Închide meniul

Verdictul specialistului pentru cea mai controversată fază din Liverpool – Real Madrid 2-5! Istvan Kovacs nu a dat penalty. Reacţia englezilor

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 februarie 2023, 0:25

Verdictul specialistului pentru cea mai controversată fază din Liverpool – Real Madrid 2-5! Istvan Kovacs nu a dat penalty. Reacţia englezilor

Istvan Kovacs a arbitrat Liverpool - Real Madrid 2-5

Hepta

Verdictul specialistului pentru cea mai controversată fază din Liverpool – Real Madrid 2-5. În minutul 53, Istvan Kovacs a decis că duelul dintre Carvajal şi Darwin Nunez a fost unul regulamentar. Arbitrul român a considerat nu se impunea să acorde penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, nici cei din camera VAR nu au reacţionat, astfel că jocul a continuat. Englezii au reacţionat imediat după decizia lui Istvan Kovacs.

VIDEO AICI CU FAZA CONTROVERSATĂ DIN LIVERPOOL – REAL MADRID 2-5

Verdictul specialistului pentru cea mai controversată fază din Liverpool – Real Madrid 2-5. Istvan Kovacs nu a dat penalty, VAR-ul nu a intervenit

Ion Crăciunescu a spus că Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty pentru Liverpool, la duelul dintre Carvajal şi Nunez.

E împingere cu o mână. Împingerea aceea e fault oriunde. E penalty, îmi pare rău pentru Kovacs! Dacă nici asta nu e împingere, atunci ar trebui scoasă din legile jocului”, a spus Ion Crăciunescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Şi presa din Anglia a comentat cea mai controversată fază din Liverpool – Real Madrid. Englezii susţin că arbitrul român trebuia să acorde penalty.

„Jucătorii sunt îndreptățiți să ceară, însă faza nu s-a verificat nici măcar la VAR. Se vede clar cum Carvajal îl împinge pe Nunez în momentul în care sar la cap, sau mai degrabă Nunez sare la cap„, au scris cei de la Daily Mail.

Nunez este împins destul de ușor din spate de Carvajal și este dezechilibrat. Liverpool vrea penalty. Istvan Kovacs nu este de acord și nu se verifică la VAR. Hmm, aș vrea să revăd această fază”, au titrat şi cei de la The Guardian. Scorul era 3-2 pentru Real Madrid în momentul în care s-a produs faza controversată.

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, spaniolii au susţin că Istvan Kovacs a procedat corect.

„Carvajal pune mâna pe atacantul urguayan, dar nu-l împinge. Arbitrul român are dreptate”, a spus specisalistul celor de la Marca în aribitraj, Pavel Fernandez.

Istvan Kovacs, decizie de clasă în prima repriză de pe Anfield

Istvan Kovacs a avut o decizie de clasă în prima repriză din Liverpool – Real Madrid 2-5. În minutul 12 al partidei de pe Anfield, Kovacs a lăsat perfect legea avantajului, deşi Camavinga l-a faultat evident pe Gakpo.

Atacantul olandez a apucat să îi paseze lui Mohamed Salah, starul egiptean a pătruns în careul celor de la Real Madrid, dar a tras pe lângă poarta lui Thibaut Courtois.

„Cine este Istvan Kovacs?”. Ce au scris jurnaliştii de la Mundo Deportivo înainte ca românul să arbitreze Liverpool – Real Madrid

„Cine este Istvan Kovacs?„, a fost întrebarea pe care şi-au pus-o spaniolii în momentul în care românul a fost delegat să arbitreze Liverpool – Real Madrid, „şocul” din optimile de finală ale UEFA Champions League. Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial, astfel că „centralul” din Carei este în faţa unuia dintre cele mai tari meciuri ale carierei.

Jurnaliştii de la mundodeportivo.com l-au analizat pe arbitrul român care va împărţi dreptatea pe Anfield. Va fi chiar reeditarea finalelor din 2018 şi 2022 ale Ligii Campionilor. Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

„Merită să menţionăm că românul a fluierat şi meciul din turul semifinalelor, Manchester City – Real Madrid„, au precizat spaniolii. Anul trecut Kovacs a fost lăudat la finalul confruntării de senzaţie de pe Ettihad. A fost la centru în victoria fabuloasă a „cetăţenilor” lui Pep Guardiola, scor 4-3.

Reclamă

Sursa citată anterior aminteşte că Istvan este arbitru internaţional din 2010 şi că va împărţi dreptatea în al 14-lea său meci din Champions League. A precizat şi că românul vine după ce a fluierat în semifinala de la Campionatul Mondial al Cluburilor, Flamengo – Al Hilal.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și