Închide meniul
UPDATE

Robert Lewandowski este magnific! Start perfect pentru Barcelona în Champions League. Hat-trick de senzaţie cu Viktoria Plzen VIDEO

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2022, 23:08

Robert Lewandowski este magnific! Start perfect pentru Barcelona în Champions League. Hat-trick de senzaţie cu Viktoria Plzen VIDEO

Robert Lewandowski este magnific! Start perfect pentru Barcelona în Champions League

Robert Lewandwski, "dublă" în Champions League / Profimediaimages

Robert Lewandowski a avut un start perfect pentru Barcelona. După ce a făcut show primele sale meciuri din La Liga, starul polonez a strălucit şi în UEFA Champions League. A fost de neoprit în meciul cu Viktoria Plzen, din grupa C.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.30: Robert Lewandowski a reușit și golul al treilea, în minutul 67. Polonezul a înscris cu un șut plasat la colțul lung, din afara careului. Atacantul de 34 de ani a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care are un hat-trick pentru trei echipe diferite (celelalte două sunt Bayern Munchen și Bourssia Dortmund).

Știrea inițială

Reclamă

Robert Lewandowski este magnific! Start perfect pentru Barcelona în Champions League

Pe Camp Nou, Lewandowski a marcat de două ori în prima repriză. Prima dată a făcut-o la scorul de 1-0, când a profitat de o pasă de la Sergi Roberto şi a punctat cu un şut plasat din marginea careului.

VEZI AICI GOLUL DE 2-0 AL LUI LEWANDOWSKI

La 34 de ani şi 17 zile, Robert Lewandowski a devenit cel mai în vârstă jucător care a debutat cu gol la Barcelona, în UEFA Champions League. L-a depăşit pe Henrik Larsson care o făcea împotriva lui Celtic la 32 de ani şi 360 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii cehi nu l-a putut opri nici în prelungirile primei reprize, după ce reuşiseră să reducă din diferenţă. Lewandowski a dus scorul la 3-1, în minutul 45+3. Dembele l-a servit perfect, iar fostul atacant al lui Bayern nu a avut probleme în a trimite mingea în poartă.

VEZI AICI GOLUL DE 3-1 AL LUI LEWANDOWSKI

Lewandowski are un început de sezon incredibil! A marcat 5 goluri în primele 4 etape din La Liga. În ultima ediţie din Bundesliga a reuşit 35 de goluri!

Xavi, la picioarele lui Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3

Xavi s-a arătat uluit de Robert Lewandowski, după Sevilla – Barcelona 0-3. Managerul catalanilor a declarat că atacantul polonez s-a adaptat perfect în cadrul echipei blaugrana.

Robert Lewandowski a marcat din nou pentru Barcelona. Catalanii s-au impus la scor de neprezentare în faţa celor de la Sevilla, 3-0. Celelalte goluri ale partidei au fost marcate de Raphinha şi Eric Garcia.

Reclamă

Xavi s-a declarat fericit după jocul perfect prestat de echipa sa, în deplasarea de la Sevilla. Catalanii nu au nicio înfrângere în actualul sezon. Totodată, Xavi l-a analizat pe Robert Lewandowski, şi a ajuns la concluzia că acesta este un jucător fantastic, care se pliază pe cerinţele sale de la Barcelona.

Nu este vorba doar de golul marcat, este despre cum controlezi mingile, cum le decizi, aşa cum îţi gestionezi presiunea. Este un jucător fantastic, înţelege timpul. Ne ajută enorm, are calităţi de lider, îi ajută pe toţi. Este un câştigător, umil. Este o explozie să îl avem în echipă”, a declarat Xavi, citat de Marca, după partida cu Sevilla.

Ce record a egalat Lewandowski după golul marcat în Sevilla – Barcelona

Robert Lewandowski a marcat în meciul Sevilla – Barcelona și a ajuns la cifre impresionante după primele meciuri în tricoul blaugrana.

Robert Lewandowski a înscris după o pasă lungă primită de la Jules Kounde. Polonezul a preluat balonul pe piept și l-a învins pe Bono. A fost al cincilea gol al polonezului în La Liga, după cinci meciuri.

Lewandowski a devenit doar al treilea jucător din istoria La Liga care ajunge la cel puțin cinci goluri în primele sale patru jocuri din campionatul Spaniei. Precedenții doi au fost Cristiano Ronaldo, în 2009, și Radamel Falcao, în 2011.

Atacantul polonez a fost cumpărat de catalani de la Bayern Munchen în schimbul sumei de 45 de milioane de euro, după o serie lungă de negocieri între cele două cluburi.

Pe lângă suma răsunătoare de transfer achitată lui Bayern, formația blaugrana le va oferi bavarezilor și un bonus de 5 milioane de euro, în funcție de performanțele polonezului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și