Închide meniul

Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 22:50

Reclamă
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!

Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen - Real Madrid după o fază splendidă!

Momentul în care Toni Kroos a pasat pentru Vinicius şi finalizarea starului brazilian / colaj capturi digisport.ro

Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Starul brazilian a reuşit o demarcare falsă de senzaţie în minutul 24.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Kroos l-a angajat perfect pe Vinicius, lăsându-l singur cu Neuer pe starul brazilian. Kroos se afla aproape de centrul terenului când i-a pasat decisiv lui Vinicius.

Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă!

Rămas singur cu Neuer, Vinicius a finalizat perfect. Ajuns la 34 de ani, Toni Kroos este într-o formă extraordinară.

Kroos s-a transferat de la Bayern Munchen la Real Madrid în urmă cu 10 ani. Real plătea pentru mijlocaşul german 25 de milioane de euro. Toni Kroos era cotat atunci de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 42 de milioane de euro.

Toni Kroos şi-a prelungit înţelegerea cu Real Madrid în vara anului trecut.

Reclamă

Bayern Munchen – Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor!

Meciul Bayern Munchen – Real Madrid, prima semifinală din UEFA Champions League, e transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cei doi giganţi se reîntâlnesc în fazele eliminatorii UEFA Champions League după şase ani. Ultima oară, cele două s-au întâlnit în semifinalele din 2018, atunci când Real Madrid a obţinut calificarea în finală şi a câştigat şi trofeul în cele din urmă, pentru a treia oară la rând.

BAYERN MUNCHEN: Neuer – Kimmich, Dier, Kim, Mazraoui – Laimer, Goretzka – Sane, Muller, Musiala – Kane
Rezerve: Da. Peretz, Ulreich – Upamecano, Gnabry, Choupo-Moting, Zaragoza, Davies, Guerreiro, Tel, Pavlovic
Antrenor: Thomas Tuchel

Reclamă 4 / 0/3

REAL MADRID: Lunin – Vazquez, Rudiger, Nacho, F. Mendy – Tchouameni, Kroos, Valverde – Bellingham – Rodrygo, Vinicius
Rezerve: Courtois, Kepa – Militao, Modric, Camavinga, Joselu, Ceballos, F. Garcia, Brahim, Guler
Antrenor: Carlo Ancelotti

Bayern Munchen încearcă să salveze sezonul, după ce a pierdut titlul în Bundesliga, în faţa lui Bayer Leverkusen. Echipa lui Thomas Tuchel pare că a trecut peste acest şoc şi a ajuns la cinci meciuri fără înfrângere, dintre care patru victorii la rând. În sferturile de finală, Bayern Munchen a trecut de Arsenal, după 2-2 la Londra şi 1-0 pe teren propriu.

De partea cealaltă, Real Madrid a făcut încă un pas către titlul din La Liga, după victoria cu Real Sociedad, scor 1-0. Aproape campioni, oamenii lui Carlo Ancelotti caută un nou trofeu şi în UEFA Champions League, după ce au trecut la loviturile de departajare de Manchester City, deţinătoare trofeului.

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City

Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City a venit după fluierul final. Madrilenii s-au impus la loviturile de departajare. A fost 1-1 după timpul regulamentar şi după prelungiri, iar totul s-a decis la 11 metri. Lunin a apărat penalty-urile bătute de Bernardo Silva şi Kovacic, în timp ce Ederson a apărat numai penalty-ul bătut de Modric. Golul decisiv de la loviturile de departajare i-a aparţinut lui Rudiger.

”Am început bine partida, am preluat conducerea și apoi am început să suferim, să luptăm, să ne sacrificăm. Ne-am retras prea mult în defensivă, City a avut mai mult control, deși ei au întotdeauna mai mult control.

Cred că ne-am apărat foarte bine. Aceasta era singura modalitate de a câștiga împotriva lui City. Singura”, a declarat Carlo Ancelotti după meci, citat de Marca.

”Acum putem câștiga Liga Campionilor”, a subliniat „Don Carlo” în faţa jurnaliştilor.

Reclamă
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 13:01 Gigi Becali şi Dan Şucu, război total pentru transferul lui Louis Munteanu: „Intru în faliment” 12:40 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB 12:23 „Pleacă Dennis Politic de la Dinamo?” Răspunsul dat imediat de Andrei Nicolescu, după victoria cu Csikszereda 11:35 Ce salariu va avea la FCSB primul jucător transferat de Gigi Becali! Campioana a început asaltul pe piaţa transferurilor 11:01 Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman 10:32 Anunţul italienilor despre viitorul lui Dennis Man şi al lui Valentin Mihăilă! Ce se întâmplă cu cei doi români de la Parma 10:11 Răzvan Lucescu a ieşit la atac, după ce a devenit campion cu PAOK: „Catastrofal! Au fost fotografiaţi!” 9:35 „Nu-l apucă prima zăpadă!” Dumitru Dragomir, mesaj categoric după ce Neil Lennon a fost prezentat la Rapid Vezi toate știrile
Citește și