Închide meniul

Cristi Chivu, prima variantă a lui Inter pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi! Anunţul uriaş făcut de Gazzetta dello Sport

Viviana Moraru Publicat: 2 aprilie 2023, 17:42

Cristi Chivu, prima variantă a lui Inter pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi! Anunţul uriaş făcut de Gazzetta dello Sport

Cristi Chivu, prima variantă a lui Inter pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi

Cristi Chivu, într-un meci pentru Inter Primavera / Profimedia

  • Cristi Chivu, prima variantă a lui Inter pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi
  • Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Cristi Chivu este prima variantă a oficialilor de la Inter, pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi! Gazzetta dello Sport a făcut anunţul, şi notează faptul că tehnicianul român este „în pole position” pentru a prelua echipa de Serie A, alături de care a scris istorie ca jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Chivu este în prezent antrenor la Inter Primavera. Echipa antrenorului român ocupă locul 10 în clasamentul U19 al Italiei, cu 33 de puncte, acumulate după 25 de runde.

Cristi Chivu, prima variantă a lui Inter pentru înlocuirea lui Simone Inzaghi

Oficialii lui Inter sunt nemulţumiţi de Simone Inzaghi. Jocul oscilant al echipei din acest sezon îi determină pe aceştia să ia în calcul demiterea antrenorului italian, iar un posibil înlocuitor este Cristi Chivu, anunţă gazzetta.it.

Reclamă

Viitorul lui Simone Inzaghi depinde, totuşi, de „dubla” cu Benfica din sferturile UEFA Champions League.

Inter a avut un parcurs modest în acest sezon de Serie A. Nerazzurrii au suferti a zecea înfrângere în acest sezon, în ultima etapă, contra celor de la Fiorentina. Inter ocupă locul 3 în acest moment, în campionat, însă ar putea fi depăşită de AC Milan şi AS Roma, în cazul în care acestea două îşi câştigă meciurile din această rundă.

Reclamă

Cristi Chivu ar reprezenta o variantă pe termen scurt pentru Inter. În cazul în care Benfica ar avea câştig de cauză în UEFA Champions League, oficialii formaţiei italiene l-ar numi pe român antrenor interimar, până la finalul sezonului.

„Rivalul” lui Cristi Chivu pentru postul de antrenor ar fi şi Walter Zenga, aşa cum anunţă sursa citată mai sus. Tehnicianul italian este liber de contract, după despărţirea de Cagliari, în vara lui 2020.

În vederea sezonului viitor, Inter îl vrea pe bancă pe Roberto de Zerbi, actualul antrenor de la Brighton. Alte variante mai sunt şi Antonio Conte, care recent s-a despărţit de Tottenham, sau Thiago Motta, care a rămas liber după despărţirea de Bologna.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Diego Simeone este pe lista lui Inter, însă salariul acestuia, de 22 de milioane de euro la Atletico Madrid, ar reprezenta o problemă pentru oficialii italieni.

Cristi Chivu, contactat de FRF: „Am primit multe oferte!”

Cristi Chivu a fost contactat de FRF. Anunțul a fost făcut chiar de fostul mare fundaș al naționalei României. Chivu o antrenează în prezent pe Inter Primavera și își dorește să își construiască o carieră de succes în Italia. Din acest motiv, Chivu a refuzat toate ofertele primite din România în ultima vreme.

Deși ofertele erau tentante, Cristi Chivu le-a refuzat fără să stea pe gânduri. Fostul internațional visează să devină un antrenor de succes în Italia, acolo unde deja a impresionat la echipa de tineret a lui Inter.

„Am primit multe mesaje din partea federației (n.r. – Federația Română de Fotbal) pentru a antrena la echipa națională, dar vreau să lucrez pe teren și nu să stau la birou. Vreau să am succes în Italia.

Am primit multe oferte din România în ultimii ani, dar am refuzat, pentru că vreau să continui drumul meu de aici. Au fost propuneri mai mult sau mai puțin concrete, dar am spus nu pentru că scopul meu este Serie A. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Cristi Chivu, potrivit fcinternews.it.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Atletico Madrid - Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Liga Campionilor • 13 mart., 23:55
Atletico Madrid – Inter 2-1 (3-2 d.l.d). Echipa lui Horaţiu Moldovan s-a calificat dramatic în sferturile de finală
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: "Asta e tripla mea ideală"
Liga 1 • 2 mart., 20:14
Mihai Stoica a dezvăluit visul său din 2024: „Asta e tripla mea ideală”. Ce îşi doreşte oficialul FCSB
Inter - Atletico Madrid 1-0 și PSV - Borussia Dortmund 1-1
Liga Campionilor • 20 feb., 23:55
Inter – Atletico Madrid 1-0 și PSV – Borussia Dortmund 1-1. Istvan Kovacs a arbitrat duelul „de foc” de la Milano
Liga Campionilor • 20 feb., 23:14
Horaţiu Moldovan şi Istvan Kovacs s-au întâlnit înainte de Inter – Atletico Madrid! Reacţia de milioane a portarului