Închide meniul

„Te aşteptai ca Lionel Messi şi Kylian Mbappe să fie mai periculoşi?”. Răspunsul dat de Julian Nagelsmann după ce a eliminat-o pe PSG din Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 martie 2023, 8:42

Reclamă
„Te aşteptai ca Lionel Messi şi Kylian Mbappe să fie mai periculoşi?. Răspunsul dat de Julian Nagelsmann după ce a eliminat-o pe PSG din Champions League

"Te aşteptai ca Lionel Messi şi Kylian Mbappe să fie mai periculoşi?". Răspunsul dat de Julian Nagelsmann

Julian Nagelsmann, în extaz după Bayern - PSG 2-0 / Profimediaimages

Lionel Messi şi Kylian Mbappe au părăsit UEFA Champions League încă din optimile de finală, după Bayern – PSG 2-0. Julian Nagelsmann a dezvăluit, la finalul victoriei uriaşe de pe Allianz Arena, cum a reuşit să blocheze starurile campioanei Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui Bayern şi-a felicitat jucătorii după calificarea de senzaţie în „sferturi”. Chiar dacă are în atac doi dintre cei mai bun fotbalişti, PSG nu a reuşit să marcheze niciun gol în poarta bavarezilor. După victoria cu 1-0 din tur, gruparea din Bundesliga s-a impus şi pe teren propriu. Choupo-Moting (61) şi Gnabry (89) au marcat într-un meci îăn care Mbappe şi Messi au fost de nerecunoscut.

„Te aşteptai ca Lionel Messi şi Kylian Mbappe să fie mai periculoşi?”. Ce a spus Julian Nagelsmann

În prima repriză, jucătorii mei nu au respectat în totalitate instrucțiunile, le-am lăsat parizienilor prea mult spațiu și nu am avut suficientă răbdare. În vestiar am putut trage concluziile pentru a reveni mai bine organizați, cu mai multă rigoare. Până la urmă, am fost cu mult peste PSG. Mi-a plăcut mai ales generozitatea noastră. Aș vrea să-l laud și pe Josip Stanisic, care a fost excepțional.

(Reporter: Cât de departe poate merge acum echipa ta în această competiție?) Dacă punem cât mai multă inimă, generozitate, adăugând un plus de structură, putem merge până la capăt. Potențialul, îl avem, îl știm.

(Reporter: Te așteptai ca jucătorii de la PSG să fie mai periculoși, printre care Lionel Messi și Kylian Mbappe?) Da, dar am putut controla PSG cu planul nostru de joc, care nu le-a permis să-și dezvolte acțiunile. Faptul că Kylian Mbappé a fost atât de puțin capabil să iasă în evidență este dovada că am fost acolo. Am văzut că Messi a coborât adesea foarte jos și am reușit să-l izolăm pe Mbappé.

Reclamă

Dayot Upamecano a fost impresionant, chiar dacă pe mine nu mă mai surprinde de mult. A făcut o Cupă Mondială grozavă și în seara asta l-a blocat perfect pe Mbappe. În ultimele luni, a făcut progrese enorme. Până acum doi ani, era adesea prea nerăbdător. În prezent, el este în cea mai bună formă„, a declarat Julian Nagelsmann, potrivit lequipe.fr.

În ultimii ani, PSG s-a confruntat cu „blestemul” optimilor de finală în Champions League. Starurile din Hexagon au fost eliminate în această fază a competiţiei în 5 dintre ultimele 7 ediţii.

Kylian Mbappe, prima reacție după ce PSG a fost eliminată din UEFA Champions League

Kylian Mbappe a avut prima reacţie după eliminarea lui PSG. A anunţat că își dorește ca echipa să treacă repede peste această eliminare și să se concentreze pe câștigarea titlului în Franța.

Reclamă 4 / 0/3

Mbappe a vorbit și despre viitorul său. În ultima vreme s-a zvonit că vicecampionul mondial se gândește să plece de pe Parc des Princes. Acum, atacantul de 24 de ani spune că este focusat doar pe finalul de sezon, apoi va vedea ce se va întâmpla.

Suntem dezamăgiți. Acum, asta e, trebuie să trecem peste. Trebuie să ne punem întrebări fiecare dintre noi și să mergem mai departe.

Bayern are o echipă extraordinară, construită pentru a câștiga Champions League. La începutul sezonului, am spus că vom face tot posibilul. Acesta este potențialul nostru maxim. Ăsta e adevărul. Ne vom analiza și ne vom întoarce la viața de zi cu zi din campionat.

(Reporter – Această eliminare îți poate afecta viitorul?) Nu, nu, sunt calm. Singurul lucru care contează pentru mine în acest sezon este să câștig campionatul și apoi vom vedea”, a declarat Kylian Mbappe, după Bayern Munchen – PSG 2-0.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și