Închide meniul

Victor Osimhen a bifat un record istoric pentru Napoli! Nigerianul a marcat o „dublă” contra lui Frankfurt, apoi le-a dat emoții fanilor. A urlat de durere

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 15 martie 2023, 23:38

Victor Osimhen a bifat un record istoric pentru Napoli! Nigerianul a marcat o „dublă contra lui Frankfurt, apoi le-a dat emoții fanilor. A urlat de durere

Victor Osimhen a marcat o "dublă" în Napoli - Frankfurt

Victor Osimhen a marcat o "dublă" în Napoli - Frankfurt / Profimedia

Victor Osimhen a bifat un record istoric pentru Napoli, după ce a marcat și în returul cu Frankfurt, din UEFA Champions League. Atacantul nigerian a deschis scorul în meciul de pe stadionul „Diego Armando Maradona”, în prelungirile primei reprize. Oismhen s-a înălțat și a reluat cu capul superb, fără speranțe pentru portarul Trapp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Osimhen a ieșit din nou la rampă. Atacantul de 24 de ani a marcat o „dublă” în poarta lui Frankfurt, în fața a mii de fani care au umplut arena din Napoli.

Victor Osimhen a bifat un record istoric pentru Napoli!

Nigerianul reușise să înscrie un gol și în manșa tur, din Germania, câștigată de liderul din Serie A cu 2-0.

În returul de pe teren propriu, starul african a deblocat tabela în minutul 45+2, când a reluat cu capul spectaculos, lângă bară. Politano a fost omul cu centrarea.

În urma golului marcat miercuri seară, Victor Osimhen a intrat în istoria lui Napoli. Nigerianul a devenit primul jucător din istoria clubului care înscrie în ambele șanse ale unei faze eliminatorii, din cupele europene, potrivit OptaPaolo.

Reclamă

Recitalul jucătorului cotat la 70 de milioane de euro a continuat și după pauză. Victor Osimhen a majorat avantajul napoletanilor în minutul 53.

El a fost găsit în fața porții de Giovanni Di Lorenzo și a îndeplinit o simplă formalitate. Osimhen a pus latul și a trimis în plasă.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Osimhen a urlat de durere, după al doilea gol marcat în Napoli – Frankfurt

Au urmat apoi momente de spaimă pentru întreaga suflare a lui Napoli. Victor Osimhen a alunecat în momentul șutului de la golul secund și a căzut cu mâna pe gazon într-o poziție nefirească.

Nigerianul a urlat de durere, în timp ce se ținea de încheietura de la mâna stângă.

Victor Osimhen s-a lovit la mână în Napoli – Frankfurt

Echipa medicală a intervenit de urgență și i-a înfășurat mâna cu un bandaj. Din fericire pentru napoletani, accidentarea n-a fost gravă, iar Osimhen a putut continua meciul.

Victor Osimhen s-a accidentat, dar a putut continua meciul Napoli – Frankfurt

El a revenit pe teren câteva minute mai târziu, în aplauzele fanilor din tribune care îi scandau numele după al doilea gol marcat.

Victor Osimhen este golgheterul lui Napoli în actualul sezon. Atacantul de 24 de ani a marcat 23 de goluri în 28 de apariții, în toate competițiile.

Osimhen este cel mai bun marcator din Serie A, cu 19 goluri. În plus, Victor Osimhen a oferit și 5 assist-uri, în stagiunea curentă din campionatul Italiei.

În actualul sezon din Champions League, nigerianul a reușit să înscrie de 4 ori.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și