Închide meniul

Villarreal – Liverpool 2-3 | Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a intrat în istorie: „E ceva fantastic!” Ce le-a transmis jucătorilor la pauză + Ce au spus Fabinho şi Alexander-Arnold

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 mai 2022, 0:36 / Actualizat: 4 mai 2022, 2:39

Villarreal – Liverpool 2-3 | Reacţia lui Jurgen Klopp, după ce a intrat în istorie: „E ceva fantastic! Ce le-a transmis jucătorilor la pauză + Ce au spus Fabinho şi Alexander-Arnold

Dueluri tari în campionatele de top din Europa

Jurgen Klopp, managerul lui Liverpool / Profimedia

Villarreal – Liverpool 2-3. Liverpool a revenit fantastic în returul cu Villarreal, după ce a fost condusă cu 2-0 la pauză şi s-a calificat în finala Ligii Campionilor, acolo unde va juca cu Manchester City sau Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a avut o primă repriză de coşmar în returul cu Villarreal. Echipa lui Unai Emery a visat la o „remontada” de senzaţie după golurile marcate de Boulaye Dia şi Francis Coquelin. Villarreal a condus cu 2-0 la pauză, iar scorul era egal la general.

Jurgen Klopp a mutat decisiv la pauză şi l-a trimis în teren pe Luis Dias, noul star al său. Liverpool a „rezolvat” calificarea în doar 12 minute, prin golurile marcate de Fabinho, Luis Diaz şi Mane.

Jurgen Klopp, reacţie după ce a dus Liverpool în finala Ligii Campionilor

E ceva fantastic. Dacă am fi jucat la fel ca în prima repriză nu am mai fi ajuns în finală. După 3 minute de joc deja nu mai aveam mentalitatea corectă. Știam că asemenea lucruri se pot întâmpla, să luăm primul gol atât de repede. Nu a fost ceea ce ne-am dorit. La pauză le-am spus că trebuie să joace mai bine în a doua repriză decât în ​​prima. Le-am spus asistenților mei să găsească un exemplu de ceva ce am făcut bine în prima repriză și pe care să le arătăm jucătorilor. Ca să le reamintesc ce trebuie să facă. Ei mi-au spus că nu e nevoie, așa că le-am spus că trebuie să găsească mai mult spațiu, că avem nevoie de mai multă flexibilitate și că nu trebuie să mai jucăm ceea ce au vrut ei„, a spus Jurgen Klopp.

Condusă cu 0-2 la pauză, echipa lui Jurgen Klopp a întors meciul după pauză, în doar 12 minute, și s-a calificat în finala UEFA Champions League. Fabinho și Trent Alexander-Arnold au vorbit după performanța fantastică.

Reclamă

Fabinho, cel care a marcat primul gol al lui Liverpool, a dat startul revenirii echipei lui Jurgen Klopp și a spus că echipa sa mai putea marca un gol.

Villarreal – Liverpool 2-3 | Fabinho și Trent Alexander-Arnold, primele reacții

„Au dat totul în prima repriză. În a doua repriză am controlat jocul. Am marcat trei goluri și am fi putut marca patru. Asta este acum, suntem în finală”, a spus Fabinho, conform uefa.com.

De cealaltă parte, Trent Alexander Arnold a pasat decisiv la golul al doilea al lui Liverpool, semnat de Luis Diaz.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu au fost niciodată ușoare aceste semifinale de UEFA Champions League. A fost foarte greu. Au jucat foarte bine în prima repriză. Ne-am regrupat la pauză, am luat jocul în mâini și am obținut rezultatul de care aveam nevoie”, a spus Trent Alexander Arnold, conform sursei citate.

Villarreal – Liverpool 2-3 | Mașina de goluri a lui Jurgen Klopp

După 3-2 cu Villarreal, Liverpool a ajuns la 139 de goluri marcate în actualul sezon, în toate competițiile. Niciodată în istoria clubului n-au mai ajuns cormoranii la o asemenea bornă.

Liverpool e angrenată și în lupta la titlu în Premier League, fiind la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Echipa de pe Anfield e calificată deja și în finala Cupei Angliei și a câștigat deja Cupa Ligii Angliei.

Liverpool, prima finalistă a UEFA Champions League

Condusă cu 0-2 la pauză, echipa lui Jurgen Klopp a întors meciul după pauză, în doar 12 minute, și s-a calificat în finala UEFA Champions League. Rezerva Luis Diaz a făcut un meci fabulos. După 3-2 cu Villarreal, Liverpool a ajuns la 139 de goluri marcate în actualul sezon, în toate competițiile. Niciodată în istoria clubului n-au mai ajuns cormoranii la o asemenea bornă.

Liverpool e angrenată și în lupta la titlu în Premier League, fiind la un singur punct în spatele liderului Manchester City. Echipa de pe Anfield e calificată deja și în finala Cupei Angliei și a câștigat deja Cupa Ligii Angliei.

După calificarea lui Liverpool în finala UEFA Champions League, Jurgen Klopp a stabilit un record unic în istoria fotbalului britanic. Germanul e primul antrenor care își califică echipa în toate finalele din competițiile în care este angrenată (Champions League, FA Cup și Cupa Ligii Angliei).

Reclamă

De asemenea, pentru Klopp este a patra prezență în finala Ligii Campionilor, egalându-i pe legendarii Marcello Lippi, Sir Alex Ferguson și Carlo Ancelotti.

Liverpool a câştigat de şase ori Liga Campionilor, în 1977, 1978, 1981, 1984, 2005 şi 2019 şi a pierdut finalele din 1985, 2007 şi 2018.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și