Închide meniul

Real Madrid şi Liverpool, ţintă comună pe piaţa transferurilor. 80 de milioane de euro pentru Aurelien Tchouameni! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2022, 10:17

Real Madrid şi Liverpool, ţintă comună pe piaţa transferurilor. 80 de milioane de euro pentru Aurelien Tchouameni! Anunţul făcut de Fabrizio Romano

Real Madrid şi Liverpool au o ţintă comună pe piaţa transferurilor. Aurelien Tchouameni, dorit de Carlo Ancelotti şi Jurgen Klopp

Carlo Ancelotti şi Jurgen Klopp / Profimediaimages

Real Madrid şi Liverpool au ajuns să aibă o ţintă comună pe piaţa transferurilor, după ce amândouă au fost refuzate de Kylian Mbappe. Tânărul de 22 de ani de la AS Monaco este tot mai aproape de a semna cu „galacticii”, negocierile urmând a fi reluate după finala UEFA Champions League care va fi în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tchouameni este considerat unul dintre cei mai buni tineri mijlocași din Europa, iar Florentino Perez a aflat că nu are nicio şansă să îl transfere pentru o sumă mai mică de 80 de milioane de euro.

Real Madrid şi Liverpool, ţintă comună pe piaţa transferurilor

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunţă că negocierile vor fi grăbite imediat după Real Madrid – Liverpool, care se va disputa pe Stade de France. Preşedintele grupării blanco ar putea pleca, de la Paris, direct în Principatul Monaco. Şi şefii vicecampioanei Angliei stau la pândă.

Real Madrid se va concentra pentru transferul lui Aurelien Tchouameni imediat după finala Chempions League. Ştie exact ce îşi doreşte jucătorul. Negocierile cu Monaco, pentru plata clauzei de 80 de milioane de euro, vor fi reluate în următoareale zile. Atât PSG, cât şi Liverpool, aşteaptă să facă următorii paşi„, a scris specialistul în transferuri.

Reclamă

Tchouameni și-ar fi informat deja coechipierii de la Monaco că vrea să joace pentru Real Madrid

Cine este Aurelien Tchouameni

Tchouameni are o prezență fizică puternică la mijlocul terenului. La Real Madrid, acesta ar urma să-i ia locul lui Casemiro. Totodată, Dani Ceballos va părăsi clubul de pe Santiago Bernabeu, odată că venirea puștiului de la Monaco.

Manchester United, Chelsea, Juventus și PSG s-au mai interesat de serviciile lui Aurelien Tchouameni.

Reclamă 4 / 0/3

În acest sezon, fotbalistul de 22 de ani a adunat 35 de meciuri pentru Monaco în Ligue 1, reușind trei goluri și două pase decisive. Tchouameni a fost crescut de Bordeaux și joacă pentru Monaco din ianuarie 2020.

În prezent, cota lui este de 40 de milioane de euro, conform Transfermarkt.com.

Kylian Mbappe a dezvăluit că a negociat și cu Liverpool

Atacantul francez a ales să rămână la PSG, dar Real Madrid nu a fost singurul club uriaș de care a fost aproape să îl convingă să plece din Ligue 1. Starul susține că a avut discuții cu ”cormoranii” și ar fi putut deveni răspunsul perfect al lui Liverpool după ce Manchester City l-a transferat pe Erling Haaland.

Da, sunt sincer. Am vorbit cu Liverpool pentru că roșul este culoarea preferată a mamei, iar mama iubește Liverpool. De ce? Nu știu, întreabă-o pe ea. Ne-am întâlnit cu ei în urmă cu câțiva ani, când am fost la Monaco, e un club grozav… Acum am vorbit puțin cu ei, dar nu mult… Până la urmă alegerea a fost între Real Madrid și PSG”, a spus Mbappe, citat de Marca.

Până la urmă, Kylian a fost convins de Al-Khelaifi să rămână la PSG, alături de Lionel Messi și Neymar. Starul va avea control complet asupra operațiunilor sportive. Mai mult, chiar și președintele Emmanuel Macron l-a sfătuit să rămână în Hexagon.

Recomandări
  • Carlo Ancelotti şi Jurgen Klopp îl doresc pe Aurelien Tchouameni
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și